Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Cristina_C, multumim de complimente, ne faci sa rosim . Ce fericita trebuie sa fii tu ca pleci acolo iarna. Eu numai amintirea orasului din copilarie o am cand ma gandesc la iarna in general. Si noi trebuie sa-i facem un vaccin Yasminei, speram sa nu faca urat, si ca si fetele stiu ca vaccinul nu se administreaza cand ai febra doar. La Multi Ani pt. mama ta .

Crig72, asa e prezenta bunicilor conteaza mult, mai ales pt. copii. Cred ca e important sa-i imbogatim pe ei sufleteste si sa-si aminteasca cu drag de copilarie .

Dodo, sarcina si nastere usoara sa ai. Nici nu observasem ca mai astepti un copil, sarmanul meu neuron deh .

Katty, multumim de aprecieri si ii urez La Multi Ani cu intarziere juniorului tau.Ati petrecut de ziua numelui ?

Nicoleta, Matei al tau ce mai face ? Trebuie sa fi crescut mult intre timp. Cum merge cu pierderea kilogramelor ? Ca la mine e…… Mai alaptezi ?

Anina, tu cum mai esti ? Nu te-am mai vazut activa, sper ca sinteti bine si tu si frumoasa ta .

In alta ordine de idei, azi am ajuns si noi la doctor cu bebe, si ne prezentam la mai putin de 2 luni (le implinim peste 4 zile ) cu 6,200 kg si 60 cm , deci se pare ca ne dezvoltam binisor doar cu laptele lu' mami , plus avem reflexe foarte bune si muschii puternici - asa ne-a zis nenea doctoru'. Joi mergem la controlul doctorei de familie si s-ar putea sa ne si intepe pt. vaccinuri . Maine o sarbatorim pe Yasmine in familie, nu trebuie sa va mai spun ca nu-mi vine sa cred ca face 6 ani si poate ca am grija de altul de 2 lunite doar, dar ma tot intreb unde a zburat timpul de cand o tineam si pe ea in brate . In sfarsit, trecand peste melancolia de rigoare, ea de-abia asteapta mititica sa se trezeasca de dimineata si sa-si vada cadourile inainte de a pleca la scoala. Déjà ne-a prevenit si pe noi si pe bunici ca vrea sa o luam prin surprindere. Acum ramane de vazut daca o multumesc cadourile . Iar sambata are invitati vreo 20 de copilasi.

PS: Am vazut odata mai demult niste oua umplute bestiale ca niste soricei, cred ca la una din voi pe site. Nu cred ca m-am inselat. Mai imi improspateaza si mie cineva mintea incetosata cu poza respectiva, please?

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Andreilor si Andreelor!!!!

LA multi ani Romania!!!

Cristina_C, seamna cu Hanukka (sarbatoarea evreiasca) cand copiii primesc 8 zile, in fiecare zi, cate un cadou...f. draguta ideea!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dodo, sarcina si nastere usoara sa ai. Nici nu observasem ca mai astepti un copil, sarmanul meu neuron deh .

khristin sa vezi cum functioneaza neuronul meu gravid si desperecheat.
sinzi-ana multumim pentru urari

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Crig da, am fost la homeopat, acum urmeaza doar sa ne mai tinem de ele... ca sunt multe rau si trebuie administrate corect... sa vedem ce-oi putea.

Khristin, Matei este alaptat in continuare (nu se intelege prea bine cu mancarea, cu diversificarea... insa laptele ii place la fel de mult, desi il mananca doar cu fite, ca de cateva luni incoace... in fine). Cu cate kg s-a nascut baietelul tau? Matei avea la 2 luni 6.600 kg si parca 60 cm, el nascandu-se cu 3.750 si 50 cm. A luat foarte bine in primele 2 luni in greutate (1.200 in prima, 1.600 in a doua), si nu o spun ca sa ma laud, ci fiindca sunt extrem de incantata. Inca nu pot ita ca la Stefan nu am reusit si uite cu ce probleme ne confruntam...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Uite-i aici pe ai mei.

http://good-times.webshots.com/photo/2616546260103379982zzWcto

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, ce frumos trebuie sa fie acolo la voi, cu aer de munte si zapada multa! Si Matei a crescut, se vede! Si lui Stefan o sa-i treaca, tratamentul homeopat o sa-si faca efectul.

