Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Cladewel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihor Fetelor...bagajul meu de spital e pe final...Am cumparat tot ce imi trebuie numai ca trebuie sa le pun pe toate in geanta... Vreau sa va intreb daca am nevoie de pahar/tacamuri sau alte chestii de genul asta. Slapi de care ar fi mai bine sa imi pun? Din aia din plastic(am inteles ca in sala de nasteri astia sunt mai recomandati pt ca se murdaresc usor cu sange si ce alte lichide mai sunt pe acolo) sau din aia mai pufosi? Doctorul mi-a spus sa-l sun cand am contractii regulate la ~10 minute...La clinica mai trebuie sa sun inainte?sau merg direct acolo? Burtica de 37 de saptamani ![]() |
pt orice eventualitate ia-ti 2 perechi unii pt sala de nasteri si ceilalti pt salon si ai rezolvat problema.
iti tin pumnii
Sa dea Doamne Doamne sa fie bebe
sanatos
Cladewel spune:
http://picasaweb.google.ro/piticimici/HainuteToamnaIarna#
daca va place ceva de aici anuntati-ma
piticimici@gmail.com
multu pt intelegere
Malinka spune:
mihor...tacamuri nu ai nevoie pentru ca mancarea vine cu tacamuri de unica folosinta...cana si apa plata iti aduc ei...si pai...![]()
papucii de casa pot sa fie de oricare, important e sa-i incalti/descalti usor...si nu se murdaresc cu nimic in sala de nasteri, stai linistita...
daca ai contractii regulate sau se rupe apa, mergi la clinica, ei te interneaza pana vine doctorul daca nu e acolo...
melly...ai rezolvat problemele de sanatate ale calculatorului?
pentru ce radeam atunci...scuze, dar nu se poate spune aici, n-avem bulinute si ne cenzureaza moderatorii...dar poate reluam cand esti de fata, nu, fetelor?
ariana...multumim de pupici, te pupam si noi...si pe pitica ta...
fara bebe nu prea iesim ca n-avem cum dar poate ne vedem totusi...eu sigur vreau...:)
anca81...pupam pe carla si speram ca ati avut un sfarsit de saptamana frumos in 3...:) ne vedem maine, luni adica...
ancaurn...ai promis ca intri si aici...sper ca ai avansat la vestuta...
renata...dulce foc piscotelul tau...marc al meu are aproape 3 luni si parca a trecut o vesnicie de cand a fost asa mic...sa creasca mare si sanatos, sa va bucurati de el...si de fratiorul lui...:)
gravidutelor, sarcina usoara in continuare...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
anca81 spune:
Salutare gagici! Sunt pe fuga, mergem la mama la masa 
Malinka, maine ne intalnim sigur, pe la 13 - 13.30. Un
mare lui Marc din partea mea si a Carlei.
Melly, uffff, stiu ca seamana cu Mircea Radu, toata lumea ii spune chestia asta. Il dispera de-a dreptul ![]()
Ariana 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
melly23 spune:
anca81 pai dc???Mircea Radu e o vedeta destul de reusita!!!mie imi place de el!!!nu te mai stresa!!!
mai fetelor da nu mi-ati raspuns nici una la intrebarea cu iesitul sau sunteti chiar asa dependente de sotior!!!
malinka calculatorul e ca si nou acu!!!ca de nu il aruncam ooooohhhhoooo!!!abia astept sa aud despre ce ati povestit de v-a amuzat atata!!!
merg sa-mi ajut sotul la bucatarie!!!EL face o ciorba cu afumatura si pireu de cartofi cu sos de ciuperci si snitel porc!!!salata de varza murata!!!abia astep!!!desert vom avea vin si ciocolatica!!!hihi!!!

Noi si fluturica Amelia
mihor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka mihor...tacamuri nu ai nevoie pentru ca mancarea vine cu tacamuri de unica folosinta...cana si apa plata iti aduc ei...si pai... papucii de casa pot sa fie de oricare, important e sa-i incalti/descalti usor...si nu se murdaresc cu nimic in sala de nasteri, stai linistita... daca ai contractii regulate sau se rupe apa, mergi la clinica, ei te interneaza pana vine doctorul daca nu e acolo... [...] |
Mi-ai dat toate raspunsurile de care aveam nevoie! Multumesc tare mult!!!

Burtica de 37 de saptamani
florin-a spune:
Buna seara.Aruncati o privire..poate veti gasi ceva sa va placa.Multumesc.Hainute si jucarii
Malinka spune:
Buna dimineata tuturor...o saptamana frumoasa va doresc sa aveti, in ciuda vremii urate...
Anca81...cred ca nu iesim azi, nu? Tu ce zici?
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
mihor spune:
Neatza fetelor! Eu cand am vazut cum e vremea afara, nu am putut sa ma gandesc decat la moasa care ne-a spus la cursul prenatal ca atunci cand e vreme mohorata afara, merg gravidele ca pe banda cu membranele rupte la spital ;)) (cica poate fi si din cauza presiunii atmosferice)...
Totusi eu as prefera sa imi ramana membranele intacte si sa inceapa prima data contractiile...
Burtica de 38 de saptamani 
Malinka spune:
mihor...eu nu cred ca are vreo legatura...mie mi s-au rupt membranele prima oara...pe 22 august si o caldura torida...si doar dupa 3 ore au inceput contractiile si a mers totul foarte repede...de ce sa vina mai intai contractiile? adica...daca se rup membranele e bine sa nu treaca multe ore pana nasti dar daca dilatatia merge ok, nu-i nici o problema...
stiu ca e mai greu dar ar trebui sa nu te mai gandesti la momentul nasterii, e mai usor daca te ia pe nepregatite...gaseste-ti ceva ocupatie, sa-ti tina mintea ocupata si o sa treaca mai repede timpul...oricum, nu mai e mult...
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi