Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Multumesc pentru urari! Sa va aduca Mosul sanatate si intelegere! Ca restul se rezolva in timp!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
katty spune:
La multi, Nicoleta si Nicole!!! Sa fiti sanatoase, fericite si implinite, alaturi de baietii vostri mari si mici!!!
A venit mosu?
Si la noi a venit, ghetutele lui Andrei au fost pline de dulciuri, biscuiti, napolitane si un ou mare de ciocolata cu mos pe el si inauntru cu o testoasa ninja, a gasit mosu si i-a adus si o masina de F1, nuielusa n-a gasit, dar si copilul a fost cuminte. Aseara s-a spalat pe dinti si culcat din proprie initiativa!
Pupici tuturor!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Cristina_C spune:
La multi ani, Nicoleta si Gabbriela(Nicole)! Sa fiti fericite!
La noi Mosul a venit asta noapte si a pus cadourile in papuci, in toate cele 3 perechi, ca sa le gasim azi dimineata. Noi, astia mari, am primit numai dulciuri si clementine, eu i-am "pasat" dulciurile sotului cu gandul la silueta (a mea) iar Robert a primit, in plus, o masinuta cu telecomanda (de marimea masinutelor Hot Wheels, ca asa de mica nu mai avea).
Ca tot vorbim de papuci, in toamna am constatat si eu ca Robert a trecut de la 29 la 30. Si la hainute a trecut la masura 122.
Un weekend placut va doresc! Azi mergem prin magazine, circula peste tot Mosi care fac surprize copiilor.
devoska spune:
La multi ani de Sf. Nicolae!
La multi ani Nicoleta! La multi ani Nicole!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Ati fost cumintele? Ghetutele curate si pline de cadouri? Week-end placut si numai bucurii!
khristin spune:
Fetelor, multumim de urari
Katty, merci de link...vreau sa le incerc
La Multi Ani Nicoleta si Gabriela
Noi peste cateva ore ne pregatin de petrecere
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Gabbriela spune:
Multumesc de urari, si va urez si eu la multi ani tuturor ce purtati numele de Nicolae sau Nicoleta .
Sorry ca nu mai dau pe net de ceva timp, dar sunt asa de ocupata, vechea poveste, cred ca toata lumea o stie.... Dar cand ajung acasa nu mai am timp decat de fact repede ceva de papa si de mers la culcare, iar sambetele si duminicile le petrecem la ferma si nu am internet acolo.
Nautati ar fi si nu prea ar fi .. . Julian cu scoala o duce extrem de bine, sunt impresionata la maxim... la matematica a ajuns la inmultiri cu 4 "si are 56 de probleme in 5 min de rezolvat". A luat si un premiu pt ca exceleaza matematica peste nivelul clasei I. La noi la scoala la fiecare trimestru se aleg copii cu cele mai bune rezultate si li se da un premiul.. iar la sf de an scolar iara la copii cu cele mai bune rezultate pe an li se da un premiu.
La citire, scriere.. si restul materiilor e avansat, dar nu peste nivelul clasei...
De ziua lui am avut un mic party la ferma, a fost misto, copii s-au distrat de minune, mancare berechet...
O sa luam si bradul de craciun saptamana viitoare si sper sa am timp sa pun decoratiile pe casa candva zilele astea.
Eu cu munca si cu munca, si vreau si mai multe ore de lucru si ma tot strofoc sa fac cumva sa primesc mai multe ore .
Ma duc sa incarc pozele si o sa revin cu link... pup si sanatate la toata lumea
PS: sinzi, glumeam , am asa de multe incaltari lui J si haine de la ziua lui ca nu stiu pe unde sa le mai ascund sa nu le vad .
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
uite poze recente ... toate albumele cu new pe ele au ceva poze recente in ele, incepeti si vizionati de la coada la cap... Gasiti aici poze de la ziua lui, de la festivitatea de premiere, de pe la ferma cateva poze....
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
La multi ani Nicoleta si Nicole!!!!!!
David a fost tare incantat de dulciurile primite si un joc de hockey (pe care il dorea de ceva timp) si a exclamat "stiam eu ca am fost cuminte"!!!!!!
Am luat si noi bradutul ieri, David m-a ajutat sa il facem aseara si ne-a marturisit ca e cea mai frumoasa zi din viata lui
Azi avem musafiri gramada, maine mergem sa il vedem pe Santa intr-un parc dedicat lui!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Nicoleta spune:
Am fost cuminte, sper sa primesc macar de craciun aspiratorul mult-visat!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)