Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 3
silar spune:
Dana imi pare bine pentru Raducu ca este mai bine. Eu am inceput sa dau la copii Echinaceea Junior pt imunitate.
In ce-l priveste pe Mihaita am mai trecut odata prin ce trecem acum, pana la urma o a fie bine. O sa incerc sa am mai multa rabdare cu el.
Multa sanatate si aveti grija de voi.
Flaflo spune:
Buna fetele, eu am avut o saptamina foarte grea, azi am dat examenul scris, am invatat si in weekend, insa de acum nu ma mai stresez, am trecut prin toata materia, o sa vad eu cum va fi la oral...
Dana, asta este cu tusea, in preajma mea vad pe toata lumea tusind. Si Bianca a inceput de joi, vineri spre simbata a tusit urit de tot, i-am dat Tussamag si picaturi de propolis, azi nu a mai tusit deloc.
Silvia, asa a fost si cu Bianca dupa ce a inceput gradinita, acolo era cumintenia itruchipata, acasa nu stiam ce sa mai fac cu ea. Dar este o faza, trece si asta!
Adriana_78 spune:
Buna tuturor!
Ne inscriem si noi pe lista tusigistilor. Si Lara tuseste de cateva zile, sigur i se trage de la gradi, colectiv nou, "virusi noi" , ii dau ceaiuri de tuse si Prospan, ca am avut adus cu noi de la Viena, plus globului. Sa vedem cat o tine.
Dana, sper sa fie bine, si sa nu dea alte complicatii. Sa ne spui cum a fost cu somnicul de pranz de la gradi.
Sanatate si sotului.
Nu a inceput inca agitatia de sarbatori = agitatie extra peste cea existenta. Au aparut bine-nteles podoabele de Craciun, brazi artificiali si tot tacamul, da eu nu prea m-am uitat, ca noi vom sarbatori Craciunul la Viena.
Silvia, multa rabdare - zic si eu, c-are n-am deloc
SI Lara era plina de energie acasa, topaia ca apucata pe canapele, urla, alerga -- iar la gradi potolita.
Sper sa reveniti la normal cat de curand.
Adriana
Flavia, sa iei nota maxima la exam. si mult succes si la cel oral!
danat spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca va "laudati" si voi cu tuse, asa cum bine spunea Flavia, parca din toate partile auzi lumea tusind Asta e "sezonul"!
Sper ca Bianca e mai bine, da?! Bafta la examenul oral, pe cand e?
Adriana sper ca Lara e mai bine, darasa cum zici si tu, amestecurile astea de virusi de gradinite, sunt bombe vii Eu una nu prea agreez teoria cu "trebuie" sa se imunizeze, pai asa?
Parca pe "vremea mea" (vorbesc ca bunica, Dumnezeu s-o odihneasca) nu raceam asa des la gradi, cel putin din relatarile alor mei.
Dar ce zic eu, lumea a evoluat, virusii la fel....
Cat despre dormitul la gradi al lui Raducu: prima zi cica nu l-a lasat un copilas sa doarma (nu cred, ca stiu despre cine zice, si nu bag mina in foc ca ar fi asa) in plus, educatoarea mi-a spus ca Raducu a tot stat cu ochii pe tavan, ba ii inchidea, ba ii deschidea. Ora de culcare e cam devreme pt Radu (de la 12:30) el fiind obisnuit sa doarma de la 14:00 cand este acasa. Nici nu stiu ce sa fac, ca si daca nu doarme deloc la prinz, e cheaun la 17:00 cand il iau de la gradi.
Silvia ce mai povesteste Mihaita de la gradi? Si-a facut ceva prieteni?
Va pup!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
silar spune:
Dana cum m-ai stati cu raceala??
La gardi Mihaita nu vorbeste inca cu copii, ei vorbesc cu el dar el nu stie sa le raspunda, sa joaca in legea lor.
Acasa este mai bine de cand a venit vecinul de dedesupt acu 2 zile, ca faceau copii prea multa galagie. Macar i-a mai calmat putin.
Adriana pt fetitze si pentru tine si aveti grija de voi.
LA noi nu este nimeni racit, slava domnului.
Flavia cum merge cursul?? pt Biencutza.
si multa sanatate.
Liana30 spune:
salutare..ma primiti si pe mine?
multa sanatate la bolnaviori.
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Liana30 spune:
silar
Flaflo spune:
Liana, bine ai venit, te-ai mutat la Viena?
Noi suntem bine, sanatosi si voiosi, ai mei abia asteapta sa vina zapada (eu nuuuuuu), in weekend vom da o fuga la Kristkindlmarkt ca am trecut ieri cu masina pe linga Rathaus si mi s-a facut pofta....
toti bolnaviorii!
Liana30 spune:
Flaflote pup iubita//nu m'am mutat acolo ci la vreo 40 km de eanu m\am mutat de tot ci doar pt urmarirea sarcinii..si daca ne ajuta DD sa nastem aici.
stau numai in pat si imi doream sa vb cu voi ..v'am catat dar nu va gaseamnoroc cu Babeee care mi'a deschis ochii..ca dehh io ca catam la Prieteni dintodeauna,,ufff bine ca va gasii
va pup pe toateee