Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 12
khristin spune:
Adriana, multumim de aprecieri. Yasmine e nascuta pe 3 dec., o sarbatorim doar pe 6 decembrie. Sa ne traiasca sagetatoarele, copii tare energici …banuiesc ca si a ta tot asa e, nu ? Spune-ne si noua cum merge cu pianul la voi…si eu as vrea sa o dau, dar momentan cu un bb mic, ea cu 2 activitati extracurriculare lus teme zilnic nu mai gasesc timp fizic
Sanziana, scoala la care merge Yasmine e tip imersiune, adica nu face franceza cum invatam noi limbile straine in RO…ci mai precis toate materiile in franceza 100% pana cand ajung la fluenta totala. Adunari/scaderi pana la 20 le face in ambele limbi. Bineinteles, ca noi fiind in partea engleza copiii vorbesc intre ei in engleza si chiar si profesorii mai ofera explicatii in engleza. Din clasa a 2a fac 50/50, both French and English. Si mie mi-ar fi placut sa invete spaniola, eu ma apucasem in facultate serios. Dar cred ca in timpurile noastre ar fi mai de viitor daca ar invata chineza . Cat despre hockey, aici e sport national, si cam toti baieteii vad ca sint ahtiati dupa asa ceva. Daca David vrea, de ce nu? Tre' sa incerc si eu foamea asta atunci cat mai repede, dar dupa ce termin cu alaptatul. Cat despre cel mic e un dulce nu mai incetam sa-l dragalim toti din familie, deh
Hai ca m-am intins...pupici ,
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
adriana spune:
Khristin... pianul merge greu ca-i baiatul lenes.. Dar incolo, face de mult, si-a dezvoltat urechea bine, poate pune piesele de pe pian pe chitara(alea mai usoare), cauta notele, s-a dezmortit.. Daca ar fi si pasionat, ar fi super Da-o pe fetita neaparat, dezvolta copilul frumos. Latura sufleteasca adica.
Sanzi, daca vrei poze le trimit pe prive..
Curcanul nu l-am facut eu, dar restul mi-au iesit bine.. David e un frumos.. offf, cred ca te-ai saturat de atatea laude, artist il faci(cred ca se si simte putin admirat, are asa o alura sigura de sine)
Nicoleta spune:
Oau, ce active ati fost in ultimele... cateva ore!
Khristin, bine ai venit!! Ce pui frumosi am vazut!
Sinzi, felicitari pentrzu curcan!! Eu nu m pricep sa fac curcan, dar nici nu tinem sarbatoarea, ca altfel... poate invatam!
Adriana, si tu ai un copil talentat!! Oau, daca le canta la chitara deja dupa ureche inseamna ca e bun!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cristina22 spune:
Andrei-ilor nostri
Nico-te-ai hotarat cu aspiratorul?
S-a deschis o clinica de ofalmologie in Oradea, consulta doar medici din ungaria si, fireste, l-am dus pe Andrei. Ni s-a spus ca nu e nevoie de ochelari.Are o forma de astigmatism, care nu se corecteaza cu ochelari.
Vom vedea in viitor ce se va intampla.Eu sper sa ramana macar asa.
cristina si Andrei
devoska spune:
La multi ani ANDREILOR si ANDREELOR! Sa aveti o viata frumoasa si azi o petrecere superba!
Cristina_C spune:
La mullti ani de Sf. Andrei!
Cristina22 si Katty imi vin in minte ca mamici de Andrei.
Khristin, ai 2 copii minunati, Chris e un scump si ce grijulie si iubitoare e Yasmine cu el!
Mersi pentru urarile de vacanta, cred ca nu trebuie sa-ti mai spun care e destinatia din Romania.
Eu nu stiu ce sa fac, Robert e programat marti la vaccinul de 6 ani, de fapt doua - un rapel la DTP si unul ROR. In ultimele 2 saptamani n-a avut febra, dar i-a curs nasul si inca ii mai curge si mai si tuseste (dar de la prea multe mucozitati). POATE SA FACA VACCIN IN STAREA ASTA, voi ce ziceti? Sa anulez programarea sau sa merg marti sa vad ce spune si doctorul?
Dodo-pui spune:
scuze ca nu am mai intrat de mult aici.
Noi suntem bine,crestem in ritmul nostru.
Bodo a invatat prima poezie pe care o spune stalcit dar o spune iar acum asteapta mosul.
Multumim de urari si dorim si noi numai bine tuturor sarbatoritilor zilei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Cristina_C spune:
Dodo si pe Bogdan-Andreiul tau, eu il stiam mai mult ca Bogdan
Sunt sigura ca spune frumos poezia si, ce-i mai important, o spune din suflet!
Nicoleta spune:
Si eu cu putina intarziere... LA MULTI ANI, ANDREIUTILOR!!! Sa cresteti mari si sanatosi, ca frumosi si destepti sunteti deja!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
crig72 spune:
La multi ani sarbatoritilor Andrei!Sa fiti sanatosi cu totii!
O zi nationala cat mai frumoasa tuturor!!Eu i-am pregatit ia de sarbatoare Mariucai.A vrut si steag dar spre rusinea mea nu am decat un tricolor micut de pus in piept.
Mariuca tot spera sa ninga maine fiind prima zi de iarna...dar azi a fost un soare de ziceai ca e primavara.
khristin ti-am admirat puiutii!sa-ti traiasca!!esti o fericita ca ai si bunicii aproape!eu tare le duc dorul..
va pup de la mic la mare!
Mariuca