Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Flaflo spune:
Adriana, povesti inventez de cind am inceput sa-i spun, acum insa imi da teme tot mai grele si imi pune imaginatia la lucru!
fetele!
Kemimay, si eu am trei ingerasi la Dumnezeu, insa ii multumesc in fiecare zi pentru Bianca, ca mi-a daruit-o asa de frumoasa si santoasa.
Liana, hai fato ca si eu am nascut la 32 de ani. De ce vrei cezariana? Si tot nu am inteles, in ce localitate esti?
Liana30 spune:
Flaflo io nu vreau cezariana muma..io vreau naturel.ca sa am timp dupa aia de hoinaritca pe bebe il las cu grasu
stau in Wampersdorf..la tara muma
kemimay
ete ca ma minti nemtzunu o fi inteles nici el ce o fi zis la tvnu ninsa..da dupa cum se prezinta pe'aci cred ca numai e mult
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
kemimay spune:
FLAFLO-e bine ca nu ne-am pierdut speranta si curajul de a mai incerca. Ai avut foarte multa putere.
LIANA-ce mi-ar place si mie sa stau la tara...sa ma bucur de natura si de liniste in fiecare zi. Aici tot ce vedem sunt cladiri si masini. Nici macar zapada nu este iarna ca imediat ce ninge o matura.
la toate fetele si la toti puiutii.
Eliza mami de Naomi 23.11.07
Flaflo spune:
Liana, gasu e consortu?
Florin si cu mine suntem cam raciti, pe mine m-a lasat gitul si ma pindeste o gripa, acum pe seara avu al meu ideea sa ne facem o tzuica fiarta cu piper de mi-au stat creierii in loc. Acu ori m-am dres ori ma trezesc miine cu o migrena de zile mari!!
fetele, ce ati facut in weekend?
kemimay spune:
FLAFLO-buna ideea cu tuica! m-am gindit si eu sa fac un vin fiert sa ne mai dstindem putin
Am atita treaba ca azi s-a tinut la noi acasa o prezentare de saltele, perne si plapome de la firma wenatex pt un somn sanatos si am avut o multime de invitati. Ieri am muncit, azi musafiri, cam asta a fost weekend-ul la mine. Naomi a fost insa tare fricita ca a vazut casa plina de oameni.
Adriana_78 spune:
la multi ani
Ziceam ca mergem la parada, da e o ceata ... asa ca am ramas acasa.
Kemimay - cum la voi acasa expo de saltele? aveti firma de saltele?
e frumos la tara si mie mi.-ar placea, da sa fie cumva si.n apropiere de oras. ca in Viena sunt o gramada de chestii (ma refer - Zoo, teatru, spectacole, cluburi). Si e fain sa ai prieteni cu copii ca vecini, ca altfel cuc in curte toata ziua ....
Flavia, multa sanatate!
Eu tusesc mama-mama, am luat de la Lara, da o tuse naspa, n-am mai avut de mult asa puetrnica, biata Annika e cam chinuita, ca tresare si o trezesc cand suge la san cu tusea asta nesuferita
Adriana
silar spune:
La multi ani si de la noi.
Noi am ajuns aseara tarziu acasa, rupti de oboseala. Eu acum de-abia stau pe mine , am treaba cat CHina si nu stiu de unde sa ma apuc.
Adrinana multa sanatate, si pentru fetitze.
Violeta sunteti bine??
Flavia sa ne povestesti cum este la servici. si multa sanatate.
toate fetele si piticuti.
Flaflo spune:
Buna fetele, noi aproape ca ne-am dres cu tuica, deseara mai repetam operatiunea si speram ca miine vom fi ca noi nascuti.
Adriana, multa sanatate, tare nasol anul asta cu tusea.
Kemimay, si Bianca e tare fericita cind e casa plina.
Silvia, cum a fost la Praga? Eu nu am inceput munca, incep din ianuarie ca e mai bine.
kemimay spune:
ADRIANA- nu avem firma de saltele dar am fost eu acum vreo 4 ani la o colega de serviciu tot asa la o prezentare si am completat un formular unde am trecut si nr.de telefon iar acum m-au sunat si m-au intrebat daca vreau sa tin si la noi acasa si am acceptat. A trebuit doar sa invit cat mai multe persoane. Am aflat multe lucruri interesante despre dormitul sanatos.
Nu stiu cum e unde locuiti voi dar la noi in bloc nu are nimeni copii si nu avem nici macar o curte cu o banca, asa ca de fiecare data cand vrem afara mergem in parc sau la plimbare. Eu nu cred ca as duce lipsa orasului daca am locui la tara. Aici oricum nu e ca in Romania sa mai mergi la o vecina la o cafea;nici macar nu imi cunosc toti vecinii si oricum se cam uita ciudat la noi ca suntem singura familie de ausländeri in bloc.
FLAFLO- Naomi sufera din cauza lipsei de copii si cum afara e mai frig chiar daca mergem in parc nu sunt copii. Acasa tot aceleasi lucruri, cred ca s-a cam plictisit. Dupa oricine vine la noi plange cand pleaca.
Cand ma gandesc ce copilarie frumoasa am avut noi...nu asa izolati ca aici.
Va pupam
silar spune:
Flavia si eu am experimentat tuica fiarta acu cativa ani inainte sa am copilasi. E rea de tot, a doua oara nu ma mai las pacalita. Nu mai tin minte efectul, dar stiu ca e groaznica la gust,na acu depinde de gusturi. La Praga a fost frumos, de cate ori mergem acolo ne impresioneaza frumusetea orasului, asteptam primavara ca sa mergem iarasi.
Mai stie cineva ceva de Carolada?? Ne tenteaza tenteaza 2 zile (adica de vineri pana luni) la Salzburg, si stiam ca ea lucreaza la un camping. Cu cate zile inainte trebuie facuta rezervarea sau cum se procedeaza??