Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, plecam de azi in 3 saptamani, adica pe 19. N-am fost niciodata iarna in tara in cei 8 ani de stat in Germania, chiar nu stiu cum am putut.Nu m-am gandit ca pierd farmecul sarbatorilor, ci mai degraba ca e iarna, frig, se circula greu... Dar luam avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, stii deva de aspiratorul Delphin? E nemtesc... Abia acum m-am prins sa te intreb!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, eu am un aspirator obisnuit, Siemens si in rest n-am experienta, dar m-am uitat repede pe net dupa Delphin si pare bum, e din acela complex, cu apa si cu multe functiuni, probabil ceea ce cauti tu.
Cum se simte Stefan, a inceput vreun tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina, asa iarna frumoasa vei prinde, plus magia sarbatorilor alaturi de cei dragi, te va face sa mai revi iarna, acasa.
In sfarsit danseaza Mihai Petre, ca de multa vreme nu l-am mai vazut dansand.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan are o rinita incapatanata, desi e sub tratament de cateva zile... rabdare... si un aspirator bun, cat mai repede!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, noi aveam in Ro un aspirator pe baza de apa...cica e cel mai bun pt alergici!!!! Nu mai stiu exact cum se numea firma care il comercializa...dar sunt cele mai bune (nu se ridica fir de praf...)

Nina, multumim pt complimente!!!
Succes lui Kiki la dansuri!!!
A fost tare bun curcanul...mi-a iesit ff fraged (prima data cand il fac...nici nu l-am gustat macar)...Am avut musafiri, si acum profitam de cateva zile libere!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare si din partea noastra dupa o lunga absenta

Cristina C, sa aveti o vacanta frumoasa in RO sa va bucurati de cei dragi.

Sanziana, felicitari pt. copilul dotat din dotare. M-am uitat pe ceea ce lucreaza el, e super. Acum trebuie sa tii pasul, ca ei se plictisesc pe parcurs la scoala. Si vorba fetelor sa faci liste cu petitoare, ca e bun la toate baiatul. Si noi lucram cam dupa acelasi stil ca al vostru, plus ca le facem bilingv, asa ca am capul mare . Am vazut ca-ti laudau fetele silueta, poate share si tu cu noi aici din solidaritate macar .

Anina, a propos de iarna la noi se anunta de duminica pana luni o « mica furtuna » cu 20 cm de zapada Ce mai face micuta ta ? Ii place la scoala ?

Nicoleta, am citit ca lui Stefan i s-a depistat alergia respectiva. Poate disparea in cativa ani, nu-ti face griji. Multa sanatate. Micutul tau ce mai face, creste creste?

Yasminei i-au cazut doi dintisori si i-au si crescut la loc, ca nici nu-ti dai seama ca i-a pierdut vreodata. Cred ca i-au crescut la loc in maxim o luna doua..chiar ma asteptam sa o vad stirba mai mult timp. In rest, mergem la patinaj si la gimnastica si facem muuuulte teme. Ca tot veni vorba de laudat puii, am pus si eu poze sa-l cunoasteti pe bebelul meu Chris Anthony : http://picasaweb.google.com/khristin107/Halloween08# . Surioara lui l-a primit cu multa dragoste acasa din prima secunda, iar pe 6 decembrie face doua luni, exact cand o sarbatorim pe surioara lui la 6 ani. Yasmine are in jur de 20 copii invitati, asa ca vom fi busy tare dupa cum va imaginati. La noi sarbatorile vor fi pline, socrii mei sint déjà aici si vine si mama mea saptamana viitoare.

Cu scuzele de rigoare le urez La Multi Ani sarbatoritilor Andrei si Julian.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Khristin, foooarte frumoase pozele celor doi fratiori... Super ca cei doi se inteleg din priviri..
Si fetita ta e nascuta pe 6 Dec? Exact ca mijlocia mea
Sa va traiasca, ce bine cu atatea ajutoare..,

Noi ne-am imbuibat prea tare ieri, azi am stat esuati prin cate un pat.. Acu plecam la pian

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/album/568435902zBerAJ?start=48
Am pus ceva poze de zilele astea...nimic special inafara de curcanu meu

Khristin, e un frumos Chris!!!! Sa va traiasca!!!!
Yasmine face la scoala si engleza si franceza? Aici fac si ei spaniola, dar nu la nivel de bilingv, ci doar de limba secundara...plus romana...(vrea sa citeasca si in romana)
Da, sunt constienta ca se va plictisi la scoala...dar...asta e...vedem noi de acolo ce vom face...(poate totusi o sa ramanem la montessori si atunci va fi mereu "challenged")
Cat despre silueta, simplu, am facut foamea 2 sapt...am dat jos majoritatea kg, si apoi metoda proprie de luni pana vineri mananc multe fructe cu branza/cascaval (asa imi place) sau iaurt cu cereale, castraveti/ridichi/legume la abur tot cu branza sau cascaval, ceaiuri, sucuri de portocale, si in weekend ce vreau si poftesc peste saptamana. Asta insa e mentinerea...de dat jos nu am reusit decat cu foame (eu nu pot tine diete ca sunt dezordonata in mancare si fooooarte pofticioasa - totul ori nimic)

David vrea sa faca hockey, dar trebuie sa renuntam la inot (la tenis nu vrea sa renunte) si nu prea imi convine...caci miercuri a trecut la nivelul urmator: surfer...(urmatorul nivel dupa surfer este pre-echipa orasului!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Adriana, ceva poze cu curcanul?? hihi!!!
Eu, daca nu mananc carne...am compensat cu bautura!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput