Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Francisca, multa sanatate si lui Vlady!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate copiilor bolnavi! Sa treaca repede!

Stefan a plans, a plecat tati iar, vine vineri... Era trist si la nani... Of, criza asta!!!

Matei a facut si el fite, la supt, nu a vrut dintr-un san si pace buna, i-a dat dupa ce a adormit...!

Abia astept aspiratorul, sa nu mai vad asa des valatuci de praf, ca ma ia cu lesin, mai ales ca il si aud pe Stefan ca isi drege vocea, ca are senzatie de "ceva" in gat... Vedea-l-as odata sanatos!

Ce este cu mamicile de copii de 2002? V-ati apucat de curatenia de dinainte de Craciun?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanatate puilor Cristinei si Franciscai...sa treaca cat mai usor

Katty, ouale vreau sa le fac la botezul baiatului daca ma tin nervii sa fac vreo 100 bucati, ca oricum totul e comandat deja, asta ar fi doar un moft de-al meu. Petrecerea Yasminei am facut-o la un local specializat pt. copii si slava domnului n-a trebuit sa gatesc.

Gabriela, vazut poze si feciorul tau a crescut f. mult

Sanziana, super ca o veti avea pe buni la voi...si noi avem ambele bunici cu noi pt. rasfatare maxima

In alta ordine de idei, am avut si noi sedinta cu parintii si vestile sint mai mult decat bune, se pare ca domnisoarei noastre i se potriveste de minune programul de French Immersion, este super vocala . Multumim fetelor pt. urarile adresate printesei mele . Avem aici niste poze de la petrecerea de sase ani a domnisoarei mele , iar aici fratiorul exersand la doua luni. Voi ce program de vacanta le-ati facut copiilor? Noi intrerupem activitatile extra-scoalare pe timpul vacantei, urmand sa le reluam in ianuarie. In plus, i-am luat Yasminei bilete pt. Disney on Ice impreuna cu taticul si bunicii

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Khristin, frumoase pozele, dar si protagonistii! Ce program frumos de vacanta! Disney!

Noi in vacanta vom pune cat de cat casa (apt) "la punct", sper sa reusim sa scapam de praf (ca vom primi aspiratorul) si dezordine (ca deh, bunicii nostri nu dau pe la noi cu treburi de.astea...), poate reusesc sa dorm mai mult, sa iesim mai mult, sa il ducem pe Stef la patinoar mai des... Cam atat. Daca vom fi sanatosi cu totii va fi ok.

Intre timp ma straduiesc sa ma mentin "la suprafata" de una singura, tati e plecat (la Viena, care e cica superba in perioada asta, a sarbatorilor!)...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.

Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-

La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.

Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1

Va multumim si va dorim sarbatori fericite!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Program de vacanta...vrem sa ne bucuram de zapada, sa ne bulgarim, sa ne dam cu sania, sa facem oameni de zapada, ar fi si telescaunul de la Vatra Dornei dar am fost eu pe vremuri si am inghetat bocna la picioare pana am ajuns jos, asa ca nu prea am curajul sa-l urc pe Robert acolo, poate in telecabina (dar nu stiu daca este telecabina).

Acum, de acasa - hop ca s-a trezit si tati ca-l doare gatul, a fost la doctor si are si el streptococul vesel asa ca a primit, ca si Robert, 10 zie de penicilina. Eu nu am simptome dar e foarte posibil sa fiu purtatoare asa ca, mai sigur o sa iau si eu antibiotic in viitorul apropiat. De luni nu l-am mai scos pe Robert din casa, l-am lasat dimineata sa doarma cat a vrut el si azi a avut un elan scolaresc, a exersat cifrele si literele, a facut cateva adunari si a si citit un pic, din proprie initiativa. De maine reintram in normal, mergem la gradinita, la Kung Fu etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sanatate bolnaviorilor

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Cu ocazia implinirii a celor 6 anisori, iti urez La multi ani, Bogdan! Sa ai o copilarie frumoasa, o viata implinita si sa iti bucuri mereu parintii! Sa fii mereu sanatos si norocos!
Felicitari, Karina! Ai baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

La multi ani, Bogdan!
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
Sa ai parte de iubire, sanatate, fericire,
De tot ce-i mai bun pe lume,
De la noi doar ganduri bune !

Karina, felicitari !

Va multumesc tuturor pt. urarile de sanatate

Vlady este inca acasa, dar este mai bine. Sa ne tineti pumnii pt. miercuri, avem serbare, isi doreste tare mult sa mearga, a invatat poeziile foarte repede. Incerc sa il duc la gradinita luni si marti pt. repetitii, sper sa invete repede si cantecelele si sper din tot sufletul sa nu am alte surprize, sa nu poata participa la serbare

Cristina_C cum se mai simte Robert? Multi din partea noastra.
Voi cand sarbatoriti?
Poate nu mai reusesc zilele acestea sa scriu, asa ca... eu va urez de azi

La multi ani, Robert!
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
Sa ai parte de iubire, sanatate, fericire,
De tot ce-i mai bun pe lume,
De la noi doar ganduri bune !

Cristina_C, felicitari!

intregul

Francisca

Mergi la inceput

Francisca, multumesc. Felicitarile de la bunici au si ajuns, ieri, prin posta. Robert sta si azi acasa si o sa stea si maine pentru ca nu e complet vindecat, mai face febra, nu mare, si mai tuseste dimineata si am zis ca mai bine nu-l duc la gradinita pana luni (dar la Kung Fu, azi dupa amiaza, da, ca oricum acolo nu intalneste pe nimeni de la gradinita). Prima zi a fost mai rau, de atunci mananca bine si e vesel, maine trecem iar pe la doctor sa ne dea scutirea si-o sa-l consulte iar. Am sunat la gradinita si o sa fie sarbatorit marti, in grupa.Duminicam pe 14, o sa-l sarbatorim in familie si o sa-l mai sarbatorim o data cand ajungem in Romania - cu bunicii si cu alti invitati.

Mergi la inceput