Fetele din Austria (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Gina multumesc, ce surpriza frumoasa mi-ai facut! Am baiat mare ! Si voua numai bine va dorim!
Scoala mea merge bine, asa cum se poate cu limba asta "usoara" care se numeste germana

Silar locul unde fac eu germana se numeste DeutschAkademie si se afla chiar vis-a-vis de Opera.

Flavia cum e Bianca? Sper ca tusea a trecut si nu s-a agravat! Sanatate multa!

Fetelor am emotii, am smotruit prin casa de 2 zile incoace ca azi vine mama, in prima ei vizita la noi, si vreau sa ii placa (nu de alta, dar stiti cum gandesc mamele, ce avea fata ei in Ro si ce are aici). Pacat ca vremea e rea si nu tine cu noi, am inteles ca toata saptamana viitoare va fi urit si ploi...uooof!

Hai va pupam si we placut va dorim!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, sa-ti triasca Raducu, sa fie sanatos si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!

Scuze pt. mesajul intarziat, stiam ca e pe 17, ca m-am gandit la tort -- de unde ai comandat pana la urma? da' uite ca am uitat.

Noi suntem cam racite, de la mic la mare. Si Annikai ii curge nasul, Lara e deja mai bine. Si eu simt o jena in gat, da ma tratez cu ceaiuri fierbinti.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele, am inviat. In sfarsit pot sa va citesc. La noi vine la sfarsitul lui octombrie UPC-ul sa ne puna internet, dar pana atunci mi-a luat taty un card pt internet ca sa va pot citi, ca nu mai putea sa stea cu mine in casa. Voi ce mai faceti?? Cand credeti ca putem sa va cunoastem??
Puteti sa-mi recomandati vreo firma ceva pentru o antena la Digi-tv??Pleaseeee.
si sanatate

Mergi la inceput

Buna Silvia!

CUm v-ati acomodat? Cum sunt copiii? ai gasit vreo gradi, ceva in zona?

Adriana

Mergi la inceput

De acomodat ne-am acomodat. Copii sunt bine mai putin Maria care are otita. Gradi nu am gasit , sunt in cautari. Am vazut una la parterul unui bloc dar sa mor daca stiu pe unde trebuie sa intru, asha parea frumoasa dar vreau sa intru sa vad cum e si inauntru, sa vad daca are curte interioara si mai ales sunt curioasa daca directoare vorbeste engleza, inca nu ma pot descurca in germana. Maine dimneata merg iar in cautari, taty e f aglomerat la servici si nu ne poate ajuta. El o sa mearga la centru dupa ce gasim vreun loc liber pt copii, macar pt Mihaita. Sper sa reusim.
Danat La Multi ani cu intarziere pt Raducu. Sa creasca mare si sanatos.

Mergi la inceput

Silvia, probabil se intra prin scara blocului resp; trebuie sa fie si un indicator ceva, cu "Eingang", sageti, ceva. Mult succes, sa gasiti locuri!
La ce centru merge Mihaita?

Adriana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Silvia, probabil se intra prin scara blocului resp; trebuie sa fie si un indicator ceva, cu "Eingang", sageti, ceva. Mult succes, sa gasiti locuri!
La ce centru merge Mihaita?

Adriana

Mihaita sta acasa cu mine acum, deocamdata nu merge nicaieri. O sa merg vineri la centru (undeva pe langa Kangran Platz) sa vad ce gradinite imi dau. Noi stam langa statia de metrou Renhbanweg(U1).
Am citit la cateva capitole in spate despre o biserica ortodoxa romana, puteti sa-mi dati adresa ei si cum se tin slujbele?? De ex la Praga venea un preot romana la o bisericuta inchiriata, de 2 ori le luna - ca sa tina slujbele.

Mergi la inceput

Fetele ce faceti in week-end, credeti ca ne putem intalni?? Pleaseee.
Adriana iti trimit si datele noastre pt listuta Silvia (24.04.1976) Mihai- Adrian (07.02.2004) si Maria-Alexandra (03.04.2006)

Mergi la inceput

Silvia v-am trecut in listuta!
Cum mai e urechiusa Mariucai?

Intalnire!!! ce cuvant frumos! dupa cum poate ai observat, activ. pe forumul asta e cam slabuta. Fiecare e cu programul lui, fam. lui, etc.

Mie una, mi-ar placea sa ne vedem, depinde si de vreme insa, ca daca e ploaie, varianta parc, cade, apoi la un restaurant trebuie luati in considerare si copiii (sa fie un locsor de joaca si pt ei).

Eu am inteles ca duminica s-ar face frumos, daca mai sunt si alte fete de acord, putem merge in Praterul verde.

Adriana
Trimite-mi pe PM nr. tau de tel, te rog!

Adriana

Mergi la inceput

Aici nu sunt locuri de joaca prin mall-ri?? Intreb pt ca eu nu am fost decat la Kangran. Parca acolo este unul, dar nu am fost la el , deci nu stiu sigur.
Poate se mai anunta fete pana duminica, mai este timp. Ar fi frumos sa ne intalnim.
Danat a venit mama ta?? Cum merge cursul?? Mai scrie-ne de Raducu ce mai face la gradi.
la fete & la pitici

Mergi la inceput