Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'mneata!!!

dau o sa taie greatza!!!eu azi noapte am adormit la 2 nu din cauza de fii'mea ca ea dormea bine merci de la 10 dar a venit un preten de-a nostru din Italia si am stat cu el la un vin apoi o sticla de wisky apoi bere pana ao fo manga !!!noi eram piliti doar ca ne faceam numa ca bem!!! iar acu m-am trezit cu ochii cat cepele!!!bag la spalat si spal vasele ca ieri o facut sotioru si papa si am ramas sa spal eu vasele!!!io adus la fata un urs de 1 m!!!s-o speriat picut aseara de el!!!nu de alta dar tocmai se trezise!!!

fetelor eu cred ca azi sar peste intalneala ca si vremea e de kk si chefu meu e naspa!!!

flavia sa-mi dai un semn cand vin produsele!!!

ancaurn pe unde umbli!!!???eu am renuntat la cel'lalt subiect ca am trimis un mesaj si nu mi-a raspuns nime la el!!!asa ca ancaurn fac cum ai facut tu!!!

malinka lui Marc de la noi!!!]

anca81 la fel Carlei!!! ca e fetitza!!!

fetele gravidutzele mintenas va vedem cu bbi in brate!!!nu va stresati prea tare ca nimeni nu ramane nenascuta!!! si Bafta

mai avem ceva pozici noi in album cine vrea si are chef...vizionare placuta sau mai scurt ENJOY

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Asta nu inseamna ca numai atunci se intampla ;)) sau ca daca ploua chiar o sa mi se rupa membranele ;)) E o chestie mai generala..ca si altele.Nu imi prea place ideea ca mi s-ar putea rupe membranele in public sau chiar si acasa si sa fiu toata cu lichid din ala...Mi se pare un moment aiurea pe care oricum nu as putea sa-l prevad...Cu contractiile stiu ca stau acasa ce stau si apoi merg la spital cand sunt pe la ~5 minute...Sincer frica nu am de nastere(desi recunosc ca intr-o zi m-a luat putin panica...dar a trecut rapid)...incerc sa ma gandesc la micutza mea pe care o sa o vad in curand...

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

mihor...eu nu cred ca are vreo legatura...mie mi s-au rupt membranele prima oara...pe 22 august si o caldura torida...si doar dupa 3 ore au inceput contractiile si a mers totul foarte repede...de ce sa vina mai intai contractiile? adica...daca se rup membranele e bine sa nu treaca multe ore pana nasti dar daca dilatatia merge ok, nu-i nici o problema...
stiu ca e mai greu dar ar trebui sa nu te mai gandesti la momentul nasterii, e mai usor daca te ia pe nepregatite...gaseste-ti ceva ocupatie, sa-ti tina mintea ocupata si o sa treaca mai repede timpul...oricum, nu mai e mult...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Burtica de 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

dflavia...e superbaaaa vestuta, parca-i de pe site-ul ala... si caciulita la fel...ti-au iesit foarte foarte frumoase...dar, te rog eu, fa-i o fustita, nu pantalonasi, cred ca o sa fie super draguta cu ele...

somnic usor tuturor bebelusilor...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

multumesc Loredana
ai reusit sa faci mot?
acu lucrez la botosei....sa vedem ce o iesi
www.youtube.com/watch?v=pChlIGhI11Y&feature=channel" target="_blank">aici un clip cam cum se fac.

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Anca81, parca tu vroiai sa faci comanda pe bimbomarket, nu? si eu as vrea sa comand ceva, poate ne hotaram si facem comanda impreuna.Dar eu nu stiu cum se procedeaza? se plateste cu cardul? (eu nu am card in euro)sau se plateste la livrare? am inteles ca plata pt transport este de 40 de euro,nu? daca facem comenda impreuna o impartim..:)
eu vreau sa comand unul dintre aceste leagane, nu stiu sigur, ma mai hotarasc...
http:// www. bimbomarket.it/en/product.asp?Id=836&c_id=153&cf_id=156

http:// www. bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3852&c_id=153&cf_id=156

daca te hotarasti eu ma bag zilele astea la o comanda, daca nu o sa vad pe mai este pe reclamamascata ca am inteles ca baga ceva leagane noi de la primii pasi zilele astea.

astept sa imi scrii daca vrei sa facem impreuna comanda.

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare, salutare!!
Vad ca sunt cea mai "frageduca" gravida de Baia Mare de pe aici, in sensul ca am abia 18 saptamani (azi!. )
Desi m-am inscris abia ieri, sa stiti ca citesc forumul de la sfarsitul lui august, de cand am aflat de sarcina, am citit la topicuri (mai ales al baimarencelor!) de acum sunt toba de carte in ceea ce priveste perioada sarcinii!
Datele mele:
data nasterii mele: 25 octombrie 1977
u.m: 15 iulie 2006
d.p.n: 21 aprilie 2009
doctor: Mircea Sasaran
Vaaa puuuup pe toate! (parca va cunosc de un secol, de cand va citesc;)

Mergi la inceput

Malinka, am vazut pozele cu ginerelul! sunt super!!!!ce mare e deja! imi place foarte mult paturica aceea cu jucarii din filmulet.De unde ai cumparat-o? si eu am cautat asa ceva dar nu am gasit, cele pe care le-am vazut aveau asa putine jucarii atarnate...spune-mi pls de unde ai luat-o sa-i achizitionez una si Esterei...

Noi azi mergem la vaccinul de 2 luni...ma cam tem de reactia ei, sper sa nu planga tare rau si sa nu faca febra...la voi cum reactionat bebeii?

AdrianaSM de Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Bine ai venit Ilinca!

Renata, cum sunteti? Tare mult mi-ar placea, daca poti, sa imi povestesti cum a decurs totul. Sunt tare curioasa de "obiceiurile" din spitalul nostru.

la toata lumea

36 = Mateo Rares

noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi Ilinca M! Iti doresc sa ai o sarcna usoara si placuta si un bebe sanatos si mancacios!Inca nu stii ce este? De la varsta acesta incolo Sasaran iti poate spune ce e .Mie mi-a spus la 19 sapt.Indiferent ce este, fetita sau baietel, iti doresc sa fie sanatos si cuminte! Eu cu Sasaran am nascut si mi-a placut de el si pe parcursul sarcinii si la nastere...E foarte calm.

Un pentru tine si bebele din burtica.

AdrianaSM de Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Ilinca, bine ai venit! Sarcina usuara in continuare!

Mergi la inceput