Fetele din Austria (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pup fetelor! Da' de la distanta ca azi m-am trezit cu asa o durere in gat....ma uit si e un punct alb cu toate cele nshpe injectii cu Retarpen facute in ultimele 2-3 luni...pina la urma am sa iau numai pastile de supt si cu asta basta.
Offf, si totul m ise trage ca ieri am umblat cam mult pe jos, nu aveam nimic pe cap si cred ca ar fi cazul sa incep sa imi pun, ca nu mai tine

Violeta offf, ati ajuns la spital cu puiul mic... bine ca nu e ceva mai complicat, cred ca de la inflamatia urechiusei nu are nici un chef de papa. Doamne ajuta sa fie toti bine, cat mai repede!
Iar cu chestia cu zapada, Prater, etc ma "amagesc" eu, pe mine, ca sa nu pic psihic. Pupe

Flavia ce faci cu gatul? Tratament ai primit? Ai si tu grija, ca ziceai ca abia ati fost raciti. Si tie acum asta iti lipsea, trebuie sa fii fresh pentru luni, la noul job, nu? Sanatate multa!

Liana salutam burtik! Apropos de leacurile babesti, sa stii ca si eu am incredere in ele, insa de data asta, nu au tinut deloc, cel putin la Raduc, sirop de ceapa, ceai de ceapa, ridiche neagra....ciu-ciu. De fapt nu a dat aproape nici un rezultat,mai nimic. Pur si simplu si-a facut de cap raceala pina am inceput antibioticul ca il durea tare urechea. Asa ca dupa vreo 3 saptamani de tras cu tot felul de naturiste/ siropele medicament si altele...s-a ajuns tot la antibiotic. Si daca nu ar fi fost necesar, gandesc ca nu s-ar fi rezolvat raceala, dar uite, dupa 3 zile de antibiotic nu a mai avut muci galbeni, nu a mai tusit decat de 2-3 ori pe zi... Nici eu nu sunt pro antibiotice, cu cat mai rar cu atit mai bine, sau deloc! Dar daca un organism trage si trage, cat poate sa traga un organism mic de copil?
Mai multa lume mi-a povestit ca dupa ce s-au mutat din Ro aici au avut probleme de sanatate mai mari decat in mod normal. O fi un fel de dezintoxicare a organismului si asa se manifesta. Eu tot incerc sa gasesc explicatii la orice, sa inteleg logica fenomenelor...deh, deformatie profesionala

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Pai, Dana, nu iau nici un tratament, eu nu sunt adepta medicamentelor, il tratez cu ceai si cu indiferenta. E oricum mai bine. Ieri am fost sa semnez contractul si voi incepe totusi din ianuarie, nu de luni.
Liana, mie personal AKH-ul mi se pare extrem de aglomerat si totul parca merge pe banda. Dar e doar o parere, nu am avut experiente neplacute cu ei. La KH Hietzing m-am simtit tare bine, moasa cu care am nascut a fost incredibila, doctorul a fost si el prezent la nastere, dar pasiv, pentru ca nu am avut nevoie de el.
Fiecare spital are o zi informativa cind poti vizita sectia, inclusiv salile de travaliu si nastere. Poate dupa ce treci de perioada critica te incumeti sa vizitezi citeva.
Violeta, cu povestile e tot mai nasol, ca ma lasa imaginatia.... Nu e usor sa nascocesti in fiecare seara o poveste. Aseara a vrut povestea cu "printul papi", cu o zi inainte povestea cu "vrabiuta ametita", mai am avut saptamina trecuta in repertoriu povestea cu "funduletul iritat", cu "Bia zbenguita" sau cu "viermisori la dintisori". Asta este, sper ca va veni vremea sa vrea sa-i citesc povesti....
Elaynne, ma bucur ca te-am putut ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Flavia multa sanatate si multttt succes la noul job .
Dana multa sanatate. Apropo de acomodarea organismului la noile conditii de clima, viata etc.- eu am facut sinuzita dupa mutarea in Praga de la statiile de metrou cred, 2 saptamani nu am stiu ce-i cu mine. Important e ca de at nu am mai avut probleme cu raceli etc. Referitor la leacurile babesti, pe mine mama me ma trata in mare parte cu albastru de metil , cartofi rasi pe razatoare cu spirt cald in basmaluta pus la gat , malai cald pe piept etc. Albastru de metil merge si la copilasi mei, la care adaugam cartofi la gat si omniprezenta miere de albine +zeama de lamaie (jumate zeama de lamaie - jumate miere de lamaie). Deci intai incercam astea apoi daca e necesar trecem la antibiotice.. Eu am vazut pe pielea noastra ca se poate si fara antibiotice cu sau fara febra.
Violeta multa sanatate la puiutzi , promit sa vin cu reteta luni cand o sa am mai mult timp.
Liana la burtica si pt tine.
Babee multa sanatate si pupam toti piticutz.
Gina pentru dintosul blondutz.
[redAdinaq] sanatate la micutzi.
Marimar[/red] sper ca sunteti bine .
Week-end placut la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetelor,

Violeta,off...sa dea DD sa va faceti bine cat mai repede
Flavia,intradevar iti trebuie imaginatie sa inventezi in fiecare seara cate o poveste ,dar de ce nu vrea sa-i citesti povesti?
Dana,eu toata iarna umblu cu bomboane de gat dupa mine.Un alt sfat babesc(in Italia am auzit asta),sa te legi la gat cu o esarfa de matase,cand te doare gatul!
Eu i-am dat moasei o cutie de bomboane cand am nascut si ginecoloagei i-am dus o mica atentie de Craciun!
Liana,eu tot la KH Hietzing,am nascut si am fost foarte multumita,moasa si ea o draguta;singura chestie care m-a stresat cantaritul bb inainte si dupa fiecare supt
Silar,deci vrei sa chiulesti??Eu as venit sa ne intalnim,dar depinde la ce ora vrei??

Eu sunt in urma cu somnul,iara Thomas se trezeste de n ori pe noapte,ii ies si incisivi din partea stanga!!Ma duc sa-i dau sa manance si sa iesim la plimbare cat mai e soare.

pupici si multa sanatate de la mic la mare!!

Gina si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!

Si Floris se incadreaza acum in grupa mucosilor, dar era de asteptat, ca-i iese un dinte. Gingia e asa de intinsa, ca e o minune ca nu a spart, de neinteles, dar n-am ce sa-i fac.

Liana, daca ai de gand sa nasti prin cezarana si oricum au fost probleme, nu cred ca este rau sa mergi la AKH. Sau, cum zicea Flavia, faci o vizita spitalelor, cand ai chef.
Dar cati ani ai matale, ca vorbesti de varsta?

Eu va citesc tot cum apuc, pe bucatele, si cand scrieti mai mult, ca acuma, uit ce mai vroiam sa raspund

Pup toti copilasii, burticile si mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adina am 35 asa o sa fac numa sa scap de patu astaca daca nu scap de el n'am cum sa le vizitez,,
dana uneori nu merge daca deja s'a instalat bine raceala..da la tine e la inceput si poto sa tii pui la gatsi mai ia tantum verde e fff bun pt gat.
Flaflo am inteles..asa mi s'a parut si mie aglomerat..te pup
silar te pup si io
Violeta multa sanatate.multumesc de lamuriri.
elyane trimisai PM
miha te pup

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

Buna fetelor!
Dupa o pauza mai indelungata mi-am facut din nou aparitia. Am avut probleme cu computerul si si putin stres ca merg si la munca si la scoala iar cand sunt acasa doar cand doarme Naomi mai am si eu putin timp liber.
ADINA abea azi am citit postarea in care ai intrebat cum ne merge. Scuze ca raspund asa tarziu.
Multumesc lui Dumnezeu, ne merge f bine; duminica am sarbatorit un an. A fost foarte frumos iar Naomi s-a simtit foarte bine in compania copiilor.
A primit multe jucarii cu muzica si lumini de care a fost tare incantata.
Nu am citit toate postarile dar din cat am inteles LIANA nu te-ai hotarat inca unde sa nasti. Eu am nascut de 2 ori prin cezareana in AKH si am fost foarte multumita. Iti urez o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
La toate fetele si la toti puiutii multa sanatate!
ADINA cum stati cu mersul? Noua ne e cam frica sa mergem singure, doar tinuta de manuta vrea.

Eliza mami de Naomi 23.11.07

Mergi la inceput

kemimayai facut anestezie totala?multumesc
va pupppp
cam slaba miscarea
hai ca schib subectu ..numaai vb de nastere

luptatorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

LIANA am facut anestezie locala(peridural anästhesie)in coloana vertebrala. Nu doare absolut deloc. Cand trebuie sa nasti?
Mult curaj!

Eliza mami de Naomi 23.11.07

Mergi la inceput

oooo mai am..mai am. in mai la sfarsitmai e..dar io ma pregatesc de acumstiu cum e anestezia aia ca am vazut cand ia facut cumnatei mele..
multtumesc mult de informatii..te pup

luptatorul meu

Mergi la inceput