LA MULTI ANI, YASMINE pentru cei 6 anisori! Sa cresti frumos, sa fii sanatoasa si sa ai mult succes la scolala!
Petrecere frumoasa!
Felicitari, Khristin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hi,

Citat:
citat din mesajul lui khristin
PS: Am vazut odata mai demult niste oua umplute bestiale ca niste soricei, cred ca la una din voi pe site. Nu cred ca m-am inselat. Mai imi improspateaza si mie cineva mintea incetosata cu poza respectiva, please?

Khristin,Multumesc si eu de urari! La multi ani, printesei tale pentru ziua de azi, sa fie sanatoasa, fericita, sa va aduca mereu bucurii!
Cred ca la soriceii astia te-ai referit:
http://good-times.webshots.com/photo/2231160950099180335ZJPNBZ
Va pun si eu cateva poze din ultimele zile:
POZE
Nicoleta, sigur o sa ai succes cu tratamentul, la cum te stiu eu, nu cred ca nu vei respecta schema de tratament! Ce frumos a crescut Matei, e un scumpel grasunel! Iar Stefan e the best fratior mai mare, il mananca din priviri pe junior! Mi-ai facut ppofta de zapada!

Pupici tuturor!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Yasmine Alessia !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de fratiorul tau nou-nascut si mandrii vostri parinti !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !

khristin, felicitari !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, voastra !

khristin, felicitari pt. bb Chris Anthony ! Foarte frumoase nume i-ati ales !
Aflasem de sosirea lui Chris pe lume de la fetele care mai trag cu ochiul la Canada.
Ma bucur ca sunteti bine si bb Chris creste atata de frumos !
Suntem bine si noi, doar lipsa timpul ma retine din a scrie mai mult pe forum, in ultima vreme. Am 3 scolarite acasa.
Cristinuca e bobocel de cl. I si se descurca foarte bine.
Stiu ca si Yasmine e bobocel de cl. I. Poate intri la Bobocei 2008-2009, daca timpul iti permite.
De sapt. trecuta, merge si Cristina la dans si e super incantata, desi, deocamdata doar invata ceva pasi. S-a nimerit a fi dans de societate, dar e bine, ca nu presupune prea mult efort.
katty, eu numai acum am vazut deliciosii tai soricei.
Arata ! Ochisorii sunt din boabe de piper ?
Poate am sa incerc si eu, ca tot ii plac la nebunie sotului, ouale umplute.
La multi ani din suflet, Andrei(de katty), Andrei(de Cristina22) si Andrei(de Dodo-pui) !
Sa fiti sanatosi si voiosi, mereu !
katty, la pozele recente cu Andrei ne-ai dat tot link-ul cu soriceii.
O zi cat mai faina in continuare ! Va pup pe toate si toti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumesc mult de urari fetelor . Yasmine tocmai a plecat la scoala super incantata de cadouri, si a zis ca de-abia asteapta ziua de sambata

Katty, esti un life saver. Da, la tine vazusem pozele numai ca intr-adevar nu mai tineam minte. Sint super soriceii, chiar ma gandeam sa-ti fur ideea, bineinteles cu drepturi de copyright daca esti de acord . Din ce ai facut nasul si codita? Arata super spectaculos Astea ce sint?

Nicoleta, super scumpi sa-ti traiasca . Pe mine aspectul greutate nu ma preocupa decat in masura sa stiu ca se dezvolta el bine. Eu nu mi-am luat cantar acasa tocmai din acest motiv, nu ne cantarim decat cand mergem la controale la cabinet, nu vreau sa ma stresez inutil, la fel am fost si cu Yasmine. Iar doctorul ne-a spus ca e in al 97 percentil din punct de vedere al greutatii si inaltimii .

Anina, multumim de cuvintele frumoase . Cu 3 scolarite trebuie sa fii intr-adevar super-busy. Eu cu o scolarita si un bebe sint uneori Am tras cu okiul la linkul respectiv si unele din ideile de acolo mi se par foarte bune, le implementez si eu cu Yasmine . Iar despre activitati vrem si noi sa continuam dansul, momentan practicam patinaj si gimnastica.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

La multi ani, Andreilor! mii de scuze pt intarziere

La multi ani, Yasmine !

Khristin acum ai o domnisoara si un puiut dulce, dulce multa sanatate si sa aveti parte numai de bucurii

Nina acum Vlady este bine Pestisori nu am cumparat inca, singurele animalute pe care le are, sunt cei 2 papagali, dar el isi doreste un caine

Multi intregului

O zi frumoasa sa aveti

Francisca

Mergi la inceput