Fetele din Austria (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Adina, eu as prefera ceva afara, sa stam cit mai mult la aer! Am fost vara trecuta la Viena si ne-a placut tare mult si am vrea sa revenim si cu cel mic, sa-l ducem la Gradina Zoologica, sa ne plimbam, dar daca se poate sa si inotam pentru ca nu stiu daca dupa 2 saptamini acolo mai putem merge si la mare... Un loc si pentru vizite si cu mare ar fi Roma, dar acolo nu e asa de linistit, de curat si atragator sa mergi cu un copil cum e Viena.
Iti multumesc si tie pentru orice ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara fetelor!

Flavia-ce mai face Bia,au incetat sa mai erupa bubele alea teroriste?Poze am tot incercat eu sa pun ,dar nu am reusit,iar in album mi-au acceptat doar 2 poze care le-am facut cu telfonul,celalate erau prea mari.
Gabriela-si mie mi s-a acrit de mere si morcovi,dar bine cel putin ca nu are colici.Eu dulciuri as manca cat cuprinde,nici cand eram gravida nu aveam asa pofte.
Silar-drum bun!cel mai frumos parerea mea e la ZOO Schönbrunn.Ar mai fii de vizitat Casa marilor http://www.haus-des-meeres.at/sau in Prater http://prater.at/Attraktionen.php?Selection=5.Distractie placuta!
Natasami-e mi-a placut mult la Oberlaa.http://www.oberlaa.at/unde sunt si piscine acoperite si in aer liber.
rachel-tu cand si unde ai vrea sa ne intalim,noi avem niste musafiri nu stiu daca voi reusi sa vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, Bianca e de ieri mult mai bine, nu a mai erupt nimic, au mai lasat-o mincarimile si a inceput sa manince mai bine. O mai deranjeaza talpile, sint pline de basici, abia merge, dar e cu moralul ridicat. Doar ca azi a plins vreo doua ore ca ea vrea in curte. Aveti idee cit mai trebuie sa o tin in casa?
Fug ca avem de recuperat ceva nopti nedormite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Flavia, poti s-o lasi in curte linistita ! In parc nu, ca intra in contact cu alti copii dar in curtea proprie si personala poate sa iasa oricind si oricit !

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

quote:
Originally posted by silar

Venim pe 26 aprilie seara si plecam pe 3 mai dimineata la 6

Si nu vrei sa ne intalnim noi? Restul fetelor sunt bizi.

Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.

Cu mare drag , cum sa nu, numai ca nu-ti pot da detaliii despre cartierul unde sta sotul meu, ca nu-mi aduc aminte statia unde se coboara din autobuz, dar daca vrei putem vorbi pe mesenger, sau imi lasi measj tot aici, ca eu-s dependenta de voi DC, si citesc forumul in fiecare zi. Cel putin Mihaita al meu o sa fie f incantat de cunostinte noi.
Pana la intalnire eu va urez un Paste linistit si fericit alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Fetele am uitat sa va multumesc pt link-urile trimise. Mihaita e atat de incantat ca merge la taty, toata gradinitza stie, si ne-a urat drum bun.
Mi-ar fi placut sa pot sa o iau si pe Maria, dar cine stie poate e prima data si ultima (doamne ajuta) cand sunt nevoita sa o las acasa.
O sa facem poze sa-i aratam si ei pe unde mergem

Mergi la inceput

Am aflat si statia unde locuieste taty al nostru - Rodlergasse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor!

Va dorim si noi o duminica de Paste cat mai frumoasa, alaturi de cei dragi cu cat mai multe bunatati pe masa!

Adriana

P.S. Drum bun Gabriela! Imi pare rau ca nu am reusit nici pana acum sa ne vedem. Poate cand va intoarceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by silar
Cu mare drag , cum sa nu, numai ca nu-ti pot da detaliii despre cartierul unde sta sotul meu, ca nu-mi aduc aminte statia unde se coboara din autobuz, dar daca vrei putem vorbi pe mesenger, sau imi lasi measj tot aici, ca eu-s dependenta de voi DC, si citesc forumul in fiecare zi. Cel putin Mihaita al meu o sa fie f incantat de cunostinte noi.
Pana la intalnire eu va urez un Paste linistit si fericit alaturi de cei dragi

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

Uite tot caut pe net hoteluri. Aseara am adormit instant dupa ora 8. Nu am mai citit nici ce mi-ati raspuns. Ti-am dat add pe messenger. Noi plecam dimineata, inca nu stiu la ce hotel vom sta. Mi-a palcea sa iesi la o cafea, daca va fi posibil. Pe vremurile bune, cand intrat pe aici, am cunoscut real persoane de pe DC. Am ramas cu dorinta asta. Al meu copilas are 3 anisori. Si noi vrem sa mergem la ZOO ala de au spus fetele. Poate ne organizam si mergem impreuna cu copilasii. Astept sa imi spui cum luam legauta in Viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by miha13gina
rachel-tu cand si unde ai vrea sa ne intalim,noi avem niste musafiri nu stiu daca voi reusi sa vin.

Daca reusesc sa iau legauta cu Silvia o sa o rog sa scrie aici daca are de unde intra la ce hotel stau, ca pretentiosul meu sot nu a decis inca.
Noi vrem sa iesim in oras mai mult, in parcuri, eventual cum ziceam, la ZOO. Undeva la o cafeluta, poate iti faci timp. Sau dupa masa in apropiere de hotelul unde stam.
Apropo, imi spuneti si mie unde e supermarchetul ala de jucarii? Am auzit ca exista asa ceva.

Mergi la inceput