Bobocei 2008/2009 (3) Sarbatori minunate !
Raspunsuri - Pagina 9
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simali Eu cred ca cititul asa de 10 ori al lectiei la Abecedar nu face decat sa plictiseasca copilul si sa transforme (DEJA?) cititul intr-o corvoada. Si totul ca sa presteze copilul cititul impecabil in fata doamnei - rezultatul FB in carnet. Vax albina, ma scuzati! Eu cred ca mult mai importanta este miza pe tremen lung :copilul sa citeasca cu placere diferite carti, sa considere cartea un mijloc de informare, sa o foloseasca pentru a acumula mai multe cunostinte dar si pentru a se distra. Daca citeste lectia de la Abecedar si pare ca stie sa citeasca (chiar mai poticnit) cuvintele alea, la ce bun sa-l pui sa invete aproape pe de rost zeci de propozitii inepte de tipul "Marama mea e mare" sau "Nanu are mure" numai ca sa dea bine la clasa? Am scris cele de mai sus pentru ca si la noi la "Consultatii cu parintii" s-a pus problema cititului lectiei de cateva ori. Pai o sa citeasca lectia de cateva ori cand in lectie vor fi informatii de retinut. Pana atunci "Nanu are mure" nu este pe lista mea. alice |
sunt total de acord cu tine!
Diana o citeste odata maxim de doua ori si e in regula...
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
Gabbriela spune:
buna fetelor, sunt si eu in trecere numai sa va salut, la noi toate cum le stiti.. scoala, casa, teste peste teste...
in 11 zile primim notele pe carnet "la sf de trimestru".
Julian la mate e la inmultiri nivelul 4 ... adica inmultiri cu 4 si are 56 de probleme in 5 minute. O sa puns i testele cand o sa am ceva timp.
samnatate si numai bine la toata lumea
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
www.4shared.com/file/74627097/d1980951/Mos_Nicolae.html" target="_blank">de Mos Nicolae...
La multi ani, Nicole si ni-na, pentru onomastica !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
crisseis spune:
La multi ani de Sf. Nicolae celor care se numesc Nicoleta!
Va pup pe toate, pe curand.
devoska spune:
La multi ani de Sf. Nicolae!
La multi ani, Gabbriela-Nicole! La multi ani, Ni-na! Petrecere frumoasa si daruri pe masura!
Sper ca toata lumea a fost cuminte si a avut ghetutele pline!
Mi-e Mosul mi-a pus cadouri si in posta electronica Multumesc Nina! Am inceput ziua cu gura pana la urechi!
Gabbriela spune:
Multumesc de urari, si va urez si eu la multi ani tuturor ce purtati numele de Nicolae sau Nicoleta .
Sorry ca nu mai dau pe net de ceva timp, dar sunt asa de ocupata, vechea poveste, cred ca toata lumea o stie.... Dar cand ajung acasa nu mai am timp decat de fact repede ceva de papa si de mers la culcare, iar sambetele si duminicile le petrecem la ferma si nu am internet acolo.
Nautati ar fi si nu prea ar fi .. . Julian cu scoala o duce extrem de bine, sunt impresionata la maxim... la matematica a ajuns la inmultiri cu 4 "si are 56 de probleme in 5 min de rezolvat". A luat si un premiu pt ca exceleaza matematica peste nivelul clasei I. La noi la scoala la fiecare trimestru se aleg copii cu cele mai bune rezultate si li se da un premiul.. iar la sf de an scolar iara la copii cu cele mai bune rezultate pe an li se da un premiu.
La citire, scriere.. si restul materiilor e avansat, dar nu peste nivelul clasei...
De ziua lui am avut un mic party la ferma, a fost misto, copii s-au distrat de minune, mancare berechet...
O sa luam si bradul de craciun saptamana viitoare si sper sa am timp sa pun decoratiile pe casa candva zilele astea.
Eu cu munca si cu munca, si vreau si mai multe ore de lucru si ma tot strofoc sa fac cumva sa primesc mai multe ore .
Ma duc sa incarc pozele si o sa revin cu link... pup si sanatate la toata lumea
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
poze recente.. tot ce are new pe album sunt poze noi ... incepeti si vizionati de la coasa la cap.. pup si sanatate
Sanatate si numai bine
danielac spune:
LA multi ani Gabriela-Nicole si ni-na!
sa fiti sanatoase si fericite!
La multi ani tuturor cu nume sfant!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
ni-na spune:
Voi cum va impacati cu melcul Lolo si brotacul Lica?Noi am transformat cititul intr-o mare joaca datorita ineptiilor scrise in abecedar...mama denaturata starneste rasul...