Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Adriana multumesc de invitatie, eu insa nu pot acum...imi pare rau... insa sa stii ca am inteles din prognoze ca in week-end se va raci tare vremea (ceva in jur de maxim 14 grade ziua), asta ca sa stiti ce planuri va faceti.
Oricum petrecere frumoasa celor care va intalniti!

Va pup, numai bine!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Salutare fetelor,

Adriana LA MULTI ANI, sanatate si tot ce iti doresti!

Fetelor noi suntem bine,am fost cam ocupata:am fost in tara sa iau copiii,am venit,am avut binecuvantarea (botez) David, inceput scoala si gradinita,spalat si calcat `n masinii de rufe si o gramada de treaba.Acum sunt mai relaxata,copiii au deja un program(mai incearca ei cu una alta)dar trebuie respectat.

Eu nu stiu nimic de duminica,daca e ceva va anunt!

Ma cheama datoria

va pupacesc

Violeta mamica de David,Alessandra,Maira,Stefan

Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Violeta multumesc!

Cred ca vom amana intalnirea, vad ca nu sunt multe doritoare si se anunta si vreme urata.
Oricum eu sper sa ne intalnim pana plecam noi in Ro, pe 18 octombrie, mi-ar face placere sa mai povestim.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Regasesc linistea cu care m-am obisnuit la subiectul nostru :-( Asta e...

Adriana iar plecati in Romania? pentru cat timp? stati mult?
Si eu sper ca vom reusi sa ne vedem pina pleci.

Numai bine si week-end frumos, chiar daca vremea se pare ca nu va fi prea generoasa

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, sotul e inca la Buc. vine weekendurile aici, am venit la Viena sa nasc si am stat sa se faca Annika mai marisoara - vrem insa sa stam toti impreuna; cat vom sta la Buc., nu stiu, insa ne vom intoarce de Craciun si sper sa ne mai auzim si atunci

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,imi cer scuze,ca dau buzna peste voi,dar disperarea te impinge sa faci multe lucruri,mai ales cand este vb de sanatatea copilului tau,asa ca,va rog din suflet,cititi aici despre noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
si daca vreti si puteti,dati mai departe blogul lui mihaita!
cu cat ne vede mai multa lume,cu atat mai bine,si poate fiecare din putinul lui,ne da si noua 1 euro...dupa cum se stie,putin cu putin se aduna marea!
va multumesc din suflet,ca aveti rabdare sa ne cititi,si poate sa ne si ajutati!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, ce liniste pe topicul nostru!
Noi suntem bine, nu avem nimic deosebit de relatat, eu am foarte mult de lucru la firma, vin acasa cam terminata si fara prea mult chef. Florin a tinut simbata un chef cu colegii lui de munca, initial nu vroiam sa fiu de fata, insa Bianca a insistat sa stam si noi o vreme cu ei. Am plecat pe la ora 18 cu ea la ai mei si i-am lasat pe baieti singuri, am aflat ca au plecat la ora 3 dimineata si ma gindeam ca-mi gasesc casa intoarsa pe dos. Insa dragul meu sotior a facut o curatenie ca nu am mai vazut nici o urma de petrecere.
Bianca tuseste, i se cam infunda nasul, sper sa nu inceapa iar problemele, ca asa m-am dezobisnuit de boli...
Fug ca am mincare pe foc, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele. La multi ani ! Adriana.
Noi am ajuns in Viena pe 5 septembrie, dar din pacate nu avem net acasa si nu am avut cum sa iau legatura cu voi. Noi suntem azi la taty la servici, eu incep azi cursul de germana . Danat tu unde faci cursul de germana??
Noi am fost in week-end la Praga. Puteti sa-mi trimite-ti un nr de te pe PM ca sa va pot suna?? pleaseee
As avea nevoi de niste sfaturi in legatura cu gradinitile, deocamdata copii stau cu mine acasa. Noi locuim in Bez22.
Va pu si va mai scriu Joi cand vin iar la curs
Sanatate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

La multi ani,Raducu !!Sa cresti mare ,sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai

Dana,scuze pt intaziere!Cum merge cu scoala?
Silar,bine ati venit si mult succes la curs!
Adriana,sper sa ne intalnim pana pleci!
Flavia,acum urmeaza sa faci tu o petrecere intre femei.pt Bia.

Pupici toate fetele!

Gina si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hany
Trimis la - 18/09/2008 : 16:47:07
--------------------------------------------------------------------------------

buna fetele
am ajuns si noi din tara.am prins niste calduri in tara si dominuk nu a mancat mai nimic si nici sa doarma nu a prea putut.de obicei ai fac baie seara inaintge de culcare in ro a trebuit sa-i fac baie pe zi pe la 2-3 ca sa doarma si el cata.a fost tot smiorcait.
acum incercam sa reintram in normal.cum e cand le dau dintisorii?a inceput sa saliveze din greu.
la cate luni ai inceput diversificarea?
violeta ce mai face david?
ma bucur ca mi-ati scris.incerc sa va reetin si eu numele.citesc mesajele si pana scriu nu mai stiu cine ce mia scris imi cer scuze
pe curand

Mergi la inceput