Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 16
Gabbriela spune:
La multi ani, Yasmine!!!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Katty, eu sunt fan oua umplute!!! In general imi plac ouale fierte cu orice...mi-ai facut o pofta!!!!!
De Craciun fac masa mare (in curte daca nu ploua!!!) si o prietena aduce oua umplute!!! Sper sa aduca multe!!!!
L-am vazut si pe Andrei in poze...ce inalt este!!! E cu un cap peste toti colegii lui...Si frumos foc!!!
Cristina_C, educatoarea lui DAvid este din Germania, si ei la gradi il sarbatoresc pe Mos Nicolae (din cate am inteles, de fapt mos Nicolae aduce jucarii la copii, si nu mos craciun..., nu??)
David nu intreaba de unde vine, atata timp cat ii aduce ceva...
Mi se pare ca e cam materialist...uf....si nu l-am incurajat niciodata in sensul asta
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Cristina_C spune:
Pe Nikolaus il vad dar nu si pe pe Christkind- echivalentul lui Mos Craciun care doar lasa cadourile.
Nicoleta spune:
Salut.
Ca tot vorbeati de mosi... Stefan inca nu intreaba nimic, sa vedem dupa ce primeste cadourile... Eu am crezut in Mosi pana in clasa a patra...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sinzi_ana spune:
David a trecut la marimea 32 la picior...
Se plange la toata incaltamintea 31...si mi se pare asa brusca trecerea...
Acum pune-te pe cumparat pantofi!!! hihi...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Gabbriela spune:
trimite la mine pe cei vechi ... J creste asa incet la picior ...
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana David a trecut la marimea 32 la picior... Se plange la toata incaltamintea 31...si mi se pare asa brusca trecerea... Acum pune-te pe cumparat pantofi!!! hihi... “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126360&whichpage=7
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Anina_n spune:
Pentru voi, www.4shared.com/file/74627097/d1980951/Mos_Nicolae.html" target="_blank">de Mos Nicolae...
La multi ani, Nicole si Nicoleta , sarbatoritele noastre de azi !
Sa ne traiti sanatoase si bucuroase, cu numele !
Francisca, ma bucur ca Vlady este bine ! Se poate bucura in voie de darurile lui Mos Nicolae !
Nu e tarziu sa ii aduca un pestisor intr-un bol.
Nicoleta si Cristina_C, multumim pentru link-urile date si nu numai !
A venit Mos Nicolae ? La noi, da, a venit pe furis cu dulciuri, sosetutze colorate si pufoase, fructe si ren de plush ! Si astfel au reusit si fetele sa adoarma linistite.
Un weekend minunat, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Gabb, haha...le-as trimite, daca nu sunt date deja!!! (Elenuta cu Alvaro de abia asteapta!!!!)
Ciudat este, ca de un an a tot stagnat la 31, si acum brusc, s-a plans ca il dor picioarele..pana am descoperit cauza...(avea si bataturi la degete saracul...dar nu mi-am imaginat ca de la faptul ca il strang incaltarile...ma gandeam ca il rod pentru ca el e fooarte ingust in picior si daca nu se strang foarte bine sus, ii joaca piciorul in incaltari...)
Asa ca David in seara asta, se plangea ca la el nu va veni mos Niculae, pentru ca "toate incaltarile sunt mici"...l-am linistit si i-am spus ca mos Niculae pune dulciuri si in cele care il strang, daca sunt curati si frumos aliniati sub brad!!!!
Noroc ca ieri au venit niste pantofi pe care ii comandasem...si avem "back up"...oricum speram sa nu trebuiasca sa cumpar mai multe perechi odata (si Radu a uitat niste adidasi la inot... a luat copilul descult, si nu i-am mai gasit...)
Gata...avem seara de fotbal azi...cu tati, David si o alta gasca de romani...