Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=130646&FORUM_ID=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce de sarbatoriti, astazi !

Bogdan, Ioana si Rebecca, la multi ani sanatosi si voiosi !
Petrecere frumoasa pentru fiecare si darurile visate sa fie ale voastre !
Felicitari, Karina, Lara si gabi.i !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, comorile voastre nepretuite de 6 ani !

Insanatosire grabnica la bolnaviori, sa se poata bucura de petreceri si serbari, de venirea Mosului si de darurile ce le aduce .
Si noi suntem racite, dar fara temperatura, doar cu nasul si gatul. Aerul rece o fi de vina. Desi, gerul asta mai omoara virusii si microbii.
Cristina_C, multumim pentru link. Tocmai citisem la "Ajutor umanitar" la subiectul lor.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Si eu am fetita de 2002, februarie 22. Facem 7 ani, ne pregatim de scoala, suntem fete mari...Nu am apucat sa citesc prea bine ce scrieti pe aici, dar promit sa ma pun la punct cu temele dezbatute. Va pup.

Daca viata nu ne va ucide, vom fi nemuritori.

Mergi la inceput

Multa sanatate, Nina si Kiki, sa va treaca repede raceala!
Mai nou iau si eu penicilina, ne-a atacat pe toti 3 streptococul asta si nu vrem sa-l ducem si in Romania la bunici.

Mergi la inceput

Bine ai venit, aliclara! Cum o cheama pe fetita ta? Mai povesteste-ne despre ea.
Cu siguranta Nina o sa va treaca pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!
Am intrat sa urez Un sincer La multi ani lui Bogdan, sa fii sanatos si fericit, sa aduci multa bucuri parintilor tai! Karina, felicitari, sa-ti traiasca printisorul!
La multi ani, multe bucurii si impliniri urez si celorlalte sarbatorite ale zilei, Ioana si Rebeca!
Sunt si eu cu gandul si cu sufletul alaturi de Aida, sper sa fie puternica, ma rog pentru un miracol pentru Kissy, draga de ea!
Aliclara, bine ai venit alaturi de noi, sa ne povestesti mai multe despre fetita ta!

Eu nu prea mai am timp nici la munca, nici acasa sa intru pe net, la birou pregatesc cam totul pentru sfarsitul de an, ca sa putem sa avem liber cat mai mult, iar acasa imi pregatesc examenul de luni, pe care daca-l iau, imi schimb serviciul de la 1 ianuarie!
Va pe toate!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina, multumesc !
Aliclara si fetita ei, bine ati venit !
Va trec si pe voi in lista, dar astept si numele fetitei. Sa fie Clara ?
katty, spor la treburi si bafta, luni ! Iti vom tine pumnii !
Te asteptam cu vesti bune !

Poftiti la cap. 53 , dragi mamici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput