Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Malinka,Nicoletta,Mely,Ancaurn,Anca 81,Irlandeza,multumesc foarte mult de aprecieri.

Nicolletta,stai linistita nu te stresa mai ai putin si numai de stres nu ai nevoie.E jalnic in spital dar nu vei sta decat 3-4 zile pe care le vei uita la cateva zile dupa ce ajungi acasa.La mine a fost din pacate mai nasol din cauza ca nu am avut medic in Baia Mare,am fost peste termen cu aproape 3 saptamani.Dar cum banii rezolva orce suntem bine sanatosi si am trecut cu bine peste toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si daca tot povestim io zic sa deschid un topic nou: "care cu ce anume se ocupa???adica unde lucreaza si ce anume?" daca credetzi ca e prea personal atunci skip!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

In Satu Mare ploua......deci nu pot merge la plimbare...asa ca intru si eu la povesti...

Melly, mie nu mi se pare prea personal topicul, e chiar ok...ca sa e mai cunoastem, nu? Eu am lucrat in vanzari de masini noi, adica intr-un showroom Hyundai. Cam voi termina concediul de 2 ani voi vedea ce voi face...oricum domeniul vanzarilor auto imi place mult, ianinte am lucrat la Dacia, deci tot acelasi domeniu...

Renata, felicitari inca o data pentru frumosul baietel...ai dus 3 sapt peste termen????? ce mult s-a lasat asteptat piscotelul! i-a placut la mami in burtica..sa cresca mare si sa fie sanatos !

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Fetelor, ce bine e acasa, mai ales pe vreme dintr-asta...oricum, bine ca ne-am vazut, am scos piticii un pic la aer...si-acasa cu noi...marc a mancat, sa vedem daca doarme acum cat ar fi dormit afara...deocamdata nu da semne ca s-ar trezi...
ancaurn...cred ca termini azi spatele, doar ai timp...

melly...ai stiu tu ce-ai stiut, pe tine nu te-a prins ploaia...:)

adrianasm...de care leagan vrei sa ii iei esterei? crezi ca o sa vrea sa stea in el? asta e singura mea problema...n-as da atatia bani pe el si sa nu-l folosesc? daca nu o sa vrea sa stea in el?

nikolletta...in curand facem galerie pentru tine

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Malinka, eu am momentan un leagan la Estera care a fost al nepotelului meu, care este acum clasa I-a, deci destul de depasit de timp.Si Estera sta mult in el.Cand e treaza si eu am ceva de facut in bucatarie sau in alta camera duc acolo leaganul, o pun in el, o leagan si sta cuminte. din pacate nu e electirc, deci trebuie sa merg sa o tot leagan. acuma sa nu crezi ca sta si nu scoate nici un sunet, dar ii mai fac galagie cu o jucarie, ii mai dau suzeta in gura si e ok.de multe ori adoarme in el. deci am considerat ca ar trebui sa iau unul nou, sa fie electric, sa aibe ceva melodii si jucarii agatate...si l-am comandat chiar azi pe acesta

http:// www. reclamamascata.ro/products/211-leagane_si_balansoare/4650-primii_pasi_leagan_electronic_lux_bebelus.mbs

sper sa fie ok, si Esterei sa-i placa...

Ariana, ce mai faci?nu dai nici un semn de viata...sper ca esti ok si tu si fetita...

AdrianaSM de Estera

Mergi la inceput

http :// www. chic bebe. ro /products/211-leagane_si_balansoare/4650-primii_pasi_leagan_electronic_lux_bebelus.mbs

sper ca asa e ok si se vede leaganul...

AdrianaSM de Estera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

sorry ca v-a prins ploaia!!!

adriana sa stii ca ai intuit bine!!!eu sunt adica eram pana am intrat pe maternitate agent vanzari produse alimentare si cosmetige Scandia (pate Bucegi), Nivea etc era fain!!!dar as vrea ceva mai mult!!!director ca asta e sotiorul si nu vreau sa fiu mai jos ca el desi cand vine vorba de vamzari sunt mai smart!!!

fetelor acu ninje sau mi se pare???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cladewel spune:

va rog mult pe toate spuneti-mi si mice ce trebuie sa am cu mine cand voi merge sa nasc
multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

mda, ne-a prins se pare ninsoarea, vine iarna fetelor dar eu vreau sa ies la plimbare...... m-am invatat prost asta vara cand stateam si cate 6-7 ore afara

Cladewel daca am inteles bine o sa nasti la spital cu Dr. Florea. eu am avut placerea sa-l cunosc cand eram in travaliu si isi astepta o pacienta programata pentru cezariana si saracu era disperat ca nu-i raspunde tipa la telefon, intamplarea a facut ca eu sa o stiu indirect prin sora mea si l-am ajutat sa ia legatura cu ea pana la urma. Era saraca tare sperita si a adormit cu telefonul pe silent si nu mai era de gasit. Acu imi vine sa rad cand ma gandesc ce coincidenta si cum vorbeam la tel cu sora-mea intre contractii .
Eu sper sa nu ai probleme, am auzit si eu lucruri bune despre el.
Cat despre bagaj am facut unul mic pentru travaliu si bebe si altul mi l-a adus sotu dupa ce am nascut.
Mic:
- un body bebe
- o salopetuta bebe
- o caciulita bebe
- o paturica
- un scutec de finet
- 2-3 pampersuri
- o camasa de noapte sa te schimbi cum ajungi in salon de cea care ti-o dau eu
- o pereche chiloti(nici cu astia n-ai voie la controlul de dimineata )
- un pachet vata
- bandaj steril ( de pus pe vata sa nu se lipeasca, ca nu te lasa cu tampoane si nici nu-i sanatos)
- o sticla apa plata ( in caz ca mi-e sete in travaliu)
- papuci
- tel mobil
- buletin
- carnetul gravidei
- adeverinta de la servici ca esti salariata si se plateste CAS

Mare:
- 1-2 camasi de noapte de schimb
- inca 3-4 perechi de chiloti
- un pachet vata
- 2 prosoape din acelea cu care ne stergem pe maiini in baie (unul pt fata si unul pt sani)
- prosop bucatarie
- farfurie si tacamuri ( daca iti aduc ai tai mancarea)
- o cana sau un pahar
- hainute bebe ( cam un rand pt fiecare zi, adica 3-4)
- scutece
- sticluta mica si tetine, suzeta
- dus gelul si laptele de corp pt bebe
- prosopul cu gluga
- una sau doua paturele absorbante
- crema fundulet
- aparat foto
- incarcator telefon

sper sa-ti fie de folos
mie mi s-a parut acceptabil la spital ... deh atunci imi statea gandul numai la pui ... acu daca stau si ma gandesc la cum au fost conditiile oricum trece repede o sa vezi

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cladewel, Florin , nu am inteles ce-s cu hainutele alea. De vanzare? Noi sau folosite ? Scuzati-mi ignoranta.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput