Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 18
katty spune:
Neata, mamici!
Nicole, n-am mai vazut de ceva vreme poze cu voi, imi dau seama acum, Julian a crescut foarte mult si frumos! Are rezultate excelente la scoala, bravo lui!
Sinzi, ce bucurie i-ati facut lui David,m-ai emotionat, dragul de el! Succes cu musafirii!
Khristin, cum a fost petrecerea? Au iesit ouale Faberge?? Ce alte bunatati ai mai pregatit?
Cristina_C, noi cei mari n-am primit nika, noi i-am zis ca mos Nicolae aduce copiilor, cei mari primesc de la mos Craciun!
Nicoleta, sper si eu sa primesti cadoul vist de Craciun! Tin pumnii!
Pupici tuturor!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/album/568435902zBerAJ?start=48
am ceva poze de sapt trecuta!!!!
de azi intr-o sapt vine buni la noi!!! David e asa de incatat!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Nicoleta spune:
Gata, ne-am horatat la aspirator, va veni sambata viitoare! Sper sa nu regretam alegerea!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Cristina_C spune:
Nicoleta, pana la urma iei Delphinul?
Sinzi, ce bine! Si cat sta bunica?
Katty, noi i-am zis ca aduce tuturor cate ceva daca gaseste papucii la usa.
Nicoleta spune:
Da, Cristina. Sper sa fie cea mai buna alegere.
Cristina_C spune:
Aseara Robert nu prea era in apele lui, spunea ca-l doare capul, n-avea febra dar i-am dar nurofen si a adormit mai devreme. Azi dimineata s-a sculat pe la 5 si-i era rau, tot capul si gatul, febra moderata, asta peste tusea veche... Cred ca are streptococul ala, era anunt la gradinita, mergem la 7 la doctor sa facem testul, vrem sa fim primii, sa nu mai asteptam. Dar, daca-i da antibiotic, scapa si de streptococ si de tuse si putem pleca linistiti in vacanta. E clar ca vaccinul il amanam pentru ianuarie.
Cristina_C spune:
A vrut sa stea un pic singur, in pat, pe intuneric si a adormit la loc. Il las sa doarma si o sa mergem la doctor in cursul diminetii, ca-i pana la 12 si e si foarte aproape.
Nicoleta spune:
Cristina, sanatate multa! Lasa ca trece!
Cristina_C spune:
Multumim!
Il are (streptococul), dar o sa-i treaca dupa 10 zile de sirop cu penicilina. Dar vestea buna e ca de miercuri nu mai este contagios si poate sa-si reia activitatile daca se simte mai bine.
Francisca spune:
La multi ani, Nicoleta !
La multi ani, Nicole !
Multa sanatate si numai bucurii, va dorim !
Nina, iar am patit-o, numai ce am zis ca Vlady e bine deja imi este frica sa mai zic Vineri am stat cu el acasa pt. ca a facut bronsita
S-a bucurat de darurile lui Mos Nicolae, dar nu s-a simtit prea bine, saracutul
Sper ca de Craciun sa avem mai mult noroc si sa fie sanatos, sa se bucure de bradut si de cadouri.
Ai dreptate, poate vine cu pestisorul , numai sa fie sanatos.
Multumim pt. darul de la Mos Nicolae ...foarte frumos
Vad ca fetitele au fost cuminti si au primit multe daruri de la Mos Nicolae. Multi tie, Cristinei si verisoarelor ei
Nicoleta iti tinem pumnii sa fie ok aspiratorul
Cristina_C multa sanatate lui Robert
Francisca