Fetele din Austria (25)
capitolul 24
spor la povestit!
- Adinag(21.07.1975) - AdinadeJasmina(24.07.2004) si Floris(23.12.2007)
- Adriana_78(10.09.1978) - Adriana de Lara(22.06.2005) si
Annika(10.05.2008) - babee(15.12.1977) - Gabrielade Phillip Damian(06.02.2004), Rebecca Maria(27.07.2006) si Luca Stefan(17.02.2008)
- bebeluc (14.06.1968) - Simona de Alex(17.01.1988)si Luca (18.10.2004)
- danat (22.04.1969) - Dana de Radu Stefan(17.09.2003)
- hany (16.02.1978) - Rorig Hanelore de Dominik Florian(20.06.2008)
- Flaflo(26.06.1974) - Flavia de Bianca Alexandra(10.01.2005)
- marimar() - Adina de Matei(2000)Romana(2004) si Mircea(2008)
- miha13gina(13.12.1974) - Gina de Thomas Antonio(21.02.2008)
- silar(24.04.1976) - Silviade Mihai-Adrian(07.02.2004), Maria-Alexandra(03.04.2006)
- Violeta Nicolae(11.08.1977)-Violetade Stefan(03.05.1998), Maira-Rebecca(14.10.2004), Allessandra-Victoria(26.07.2006)[size=1] si David Constantin(09.07.2008)
Raspunsuri
Adriana_78 spune:
Dana, Gina, Gabriela -- mobilul meu s-a stricat, daca vreti poate imi scrieti pe PM numerele vostre de tel., ca nu le mai am.
Dana, iti trimisem un PM, l-ai primit?
Saschap, nu am avut pana acum nevoie de spitale, asa ca nu te pot ajuta cu o info exacta. Mult succes!
Gina, ce i-ai dat de papa lui Thomas? borcanele din comert sau mancarica facuta de tine? mai e un pic si va trebui sa incepem si nou.
Nu ne facem inca planuri de botez, candva in viitor.
In fam. sotului i-au botezat pe la 5-6 ani, si-au ales ei un nume de botez, au ascultat ceremonia, asa ca am tot purtat tratative si pana la urma am botezat-o la 1 an si 2 luni si asta ca biata mama nu mai putea de jena, ca se intalnea cu vecini de la bloc si o intrebau una-alta, iar nepotica nu era inca botezata.
Hany, unde locuiti? in Ost-Tirol?
va las ca s-a trezit bebelina
revin cu poze de la Bauernhof
Adriana
Adriana_78 spune:
Gata, o noua repriza de somn a Annikai, asa ca scriu repede.
Va promisesem poze din mini-vacanta noastra. Am avut noroc de vreme frumoasa, mai cald acum in sept ca in lunile trecute de vara. Lara s-a simtit tare bine la "ferma" inconjurata de animalute. Au fost si multi copii, cazarea, masa a fost buna,locul de joaca f. frumos, asa ca ne-am simtit tare bine.
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInN#5243248883410603298
Adriana
danat spune:
Adriana da, am primit mai demult daca mi-aduc bine aminte un PM de la tine, insa eram pe fuga, am zis ca iti trimit sms si uite ca am uitat, recunosc! Cred ca eram in perioada de musafiri...AM sa scriu PM acum.
Daca ai deschis volumul asta nou pt subiectul de Austria, inchide-l te rog pe cel vechi, ca numai tu poti face asta, fiind deschis tot de tine :-)
Mi-au placut pozele din vacanta voastra, pare tare frumos acolo, mai ales pt copii, unde se afla mai exact?
Eu reincep de maine cursul de germana, abia astept, am mai vorbit eu cu diverse ocazii, mai mult la magazine, dar si cu educatoarea lui Radu care nu stie engleza si musai sa ma descurc cu ea numai in germana. Apropos, n ustiu daca v-am povestit, acum o saptamana mi l-a laudat directoarea pe Raducu ca a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine germana, ca intelege aproape tot, si de exprimat a princ curaj. Am ramas ca la dentist, pt ca el nu vorbeste prea multe cu noi acasa, ne intreaba doar, sau mai spune cate o propozitie scurta. Asa ca nu ne asteptam sa stie chiar sa vorbeacsa cu copilasii. Fapt confirmat a dfoua zi si de educatoarea lui, care mi-a spus cam aceleasi lucruri. Mi s-a mai luat si mie o piatra de pe inima...ca mari emotii aveam pe subiectul asta.
Hai va pupam si o saptamana buna tuturor!
P.S. Mai scrieti si voi....
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Adriana_78 spune:
Notat tel.. Dana, Gina
Dana, cum a fost la curs?
Pensiunea este cam la 1:30 de Viena, Fam. Distelberger, Hochrieß - este si un parc natural acolo, de aici si pozele cu caprioarele si cerbii.
O sa caut si linkul cu pagina lor, daca vrei.
Fetelor, ce ziceti? cand mai organizam o intalnire? duminca asta? sa sarbatorim?
adriana
miha13gina spune:
Buna fetele,
Adriana,multumim pt noul capitol!
pt mine e ok si duminca asta,sa vedem ce zic si celalate fete;eu voi veni insa cu Thomas.La ce ora si unde te-ai gandit??
eu nu reusesc sa vad pozele
Dana,felicitari pt progresele lui Raducu
Flavia,drum bun si sper sa reusiti sa va rez problemele.O iei si pe Bia?Sau ramane la cu bunici?
Gabriela si Adina,concediu placut !
Azi am fost la ORL cu Thomas ,a avut un mic dop de ceara,dar totul e ok acum.Am stat ca pe jar de cand ne-a spus pediatru sapt trecuta,bine ca insa nu a fost nimik grav!
Gina & Thomas
Flaflo spune:
Buna fetele, noi ne-am intors din Romania, a fost ingrozitor de cald dar cel putin nu am chinuit-o si pe Bianca. Am lasat-o la ai mei, initial am vrut sa o luam cu noi, dar a insistat Liana sa o lasam, asa ca a fost bona in weekend, a fost cu Bia la Zoo, la strand si se pare ca s-au distrat bine..... cel putin Bianca e indragostita.
Noi ne-am facut de cap daca am fost singurei si aseara am ajuns acasa.
Adriana, e ok dumineca, cu copii si barbati sau numai noi fetele? Super pozele, cred ca pentru Lara a fost minunat acolo.
Gina, si Bianca producea multa ceara cind era bb, mereu mergeam la scos dopuri... Principalul e sa vezi din timp, sa nu ajunga sa se infecteze. Pupici lui Thomas!
Danat, spor la invatat germana. Cu Raducu nu-ti mai fa griji, copii se adapteaza extraordinar de repede.
Micky2007 spune:
Buna seara,
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, unde as putea sa imi petrec si eu revelionul asta, ce statiune este mai frumoasa si ce hotel, din cate stiti voi.
Eu am studiat un pic Zell am See si chiar am gasit un hotel dragut.
Ar trebui sa ma grabesc ca poate nu mai gasesc cine stie ce.
Va multumesc mult.
Micky
miha13gina spune:
La multi ani,Adriana!!Multa fericire,iubire,bucurii alaturi de cei dragi si un buchet imens cu dorinte implinite!O zi miunata iti doresc!!
Gina&Thomas
danat spune:
LA MULTI ANI Adriana, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de toti ce dragi din jur! iar fetele sa iti aduca mereu numai bucurii!
Petrecere frumoasa!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Adriana_78 spune:
Gina, Dana, multumesc de urari!
Flavia, inca odata si tie, multumesc, esti o draguta ca de obicei!
Dana, ce zici, ai avea timp sa ne vedem duminica. Flavia, Gina, ar veni. Ma gandeam sa iesim la o terasa, daca se aduna mai multe fete (la Altes AKH, in 1090), ca vad ca vremea e frumoasa, sa povestim, iar copiii sa se joaca la locul de joaca.
Celalalte fete ce zic?
Adriana