Fetele din Austria (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Adina, am o cunostinta care lucreaza la o asociatie romano-austriaca si imi trimite toate chestiile astea.
Dana, si Florin a cam stimbat din nas, dar avind in vedere ca nu se intimpla prea des figura a fost de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tinand cont ca nu reusim sa ne strangem prea multe, n-ar fi mai bine sa lasam pe alta data intalnirea?

Fug in pat ca-s rupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Hai mai, eu deja am anuntat "oficial" ca plec! Vreo 4-5 tot ne stringem, daca nu mai multe.... Dar ma supun majoritatii, asa ca asteptam sa vedem ce zic fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Eu abia astept sa mergem la grec, sa maninc ceva bun....
Pt mine e chiar super duminica asta ca sint numai eu si Romana acasa toata ziua, asa ca o sa vin cu ea.
Violeta, daca nu nasti, sper ca vii si tu, macar cu Maira sa aiba si Romana cu cine se juca. Oricum ea o sa fie fascinata si de Thomas ca e innebunita dupa bebelusi.

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

...pai cate suntem pina la urma?
Si eu fac cum zice majoritatea...nu am nimic impotriva nici daca da, nici daca nu
Chiar aseara vorbisem cu Cristi, sotul meu, si i-am zis ca e la 12, nu prea intelesese el ca mergem la restaurant, dar a zis ca atunci el cu Raducu se duc la o bere 'Om vedea.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetelor,

Pentru mine e perfect duminica....insa cum vreti voi.
Deci pt duminica asta ar fii pentru intalnire:Flavia,Gabriela,Dana,Adina(Marimar),eu!Violeta depinde de juniorul din burtica!
Gabriela ai vorbit si cu Alina?

Pupici.

Gina si Thomas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Salutare fetelor!

Noi tot 2 in 1 suntem,am in continuare contractii dar false!

Mai fetelor atatea invitatii si intalnirii avem ca nu stiu cum sa facem!
Va dati seama ca la mine depinde de "seful" mic,ca de.... cel mare de ultimele 9 luni nu prea mai are "autoritate"

Adina,daca vin ,o sa vin ori cu toata trupa,ori singura ca eu merg pe principiul "ori toti,ori niciunul"!Asta pt ca am avut reprosuri de genul,"l-ai luat numai pe Stefan si pe mine nu",sau invers,asa ca-i mai bine asa!

Asa frumos e afara dar din pacate noi stam in casa,ca suntem singure,tati vine maine dimineata si Stefan doarme la un prieten!
Sora mea,o dulce vine sa doarma cu mine,ca de... nu se stie cand vine bebe!

Va pup si va urez o sera faina!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu nu mai vin.Daca vreti sa mergeti ok, daca nu sa-mi spuneti sa anulez rezervarea.

Violeta tinem pumnisorii sa fie bine indiferent cand e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Babee dar s-a intamplat ceva?

Violeta sa fie bine pt tine si bebe, oricand va fi sa vina nascutul! Eu ti-am zis, daca ai nevoie, facem galerie! Daca pt Mutu si Chivu nu mai am cum, macar pt tine sa fac, ca abia prinsesm gustul

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, am deschis capitol nou - m-am chinuit ceva
Imi cer scuze ca listuta mea e cam ciudata, mai trebuie umblat la caractere, insa n-am reusit, trebuie sa cer ajutor, scuze - sunt incepatoare.
Apoi scuze fetelor care nu sunt trecute in lista, Flavia mi-a trimis mai multe nume, insa le-am pus doar pe cele la care aveam datele si care scris la subiectul nostru. oricum lista se poate edita/actualiza, deci cine mai doreste ...

Capitolul 24

Mergi la inceput