Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adina, daca iti place la apa, poate ar fi fain de mers www.wasserspiel.at/" target="_blank">aici candva. Noi am fost anul trecut si e tare fain...

Eu nu stau in 7, stau in 15. De obicei ma duc in parcul cel mai apropiat, nu pot zice ca avem un parc fix. Toate-s pline, arhipline, si recunosc ca nu-mi place sa merg dar ce sa fac, am copii
Daca ai o propunere, eu vin, daca nu e altceva... Acum trebuie numai sa vad cum ma organizez (punctul meu slab), ca suntem la inceputul diversificarii...

Plange Floris, fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor, sa inteleg ca aminam pe ...data viitoare...

Flavia sanatate Biancai, sper ca e deja mai bine si ca a trecut rapid. Si mie mi-e groaza de insolatii, dar sper ca nu-i lasa sa se joace in plin soare, de obicei ii duce intr-un parculet umbros in spatele gradinitei.

Va pup si we placut va doresc!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, merci!
Voi modifica listuta! aseara m-am chinuit la ea; nu stiu de ce a iesit asa aiurea, insa am sa incerc s-o modific mai tarziu, ca acum vine mandra de la gradi; scuze pt. greseli.

Adinag iti trimisesem un Pm, l-ai primit?
Gina, am sunat si pe mobilul dat de tine si n-a raspuns nimeni.

Fetelor ramane sa ne vedem LUNI, 23 IUNIE la ora 15 la Albert Sever Saal, 1160 Schuhmeierplatz 17-18 (Zugang von Thaliastraße); pe acolo circula tramvaiul 46 si autobuzul 10A; mai exista si alte combinatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am mai modificat listuta - mutumesc Laurei25 pt. ajutor
Gabriela, din listuta veche de la Flavia am luat data nasterii '75, ziua si luna sunt bune?
Adinag, sper ca acum e bine si la tine si nu mai sunt greseli.

Noi sarbatorim duminica in familie, insa sper sa ne vedem luni.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Dana, nu , nu se amina, cine poate sa vina vine, eu vin ca si asa alt program n-am, dupa cum am spus, m-am bucurat ca aparuse aceasta varianta. V-am zis ca ramin singura cu fetita asa ca aveam nevoie de ceva pt duminica.
Si abia astept sa maninc ceva bun de la greci...

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Adina, pare f fain parcul-strandul asta, nu inteleg insa unde e, pe Insula? Are vreo adresa?? Cum se ajunge acolo?
Despre parcuri, nu prea le stiu decit pe cele din jurul meu. vrei sa vii intr-o zi la cel de pe Burgasse?

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by marimar

Adina, pare f fain parcul-strandul asta, nu inteleg insa unde e, pe Insula? Are vreo adresa?? Cum se ajunge acolo?
Despre parcuri, nu prea le stiu decit pe cele din jurul meu. vrei sa vii intr-o zi la cel de pe Burgasse?

-------
vine bebe 3, surpriza
........

da, e pe insula, la U1, uite inca niste informatii:
http://www.wien.gv.at/ma42/parks/wasserspiel.htm
Si pe harta:
http://www.wien.gv.at/stadtplan/spread.asp?Cmd=adrok&lang=de&advadrwebappID=3ffd05d3-2cbb-47a8-8511-3c17441bfc59

Si as veni si la Burggasse, de ce nu? sa vad care e asta mai exact. Tu cam cand iesi? Sau esti flexibila?

Adriana, acum am vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, multumim pentru urarile de insanatosire! Bianca e bine, ieri s-a culcat la ora 18, a dormit toata nopatea, iar la 5:30 s-a trezit cu chef de joaca. Nu am dus-o totusi la gradinita, insa nu a mai avut nimic. Sper ca a invatat ceva din asta caci mi-a promis solemn ca nu-si mai da palariuta jos.
Dana, pentru dumineca ramine valabil, mi-ar face placere sa poti veni totusi.
Adriana, multumim de invitatie, bineinteles ca o vom onora cu placere.
Cu iesitul prin parcuri recunosc (spre rusinea mea) ca m-am facut cam comoda.... Anul trecut am fost toata vara pe la zoo, acum pauza. Cred ca din cauza ca am inceput munca nu prea mai imi arde de iesiri. Si azi am stat acasa, ne-am balacit in piscinuta, am jucat fotbal, apoi tenis (ca a venit Flo de la tenis si i-a vazut racheta). Saptamina viitoare plecam in Romania, si dupa ce ne intoarcem ma mobilizez sa mai iesim si noi in lume. Pe tine, Adina cred ca nu te-am mai vazut de vreun an, asa ca ar fi cazul...
Violeta, care e treaba? Tot in 2? Pe tine te asteptam cel mai cu placere dumineca!
Gina, tu vi cu masina? Parca ai spus ca nu locuiesti in Viena, sau am inteles gresit?

Pentru Florin mi-a venit o idee misto, nu scriu ce ca mai citeste si el pe aici din cind in cind, veti afla dupa ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor,

Adriana vreau sa iti spun si eu de pe acum LA MULTI ANI pentru Lara, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara ei cea mica! Petrecere frumoasa in familie si ne vedem Luni. Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea azi, dar asa cum ti-am zis eram in drum spre casa, Raducu era deja cam nauc de oboseala, umblasem de vreo 4 ore, dintre care vreo 2 ne-am plimbat si ne-a cam prins soarele. Stii ca el are program de somnic, insa il cam zapacise si caldura, am fost si putin prin magazine..poate altadata daca zici mai din timp ca sa nu fim deja cu alt program

Flavia ma bucur pt Bianca, ca e ok si speram sa nu se mairepete asa figura neplacuta. Sunt curioasa ce idee ti-a venit pt cadoul de ziua sotului tau.

Violeta, Violeta, unde esti si ce mai faci?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele,

Adriana,LA MULTI ANI pentru Lara,sa dea Domnul sa fie sanatoasa,cuminte si sa va aduca numai bucurii!Va doresc sa va bucurati se ingerii pe care DD i-a trimis in familia voastre si sa va mandriti cu ele!

La noi nu e nimic nou,asera am avut contractii pana pe la 4 dimineata,apoi a fost liniste!Vad ca acum e bine dar am dureri de mijloc si burta ca la ciclu!Mai vine cat o contractie dar neregulata.Ma gandesc ca,daca continua asa sa dau o fuga pana la spital.

Ieri din pacate nu am reusit sa merg cu Stefan la picnic,a fost singur,insa l-a supravegheat mamica lui Felix,prietenul lui!Mi-a povestit ca a fost frumos,a venit acasa pe la ora 18:45,in conditiile in care a plecat pe la 13:00 de acasa.S-au jucat,au alergat,au jucat fotbal,asa ca va inchipuiti cum arata cand a venit acasa!Doar s-a descaltat si "l-am bagat direct in dus"!Important este insa ca s-a distrat si i-a placut!

Va pup si o sa va tin la curent!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput