Fetele din Austria (23)

Fetele din Austria (23) | Autor: Flaflo

Link direct la acest mesaj

Babee, pai tocmai asta-i problema ca erup in continuare cu zecile! La voi dupa cit timp si-a facut efectul?
Am uitat sa va spun ca si Florin este in medical, are din nou otita. E interesant ca si data trecuta si acum a facut-o dupa ce a zburat, se pare ca nu-si poate regla presiunea din urechi in avion si i s-a fisurat timpanul. Ati mai auzit de asa ceva?
Eu de ieri merg iar la munca, ar fi o minune sa nu ma dea afara ca de cind am inceput (aproape o luna) a fost Bianca de 2 ori bolnava..... Sa vedem ce va fi, mi-ar parea rau sa pierd job-ul caci imi place foarte mult.

Va pup si va doresc o zi buna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele sambata decolam spre taty cu via Vienna.
Imi puteti da niste repere pe baietelul meu de vizitat ca asta ma intereseaza cel mai tare. El nu a vazut niciodata o gradina zoologica sau un parc de distractii. Daca ma puteti ajuta ci niste indicii. Va pup si va doresc spor la munci si un paste fericit
"Lumina lui Isus sa va gaseasca alaturi de cei dragi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna fetelor,

Acum am venit si eu de la cursul de germana, am iesit mai repede ca ma enerva o colega, racita cobza care tot tusea, am stat cit mai departe de ea, dar sala e mica, sper sa nu mai fi molipsit !!

Adina, mersi tare mult de sfaturile pt vinuri, am luat un Riesling din Wachau, tre sa iau hirtiuta cu notite dupa mine ca altfel uit ce si cum

Flavia , sper ca Bianca e mai bine si sa-si revina pina saptamina viitoare complet !

Silar, cit stati? Zoo e la Schonbrunn,( Tiergarten Schonbrunn Zoo). foarte frumos dar sa mergeti devreme ca devine foarte aglomerat in timpul zilei.

http://www.zoovienna.at/

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Initial creeata de Flaflo

Babee, pai tocmai asta-i problema ca erup in continuare cu zecile! La voi dupa cit timp si-a facut efectul?
Am uitat sa va spun ca si Florin este in medical, are din nou otita. E interesant ca si data trecuta si acum a facut-o dupa ce a zburat, se pare ca nu-si poate regla presiunea din urechi in avion si i s-a fisurat timpanul. Ati mai auzit de asa ceva?
Eu de ieri merg iar la munca, ar fi o minune sa nu ma dea afara ca de cind am inceput (aproape o luna) a fost Bianca de 2 ori bolnava..... Sa vedem ce va fi, mi-ar parea rau sa pierd job-ul caci imi place foarte mult.

Va pup si va doresc o zi buna!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Flavia, imi pare zau asa de rau, mi se face pielea gaina cand ma gandesc la saracuta Bianca! Nu am ce sa-ti spun ca nu am avut nici eu, nici fata...

Silar, uite: http://www.zoovienna.at/e/index.html

Rachel, noi avem deja program urmatoarele doua weekend-uri, imi pare rau! Va doresc un sejur placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Vin si eu cu o intrebare la voi. In Viena unde se inoata? Exista stranduri, water park sau doar piscine acoperite? Daca venim si stam mai mult in Viena ne-ar prinde bine si un loc de balaceala. multumesc pentru orice sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Natasa,

Daca ai copii, un loc frumos, acoperit, este Diana Bad, in districtul 2.

http://www.dianabad-wien.at/
Nu au bazin de inot doar bazine de balaceala, tobogane si alte jucarii.

Noi sintem de putin tip aici si nu prea stim multe locuri, poate iti spun restul fetelor.
Cit stati, cind veniti?

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Venim pe 26 aprilie seara si plecam pe 3 mai dimineata la 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by silar

Venim pe 26 aprilie seara si plecam pe 3 mai dimineata la 6

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

Si nu vrei sa ne intalnim noi? Restul fetelor sunt bizi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by adinag
Rachel, noi avem deja program urmatoarele doua weekend-uri, imi pare rau! Va doresc un sejur placut!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Multumesc! Cred ca si voi sunteti prinse cu Pastele, etc. Nici nu stiu la ce hotel vom sta si nici cate zile. Asta sotul hotaraste (data plecarii). Vacanta va fi de vreo saptamana dar el doreste sa plece si mai departe spre Germania. De asta vroiam sa stabilesc inainte de a pleca, apoi nu mai am de unde intra pe net.
Fetele, care are chef de intaneala? Si, ma rog, timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Marimar, multumesc mult pentru raspuns. Arata bine ce mi-ai aratat tu. Nu stiu cind venim, probabil ca in iulie si ma gindeam sa stam vreo doua saptamini. E vreo statie de metrou in apropierea complexului asta?
Mersi frumos inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Marimar, multumesc mult pentru raspuns. Arata bine ce mi-ai aratat tu. Nu stiu cind venim, probabil ca in iulie si ma gindeam sa stam vreo doua saptamini. E vreo statie de metrou in apropierea complexului asta?
Mersi frumos inca o data.

Natasa, tu cauti ceva de inot in aer liber sau inchis sau combinatie?

Mergi la inceput