Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Salut.
Cristina, nu, inca nu, mai avem de vazut 2 aspiratoare, sper sa se intample repede!
Cristina_C, eu stiu ca daca nu sunt febrili li se poate face vaccinul! Vineri l-am vaccinat si noi pe matei care avea niste mucisori... A fost ok. Acum trebuie sa vezi si ce zice medicul cand mergeti la el.
Dodo, pupa-l pe puiul care stie poezie!!
Crig, ce frumos ca sunteti pregatiti de Ziua Romaniei! Noi maine nu cred ca vom face ceva special (doar vom merge la homeopat...).
Va pup,
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Gabbriela spune:
pe website poti sa cumperi si jucari cu gift card-ul.
poze cu j o sa pun ceva mai tarziu.
felicitari lui David... ma bucur pt voi ..
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Io tocmai ce am aflat ca copilul din dotare este "highly gifted"...m-o luat prin surprindere (acum il inteleg pe Moromete), desi banuiam eu pe ici pe colo...Am primit acasa report card-ul (cred ca il inramez) Si a castigat un writing contest (a fost o compunere)10$ gift card la Barnes&Noble!!! Primul lui premiu...de abia astept sa ajunga acasa sa ii spun... “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
Cristina, mai bine vezi ce zice medicul lui Robert.
Crig-aveti ceva program de 1 decembrie?
Sa stii ca si la Oradea ieri a fost primavara.
Speram sa ajungem si noi sa vedem parada militara. Alt program, deocamdata, nu avem.
cristina si Andrei
Cristina_C spune:
Multumesc, asa o sa fac, o sa-i spun pediatrului ca am niste dubii si sa-l consulte inainte. Si ai mei sunt medici si i-am intrebat la telefon si tot asa mi-au zis, ca poate sa-l faca daca nu are febra, dar ca e indicat un control inainte. In casa suntem toti atinsi, raciti mai mult sau mai putin. E o vreme asa de urata pe aici, ploaie, umezeala, unde e zapada?? Ca azi doar incepe iarna! Si nu vreau sa gasesc primavara cand merg in Romania! Ce vreme aiurea!
Nicoleta, ti-ai format o parere despre aspiratorul acela, Delphin?
La multi ani Romania! Noi am ramas cu 2 stegulete de pus la masina de pe vremea cand speram sa castige Romania la fotbal si de atunci stau in sufragerie, prinse de dulap
Azi e si ziua internationala anti-SIDA, stiati?
katty spune:
Buna.
Va multumesc tuturor pentru urarile adresate lui Andrei, la randul meu ii urez toate cele bune, multa-multa sanatate lui Bogdan-Andrei al lui Gabi si lui Andrei al Cristinei22!
Cristina_C, eu zic sa nu-i faci vaccinul lui Robert, stiu ca trebuie sa fie sanatos cand face vaccinul! Dar poti intreba medicul!
Noi azi avem liber, am stat acasa, ne-am uitat dimineata la parada militara toti trei, iar ieri l-am serbat pe Andrei la buni cu cativa invitati, printre care si finii cu finuta mica Maria care e si ea Andreea.
A primit o gramada de jocuri si cadouri. Seara am fost si am votat!
Cam asa ne-am petrecut zilele astea. A, am uitat ca sambata pe ploaia aia groaznica am fost la un parastas, a fost groaznic de frig!
Khristin, ti-am vazut si eu copiii, se vede cat de mult isi adora sora mai mare fratiorul!!! E plina de incantare cu el in brate!
Pupici tuturor!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
Pana la urma maine hotaram, la fata locului, sa auzim si parerea pediatrului.
Ce sa zic, asa cum e acum nu pot spune ca-i bolnav, doar un pic racit. Dar si eu am dubii, de asta am intrebat pe toata lumea...
Aici incepe o perioada frumoasa care se cheama Advent. Exista tot felul de calendare pentru copii de la 1 la 24 decembrie, unele cu carticele, altele cu ciocolatele si in fiecare zi copilul primeste ce este in sertarul respectiv. Avem unul cu povesti de anul trecut si ma duc acusi sa cumpar unul cu dulciuri, am vazut ceva simpatic cu Milka.
Vineri vine Sf. Nicolae (Nikolaus) la gradinita Pe aici Nikolaus vine acasa, in persoana, dar mi se pare prea de tot sane luam dupa ei si sa facem rost de un Nikolaus, asa ca o sa respect traditia noastra si sambata dinmineata, pe 6, o sa-i pun ceva in papuci.
Pe 6 e si ziua mamei mele, implineste 59 de ani si o cheama si Nicoleta.
Dodo-pui spune:
si multi -ici ca ne apreciati micile noastre realizari.
La multi ani!Romania
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Cristina_C spune:
Salut!
Robert n-a facut vaccinul, in schimb a primit sirop Capval pentru tuse, tuse care, culmea, s-a accentuat de ieri pana azi. Sper sa-i treaca intr-o saptamana si sa-l poata face pana plecam. Daca nu, se mai poate si la inceputul lui ianuarie, ca trebuie sa fie 5 ani - plus sau minus 2 saptamani- de la ultimul vaccin DTP pe care l-a facut la 1 an.
Azi i-am mai luat un calendar de acela de careva spuneam (cu Advent) de la Lego si in fiecare zi gaseste cateva piese din care construieste ceva mic.
crig72 spune:
cristina22 programul a fost in familie
cristina_C citind mesajul tau mi-am adus aminte de steagul de la ro-franta..uitasem complet de el pentru ca era pus bine la pastrare .cred ca e f interesant calendarul de care ne spui.sanatate multa, sa se faca repede bine ca sa te linistesti si tu!
Nicoleta cum a fost la homeopat?
gabb multumim de complimente!
va pup ca de obicei de la mic la mare!
Mariuca