Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 11
AdrianaSM spune:
Nikoleta, mi se pare mie sau i-ati schimbat numele la baietel?
Ce putin mai ai pana nasti!iti doresc multa rabdare pe utlima suta de metri..nu mai este mult si-ti vei tine bebele in brate; vei vedea ca e cel mai minunat sentiment din lume....
Noi ne-am intors de la vaccin. Estera s-a comportat nesperat de bine; a plans numai la intepatura dar am linistit-o repede. Sper sa fie bine si sa nu faca febra sau sa fie agitata...acum doarme linistita...
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
melly23 spune:
ilinca bine ai venit!!!

mai fetelor eu ma gandeam ca am doua cunostinte de femei gravide dar nu le stiu cum le cheama numa pe sotii lor!!!si poate vb aici cu vreuna si nu-mi dau seama!!deci una sta in zona garii vizavi de carefour si alta e mamica de tatic care lucreaza la coca cola asa ca daca este vreuna dintre voi sa-mi spuna sa nu mor nestiutoare!!!defat cunosc inca una dar numa pe fratele ei pe care il cheama Darian!!!mo io va pup si sper sa nu va suparati ca sunt asa curioasa!!!dar nu vreau sa-mi aud apoi altecele!!!
adrianasm paturica am luat-o de aici din bm de la monbebe !!!au comandat-o la ei si peste doua zile au venit si am platit-o fara taxe de livrare!!!e 255 ron!!!cauta in google "kick and play" asa ii spune !!!e de la tiny love!!!sper ca ti-am putut fi de fo;os!!!
si la bebe mic scumpic!!!
fetelor anca81, ancaurn, malinka, dflavia cum a fost la shoping???sper ca nu v-ati suparit pe mine dar era si cam departe kaufland si trebuia sa pape si Amelia!!!poate alta data

rodica pe unde esti???
ada_s o strigare si pentru tine!!!da-ne un semn!!!
la fel si pentru hozi24, olim, suzy, mirelle haideti fetelor mai spuneti-ne cum sunteti!!!
no hai ca am umplut o juma de pajina!!!pup pe toti

Noi si fluturica Amelia
Malinka spune:
adriana...in primul rand 

pentru estera ca a fost cuminte la vaccin...si un
de la marc...
salteluta am luat-o de pe un site, bebelusul tau, asa se numeste...a costat 255 ron plus 10 ron taxele...dar cred ca daca mergi in somesul la magazinul de bebe, nu miniblu, celalalt, s-ar putea sa aduca ei..intreaba acolo...
revin...ma striga marc...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Malinka spune:
Ilinca, bine ai venit si sarcina super usoara sa ai...speram sa te simti bine alaturi de gasca noastra de acasa...![]()
melly, desigur ca nu ne-am suparat...si doar intelegem, acum programul nu il mai facem noi, il fac piticii...
la fluturica...
anca81...a mancat bine carla?
fetelor, cele scrise de melly...intr-adevar, mai dati cate un semn de viata...
ariana...multi
de la noi...
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Ilinca_M. spune:
Multumesc de primire, baimarencele mele!![]()
Chiar daca eu sunt intr-o faza mai incipienta a sarcinii e foarte palpitant pentru mine sa citesc povestile celor care au nascut deja si sa urmaresc conversatiile mamicilor...
Si eu sunt foarte multumita de Sasaran, joi merg la control si asta sper si eu, sa-mi spuna sexul, caci voi avea 18 sapt. si 2 zile.
Eu sunt hotarata sa nasc la Euromedica, am vazut ca toate care ati nascut acolo ati fost incantate. Nu stiu care sunt tarifele acum, mi-a fost rusine sa intreb; daca stiti voi ceva, va rog sa-mi spuneti. Oricum nu ma razgandesc!![]()
Malinka spune:
Ilinca...nu trebuie sa iti fie rusine sa intrebi de preturi...e dreptul tau, mai ales ca sumele nu sunt foarte mici...1500 ron nastere naturala, 1600 ron cezariana...tu cum vrei sa nasti?
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Ilinca_M. spune:
Malinka, daca nu apare nicio complicatie parca as inclina spre natural, adica asa ar fi indicat, ma gandesc...la urma urmelor suntem niste mamifere, trebuie sa ne asumam conditia![]()
De sumele astea citisem si eu pe aici pe undeva, ma tem numai sa nu le creasca cu 1 decembrie, sau asa ceva, parca anual cresc tarifele sau nu am inteles eu bine.
Mai e valabila treaba ca primesti reducere cu adeverinta de la locul de munca? O amica asa imi spusese mai demult.
Cladewel spune:
salutare fetelor.
de maine, 20.11.2008 sunt proaspata casnica, adica intru in sfarsit in concediu prenatal.
abia astept. m-am saturat de trezit dimineata si de frigul de afara si de 8 ore stresante de lucru
.
de maine voi sta cuminte in pat pana pe la 10 la caldurica
si pe urma mai vad eu ce fac
oricum ma bucur ca am scapat.
sotu mi-a promis ca va face el tot ce tine de casa, pt ca eu si bebita sa ne putem odihni
va pup si ne mai auzim
anca81 spune:
Buna gagici 
Bine ai venit Ilinca, iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
Adriana, inca nu m-am hotarat daca sa pun comanda sau nu pe Bimbomarket, trebuie sa ai card de pe care sa se poate face plati on line.
Estera cea cumintica.
Malinka, a mancat 160 ml, dar cu mare circ, adica ii era foame dar nu avea chef sa traga din bibe. Asa e si azi, cu toane. Offff... Te rog mult sa-mi aduci programelul acela pentru calendare 
E cam intunecat azi, dar ne vedem, nu?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
AdrianaSM spune:
Buna dimineata...
Noi raportam o noapte linistita dupa vaccin; dar dimineata pela 5 a avut 38.3 temperatura.I-am dat siropel eferalgan pt copiii, sper sa-i scada febra...in rest s-a comportat foarte ok...
Anca81, m-a gandeam eu ca trebuie sa ai card pe plati on line...si eu nu detin asa ceva...de fapt nu e in euro, e in lei...asta e...pana la urma o sa comand unul de pe un site romanesc, chiar azi au bagat doua leagane noi, si o sa ma hotarasc la unul dintre ele.
Carlei, care e o frumusete de fetita!
Cladewel, sa ai parte de un condediu prenatal cat mai linistit; sa te odihnesti, sa profiti din plin de el...pt mine zilele acelea au fost super, am dormit, am pregatit camera Esterei, am spalat si calcat hainutele, am facut ultimele cumparaturi...De fapt si cu o zi inainte sa nasc am fost in Ungaria sa-i mai cumpar cateva hainite...
pe tine si pe bebe din burtica...
Sa aveti parte de o zi frumoasa toate !!
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM