Fetele din Austria (24)

Fetele din Austria (24) | Autor: Adriana_78

Link direct la acest mesaj

Capitolul 23

• Adinag(21.07.1975) - AdinadeJasmina(24.07.2004) si Floris(23.12.2007)

• Adriana_78(10.09.1978) - Adriana de Lara(22.06.2005) si
    Annika(10.05.2008)

• babee(15.12.1977) - Gabrielade Phillip Damian(06.02.2004), Rebecca Maria(27.07.2006) si Luca Stefan(17.02.2008)

• bebeluc (14.06.1968) - Simona de Alex(17.01.1988)si Luca (18.10.2004)

• danat (22.04.1969) - Dana de Radu Stefan(17.09.2003)

• hany (16.02.1978) - Rorig Hanelore de Dominik Florian(20.06.2008)

• Flaflo(26.06.1974) - Flavia de Bianca Alexandra(10.01.2005)

• marimar() - Adina de Matei(2000)Romana(2004) si Mircea(2008)

• miha13gina(13.12.1974) - Gina de Thomas Antonio(21.02.2008)

• Violeta Nicolae(11.08.1977)-Violetade Stefan(03.05.1998), Maira-Rebecca(14.10.2004), Allessandra-Victoria(26.07.2006) si David Constantin(09.07.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

va astept la povestit ...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara fetelor,

Adriana-felicitari pt listuta!!ca incepatoare ai facut o treaba super!
Gabriela-sper ca nu nu e nimik grav!

Celalalte fete mai vor sa mearga?

Gina&Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Adriana, multumim pentru noul capitol! Am ramas doar 8 care sintem active, dintr-o lista cu 38 de "fete din Austria".... Trist.
Deci se pare ca sintem tot mai putine...... azi vorbeam cu Marimar ca ne vom intilni doar noi doua daca nu mai sint amatoare!
Dana, Gina, voi ramineti pe pozitie?
Bianca a facut azi insolatie, Florin a uitat sa-i lase palariuta de soare la gradinita. I-au dat o palariuta de-a lor pe care nu a vrut sa o tina pe cap, iar cind am luat-o de la gradinita era foarte rosie la fata, cu toate ca nu a stat nici o ora afara. A vomitat, a plins, a avut frisoane si pe la 18 a adormit. Sa vedem cum se prezinta dimineata. Cam cit dureaza insolatia asta?
Asa ca la concert nu am ajuns, Bianca e maestra in a-mi strica planurile, anul trecut ne-a dat peste cap 2 concedii. Traiesc cu frica in sin ca nu voi putea pleca la Roma, ar fi deazmagirea anului.....
Ca a venit vorba de concedii....cineva intreba de un kinderhotel, nu mai retin cine. Uitati-va www.amiamo.at" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adriana, multumesc de capitol si listuta!

Si multumesc ca m-ai intinerit cu vreo 3 ani, ce n-as da eu :-)))
Dar eu sunt nascuta pe 21.07.1975
Si sper ca am voie sa corectez si in cazul lui Babee, carei nascuta in 1977 si nu 1975. In rest cred ca e totul ok, dar nu sunt sigura :-))

Azi a fost serbarea Jasminei, adica au cantat vreo 2 cantece, unul pe engleza, si apoi la joaca si picknik. Am ajuns tare obosita acasa, nu stiu de ce... Asa ca va doresc noapte buna si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Am fost la concertul Adrianei Paler, foarte frumos, ma bucur ca am reusit sa ajung desi ma apucase o oboseala dupa masa...

Flavia, deci e insolatie pina la urma??? Sa speram ca o sa fie bine miine.

Gabi, ce ai patit? Tocmai tu, organizatoarea dezertezi? Pai asa raminem si mai putine....

Violeta, pai atunci hai cu toti !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Offf, Flavia, imi pare rau!!! Dar educatoarea nu a insistat sa poarte palariuta? Ca a noastra e tare vehementa in privinta asta! Si e bine asa...
Oricum, eu va doresc sa fie fain dumineca, sa mancati bine!

Si inca ceva, special pentru Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Flavia-imi pare rau de Bia,sa speram ca-i trece cat mai repede!
Eu raman pe pozitie,ne vedem la ora 12 duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele,

Adriana felicitari pt listuta,la noi datele corespund,numai ca fetele au cate 2 nume,dar nu trebuie sa modifici ca si asa la noi ai cel mai mult de munca!Maira-Rebecca si Alessandra-Victoria!

Flavia,sanatate la Bianca,din cate stiu pana maine ar trebui sa-i treaca!Treaba e sa doarma bine in noaptea asta!

Marimar,daca sunt bine, venim,si eventual il rog pe sot sa vina sa ia copiii in cazul in care se plictisesc!

Adinag,merci!

Gina mie mi-a parut rau ca nu ne-am calificat,chiar m-am "ofticat"!

Gabriela,spune-ne ca esti bine!

va pup si va urez o noapte frumoasa!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adriana multumim de listuta
Rectificari-cum a zis si Adina eu sunt in 1977 nascuta, iar la Luca te rog adauga si Stefan(ca sa fie ambele nume).

Eu am decis sa stam in familie duminica, si-asa am declarat-o de mult ziua noastra cand suntem toti acasa.Noi oricum ne putem intalni si alta data,pana acum intalnirile au fost sambata.Asa ca data viitoare o sa vin si n-o sa mai deranjez cu propuneri pentru duminica.

Marimar ce frumos ca ai ajuns la concertul Adrianei eu am terminat cam tarziu si n-am mai ajunsSa povestesti tot!

Violeta iti tinem pumnisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
mie mi-e pofta de un gratar la iarba verde, cu familiile !!
Asta ar fi fain intr-o duminica,nu? Ca doar tot activitate de famile e. In plus, simbata fiind deschise toate magazinele lumea isi face probabil program de cumparaturi...
Eu nu stiu locuri pt gratar, ziceti voi !

Adina, tu stai parca in 7, nu? Ce parcuri frecventati? S-a deschis unul nou pe Burgasse cam la nr 80, e nou nout dar uneori e cam aglomerat, dar de fapt am vazut ca toate sint acum...

eu vreau la apa, strand....

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput