Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Liana30 spune:
'nteleg
elyane azi sau maine o trimit pe varamea la farmacie si iti spun.te pup
Violeta unde ai nascut.?pai sa'ti spun nici io nu am dat nimik cat am fost in spital..dar am auzit doar
apropo cele care ati nascut aci..poate imi spuneti si mie mai multe..
inca nu m'am hotarat unde o sa nasc..inclin spre AKH dar e cam departe..inca nu stiu..
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
silar spune:
Liana cand te hotarasti unde ai sa nasti sa ne spui si noua , ne pregatim pampoanele si venim cu mik cu mare la galerie. si Doamne Doamne sa va tina sanatosi.
Dana eu sunt pt Steaua Craciunului de daruit la educatoare, e simbolica in ton cu sarbatorile si e foarte frumoasa. Eu personal abia astept luna noiembrie sa apara pe piata in fiecare an. Si eu am nascut de 2 ori si cand vine vorba de dentist imi vine sa o iau la sanatoasa, dar ma gandesc la copii - ce exemplu le dau lor daca ma plang de dentist.
Violeta si multa sanatate. Cu mare drag iti dau reteta la ciorbita, promit sa vin si reteta pt poale in brau dupa sarbatori. eu nu stiu sa fac prajituri , ca la mine in casa mama mea le facea pe toate. E rusinos dar adevarat.
Multa sanatate la toti bolnaviori mamici pitici.
Ce ziceti daca ne-am vedea la Rathaus pe 1 decembrie la un punch sau un vin fiert cum zice Flavia, renunt la cursul de germana pt voi, si asha m-a suparat profa miercuri.
Voi papati curcan azi de ziua recunostintei??
PUPppppppppppppppppppppppppppp
adinag spune:
Liana, unde nasti depinde de cum vrei sa nasti :-) La AKH se naste cu mare placere prin cezariana, mai mult decat oriunde. Mie personal u-mi place acolo, ceea ce nu inseamna ca au cu siguranta profesionisti fffff buni, insa e atmosfera alta. Dar cica e mai bine in ultimii ani.
Dar ce-ai vrea sa stii despre spitale si nastere? Ca am nascut cam toate aici, cred (in afara de Dana si Silvia, nu?)
Liana30 spune:
adina nu stiu cum o fi fost pana acu da io pe vara am fost o sapt acolo..si mi s'a parut super ok..bine a fost un caz mai dificil..cumnata mea la 7 luni i s'a oprit bebele din evolutie..i'au provocat nasterea si am asistat la tot..
tu zici ca acolo nasti prin cezariana?io am auzoit ca austriecii iti fac cezariana numai daca e cazul.ca daca nu e nasti normal..nu pot sa zic ca nu as naste normal ca n'am treaba ..ma incumetdar ma gandesc totusi ca e o sarcina obtinuta prin Fiv..ma gandesc la varsta ..si de aceeea inclin mai mult spre cezariana..
io aci ma duc in Oberpulendorf la un doct care face Fiv ..el imi urmareste sarcina..l'am ales pe el ca m'am gandit ca intelege cat de greu am obtinut aceasta sarcina si ca trebuie urmarita ff atent tinand cont ca nu sunt asa bine...dar totusi mi se pare ca nu e pe aceeasi lungime de unda cu mine
plus ca nu stiu daca pot sa'mi schimb doct..inca nu stiu legile lor si nu vreau sa fac o prostie..
de aceea va intreb si io pe voi ca voi stiti mai bine..
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Flaflo spune:
Liana, cu AKH-ul e cam asa cum spune Adina. Ei preiau de regula aproape numai sarcini cu risc, care de cele mai multe ori se sfirsesc prin cezariana.... Eu am avut sarcina cu risc si am avut de ales intre AKH, Donauspital si KH Hietzing. Am ales cel din urma, caci celelalte nu mi-au placut. Si nu pot decit sa-i laud, caci am fost tratata nemaipomenit.
Si ca fapt divers, sora prietenei mele a nascut ieri o fetita, a fost o sarcina obtinuta prin FIV la Budapesta, a 8-a incercare!!!
Asa ca Liana, Dumnezeu e acolo si te vegheaza, asa cum ai spus si tu, are un motiv pentru care nu te-a lasat inca sa devii mama.
Adriana, pai nu ti-ai rezolvat dintii aici, sau a fost o urgenta?
Pe mine m-a luat de vreo 3 zile o durere crunta de git, azi m-am uitat si e plin de puroi, asa ca miine la doctor!
Dana, nici eu nu am dat la educatoare, nu se obisnuieste, doar cind a trecut Bianca de la cresa la gradinita am cumparat o mica atentie. Iar la spital, dupa ce am nascut, Florin a cumparat un buchet mare de flori cu un bilet de multumire catre intreaga echipa de la gyn.
Violeta, ati intrat intr-un cerc vicios, termina unul si incele altul. Multa sanatate si sa va faceti bine cit mai repede.
Elaynne, cred ca doctorul tau incurca ceva... Schering are o singura spirala care se numeste Mirena. Exista si Multiload Cu 375 Intrau.-Pessar, dar este de la Essex Pharma. Iti trebuie reteta pentru oricare dintre ele, este valabila si reteta din Romania (atita timp cit e bine completata).
Liana30 spune:
stiu Flaflo ca acolo merg numai sarcinile cu risc..din cate vad voi nu sunteti multumite de AKH
felicitari prietenei tale sa'i traiasca fetita..si sarcina mea e obtinuta tot prin Fiv si tot la unguri..da la Szeged..a 3 incercare de Fiv plus 8 inseminari..
si zici ca cei de la KH Hietzing sunt ok?,,ma bag sa caut.. sa;i vaz si io
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Babee spune:
Liana Doamne ajuta!
Cu datul..eu am dat cate ceva la spital.Prima data bomboane moasei si doctoritei, a doua oara nimic, a treia oara cafea pe sectie[ca auzisem plangandu-se ca s-au saturat de bomboane si cioco) iar acum la gradi vreau sa dau ceva pentru ca au grija de Luca o data pe saptamana.
In rest...ocupata, copiii cu muci si eu cu gatul in pioneze, de-abia am vorbit astazi
Salutam toate fetele
Liana30 spune:
Babee te pup..nu stiu daca am mai spus..ca dehh di la hormoni mai uitda mai spun..
pt gat sunt fff buni cartofii..ii tai felii rotunde ii asezi frumos intr'un batic/esarfa ii invelesti ,,ca un colier sii ii legi la gat..trece gatul..sunt leacuri babesti..dar sunt bune..si testate.
multa sanatate.
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Violeta Nicolae spune:
Salutam toate fetele,
noi am ajuns pe la spital,cu David ca azi dupa amiaza nu a mai vrut sa manance.Ca stare generala este mai bine,dar m-am speriat ca nu a mancat.Are o forma usoara de otita si putin rosu in gat.Mi-a zis sa-i dau in continuare antibiotic si ceva picaturi de nas,Doamne ajuta sa fie bine!
Alessandra se pare ca e pe drumul cel bun,Maira are muci cu gramada.
Apropo Gabriela, bine ca au inventat Nasensauger ala, asa imi place sa-i muciuesc,ii iau la rand.
Stefan e bine,vad ca nu da nici un semn de boala,slava Domnului.
Fetelor,in Columbuszentrum in Bez 10 exista o librarie care are carti noi dar la jumatate de pret,Se numeste Buchlandung,va puteti uita si aici www.buchlandung.com Ma gandesc ca poate va este utila informatia.
Au carti pt toate varstele si toate genurile. Noi am cumparat de Mark Twain ceva aventuri si "Cei trei muschetari" de Dumas.Stefan ar fi vrut altceva dar l-am convins ca merita sa citeasca si mai clasic.
Adina,doar stii si tu cum e,se ia de la unul la altul. Pupam si noi puisori si multa sanatate.
Citat: |
Gata, vad ca numai copiii mei nu vor sa doarma, si nu ma incalzeste nimic ca pediatra a zis ca nu o mira |
Dana,voi a-ti fost trei si sti cea-ti mai tras saracutii de voi.Inmulteste cu doi si sa vezi ce iese,multa chinuiala
"Da´ o sa traca si o sa vina zapada si o sa mergem in Praterul verde si o sa ne jucam si o sa facem om de zapada,si..si...".Asa-i motivez sa treaca peste.
Eu ma bucur sa aud ca a-ti scapat si sunteti bine.
Liane,pe Stefan l-am nascut in Romania ,la Municipal in Bucuresti.
Pe Maira am nascut-o la Kaiser Franz Josef in Bezirk-ul 10 pt ca atunci acolo locuiam.Pe Alessandra si David i-am nascut in Bezirk-ul 3 la Rudolfstiftung.Dar ce sa zic,pt ca la mine,in afara de Maira sarcinile au fost fara complicatii,am cautat sa fie aproape de casa spitalul.Din pura intamplare pe David l-am nascut in aceasi sala si cu aceeasi medici cu care an nascut-o pe Alessandra la diferenta de aproape doi ani .Numai moasele au fost altele.Si a fost OK.La Kaiser FJ imi puteam alege meniul din 2 variante in schimb am nascut cu un medic.La Rudolfstiftung am nascut cu 2 medici si am avut numai o varianta de meniu. Asa ca prefer Rudolfst.
Silar sunt ochi si urechi pt retete.Pupam puiuti
Flavia,sper sa nu ne treaca si sa o luam de la capatVa pupam da` tot nu mi-ai spus ce povesti ai mai inventat pt Bia?
Gabriela,si la voi tot asa?Saracutii!Sanatate multa va doresc!
Si mie mi-a zis mama de cartofi,ea zice sa-i dau pe razatoare,cica-s buni.
Va pup si noapte buna!
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
elyanne spune:
Liana30 multumesc iubita... acum am vazut ca esti cu burtica... tin pumnii stransi
Nu e graba cu mersul la farmacie... cand poate, daca poate... ca n-ajung prea curand pe acolo... Poate ianuarie, februarie... Si uite ca m-a lamurit si Flaflo Daca mai afli ceva da-i un PM... greu cu timpul cu trupa de soc si nu stiu daca o sa citesc mereu pe aici
Citat: |
citat din mesajul lui Flaflo Elaynne, cred ca doctorul tau incurca ceva... Schering are o singura spirala care se numeste Mirena. Exista si Multiload Cu 375 Intrau.-Pessar, dar este de la Essex Pharma. Iti trebuie reteta pentru oricare dintre ele, este valabila si reteta din Romania (atita timp cit e bine completata). |
Multumesc mult pt. raspuns... m-am lamurit in sfarsit
Sigur nu e vorba de Mirena, pt. ca tocmai am scos-o...
Am intrat in site la schering-plough.com iar la country site, la Germania, mi se deschide cel de la Essex Pharma... pp ca este o parte a grupului schering... Stia doctorul ceva... Dar puteam eu sa caut mult si bine Multiload de la Schering, ca n-as fi gasit...
E bine ca pot veni cu reteta de aici... ca asta nu-i o problema...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica