Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Adriana, nu conteaza in ce moneda e cardul, se face oricum conversia, important e sa poti face plati on line. Intreab-o si pe Malinka, si ei ii place leaganul acela de pe Bimbomarket.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Uite ca m-am tinut de promisiune si am intrat din nou. Greu cu timpul asta!

In primul rand bun venit fetelor mai noi. Sper sa va simtiti bine printre noi, sa aveti sarcini usoare in continuare si nasteri si mai usoare. Savurati fiecare moment. E unic! Credeti o mama de doi pui, care ar face 10 daca ar avea cu ce sa-i creasca. Deh... criza financiara.

Trebuie neaparat sa transmit FELICITARI Renatei. Te rog sa le primesti, chiar daca sunt cu intarziere. N-am mai intrat de cand ai nascut.Ai o papusa minunata. Si sa stii ca momentele urate traite in spital o sa le uiti in cel mult cateva luni. Pe cuvant de mama cu vechime.

Carmen ce mai faci? Te toooot astept. Hai intr-o dimineata cand il lasi pe Vladut la cresa. Dau o cafea! Sau un ceai! Sau ce vrei tu, numa' hai sa pove, ca n-am facut-o din scoala generala!

Noutati despre noi? Dragos creste, parca se mai cuminteste, i-a iesit un dintisor in dreapta jos, asa ca de Craciun schimbam moda si vine iepurasul, nu Mosul. Cezara e si ea ok, la gradi. Ce ma bucura e faptul ca anul asta nu a racit inca, doar o data i-a curs putin nasucul.Anii trecuti, primii doi la gradi, a fost non stop cu bronsite. Imi era frica sa nu fie si anul asta la fel si sa-l imbolnaveasca si pe pitic. Dar ne-a ajutat Doamne-Doamne si am scapat, cel putin pana acum. Sper sa fie la fel si de acum incolo, mai ales ca vine frigul si mai mor din virusi.

Intalnire? Cand vreti si unde vreti. Cu bebe, fara bebe, cum doriti si cum poftiti. Eu va stau la dispozitie.

Melly ba ne-am suparat ca noi ne-am oprit si ne-am luat prajituri si le-am mancat si noi o sa fim grase si tu slaba ca n-ai fost cu noi. Na!

Malinka, Anca81, Flavia, Melly iesim, da?
Merg sa mai lucrez la vestuta. Va pe toate.

Aha, si am pus poze noi, la 2008 evident, pentru cine doreste si are timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Ancaurn draga eu mai am sa va ajung la kg!!!asa ca bine ca nu am mancat praji, si aia ce mi-am luat-o i-am dat-o lu tata ca nu am avut pofta!!!Despre intalnire eu sar azi ca vremea e naspa, tre sa incep si cu masa de fructe, vreau sa schimb asternuturile, sa strang hainelem sa calc, sa fac papa deci intr-un cuvant sunt "busy"!!!daca era picut de soare poate ma bagam si eu!!!si la trei tre sa ii dau masa de fructe si daca ies ma prinde pe afara!!!si parca se invarte rau de o ploaie!!!

dflavia ce lucri!!!botosei ???am remarcat minunatiile ieri de craciun sunt superbe!!!ma bucur ca aveti darul asta si tu si Malinka eu nu prea am rabdare!!!felicitari pentreu costumas!!!

malinka hai arata-ne tu ce coci de Craciun lui Marc cel cumintel???

am plecat sa hranesc fifitza!!! la toti!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Gagici, eu vin sigur, dar iarasi voi ajunge mai tarziu. Piti are program de mofturi si trebuie neaparat sa-i dau sa manance inainte, afara nu papa nik. Malinka, iti trimit msg cand ies si imi spuneti unde sunteti.

Anca, ti-am urmat sfatul cu pungulita pentru formula M-am uitat la poze, ai o fetita tare dragalasa, sa-ti traiasca. De Dragos ce sa mai zic

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

idee furata de la moi!!nu anca?!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

idee furata de la moi!!nu anca?!

Noi si fluturica Amelia

Ce-i adevarat, ii adevarat.

Mergi la inceput

Melly, mie Anca mi-a spus ieri cand a vazut cum ma chinuiam cu cutiuta aceea de plastic

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor

Vad ca va distrati nu gluma! Sper sa va cunosc si eu candva.
Noi azi am schimbat si semnatura, bagajul e la usa, iar acum asteptam...

Adriana, nu i-am schimbat numele la bebe. Scriam eu inainte numai Rares (asa o sa ii spunem), dar de fapt e Mateo Rares (numai asa se potriveste si cu numele de fam.)

Melly, sa stii ca eu nu sunt. Sotul meu e tot in domeniu, dar cu medicamente nu cu coca cola

Ancaurn e foarte frumos calendarul! Interesant

37 = Mateo Rares

noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin

Mergi la inceput

deci pan la urma care iesiti???si care stati sa barfim pe forum!!!???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Eu sigur stau la barfeala! ca nu am de ales. E prea frig afara.

37 = Mateo Rares

noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin

Mergi la inceput