Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 15
katty spune:
Nina, merci de atentionare, am rectificat linkul acum. Da, ochisorii sunt boabe de piper!
Khristin, alea se numesc Oua Faberge, reteta am luat-o tot de pe forum din niste retete ale Balbinei, o sa caut si o sa pun linkul, cu niste modificari fata de reteta originala. Coditele de la soricei erau betisoarele mai fine si crete de la ramurele de cimbru.
Pupici
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
crig72 spune:
La multi ani Yasmine!Sa fii sanatoasa si norocoasa!khristin sa va traiasca puiutii!
PS buuuune ouale umplute!
Mariuca
crig72 spune:
asta seara Mariuca a avut ocazia sa stea de vorba cu Mos Craciun .Dupa ce a coborat de pe scena a exclamat "Mamiiii ma cunoaste!!ma stie de anul trecut
Mariuca
khristin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katty Nina, merci de atentionare, am rectificat linkul acum. Da, ochisorii sunt boabe de piper! Khristin, alea se numesc Oua Faberge, reteta am luat-o tot de pe forum din niste retete ale Balbinei, o sa caut si o sa pun linkul, cu niste modificari fata de reteta originala. Coditele de la soricei erau betisoarele mai fine si crete de la ramurele de cimbru. Pupici Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta lui Andrei |
Katty, dar nasul era din piper rosu sau ce anume? Si ouale Faberge sint super spectaculoase...m-ar interesa si pe mine daca reusesti sa gasesti reteta
Crig, ce bine ca mai crede in Mos Craciun...mie Yasmine mi-a spus ca everybody knows that Santa is fake...aflase de la scoala
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
sinzi_ana spune:
La multi ani, Yasmine!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Karina spune:
La multi ani Yasmin !
Khristin sa-ti traiasca fata si sa aveti parte doar de bucurii in viata !
Va pup,
Karina, mami de Bogdan
Cristina_C spune:
Pe aici Mos Craciun nu se arata in persoana, doar Nikolaus ( Sf.Nicolae al nostru). Ei, pentru ca trebuie sa vina maine in grupa, educatoarea i-a intrebat pe copii ce trebuie sa faca dupa ce Nikolaus le da cadourile (sa-i multumeasca, evident), la care un copil a raspuns : " sa-l tragem de barba". Asa ca ieri Robert mi-a spus ca Nikolaus e de fapt un om obisnuit care se imbraca doar ca Nikolaus. I-am zis ca asa e, dar ca il trimite Nikolausul adevarat care e un sfant si e sus, in ceruri, ca Dumnezeu. Si in Dumnezeu Robert crede. Chiar se roaga insistent la Dumnezeu cand isi doreste mult un lucru. "Dumnezeu, te rog, te rog, Dumnezeu..." si apoi il intreaba "Ai inteles, Dumnezeu, da...?" Siin timpul asta se uita in sus.. Si in Mos Craciun crede, a venit si la el pana la 3 ani si apoi a lasat doar cadourile, ca de dus s-a dus la copiii mai mici. Despre Mos Craciun n-am aprofundat discutia.
katty spune:
Neata,
Uite, Khristin, am gasit subiectul respectiv, ai si linkul catre reteta originala, si traducerea Balbinei, mai pe la mijlocul paginii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117580&whichpage=2
Eu fata de reteta de acolo, nu am pus sunca, doar piept de pui, nu am pus mazare, porumb, am pus morcov fiert si taiat betisoare, si masline, taiate fara samburi. Nu mai stiu ce piper am folosit ptr. nasuc, dar cred ca piper rosu. Tot in topicul respectiv gasesti si linkul catre soricei.
Ca sa va raspund la ce discutati voi, si Andrei crede inca in Mos Craciun si Mos Nicolae, si acum se roaga cu disperare sa-i aduca Mos Nicolae si jucarii, fiindca el stie ca aduce doar ducliuri, fructe si hainute, acum ar vrea sa iasa din tipar si sa-i aduca ceva jocuri...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei