Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ilinca, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare. Si o nastere si mai usoara iti doresc.Si vrem poze, sa te cunoastem.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna dimineata, doamnelor!!!
Va rog frumos sa ma ajutati, daca se poatr: stie cineva ceva de doctorul Costin de la Euromedica?? multumesc.pupici la pitici!!
o zi buna!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cladewel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Cladewel, Florin , nu am inteles ce-s cu hainutele alea. De vanzare? Noi sau folosite ? Scuzati-mi ignoranta.

sunt noi, aduse din Statele Unite si sunt si de vanzare
daca esti din baia mare, poti sa vii sa le vezi cand doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cladewel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

mda, ne-a prins se pare ninsoarea, vine iarna fetelor dar eu vreau sa ies la plimbare...... m-am invatat prost asta vara cand stateam si cate 6-7 ore afara

Cladewel daca am inteles bine o sa nasti la spital cu Dr. Florea. eu am avut placerea sa-l cunosc cand eram in travaliu si isi astepta o pacienta programata pentru cezariana si saracu era disperat ca nu-i raspunde tipa la telefon, intamplarea a facut ca eu sa o stiu indirect prin sora mea si l-am ajutat sa ia legatura cu ea pana la urma. Era saraca tare sperita si a adormit cu telefonul pe silent si nu mai era de gasit. Acu imi vine sa rad cand ma gandesc ce coincidenta si cum vorbeam la tel cu sora-mea intre contractii .
Eu sper sa nu ai probleme, am auzit si eu lucruri bune despre el.
Cat despre bagaj am facut unul mic pentru travaliu si bebe si altul mi l-a adus sotu dupa ce am nascut.
Mic:
- un body bebe
- o salopetuta bebe
- o caciulita bebe
- o paturica
- un scutec de finet
- 2-3 pampersuri
- o camasa de noapte sa te schimbi cum ajungi in salon de cea care ti-o dau eu
- o pereche chiloti(nici cu astia n-ai voie la controlul de dimineata )
- un pachet vata
- bandaj steril ( de pus pe vata sa nu se lipeasca, ca nu te lasa cu tampoane si nici nu-i sanatos)
- o sticla apa plata ( in caz ca mi-e sete in travaliu)
- papuci
- tel mobil
- buletin
- carnetul gravidei
- adeverinta de la servici ca esti salariata si se plateste CAS

Mare:
- 1-2 camasi de noapte de schimb
- inca 3-4 perechi de chiloti
- un pachet vata
- 2 prosoape din acelea cu care ne stergem pe maiini in baie (unul pt fata si unul pt sani)
- prosop bucatarie
- farfurie si tacamuri ( daca iti aduc ai tai mancarea)
- o cana sau un pahar
- hainute bebe ( cam un rand pt fiecare zi, adica 3-4)
- scutece
- sticluta mica si tetine, suzeta
- dus gelul si laptele de corp pt bebe
- prosopul cu gluga
- una sau doua paturele absorbante
- crema fundulet
- aparat foto
- incarcator telefon

sper sa-ti fie de folos
mie mi s-a parut acceptabil la spital ... deh atunci imi statea gandul numai la pui ... acu daca stau si ma gandesc la cum au fost conditiile oricum trece repede o sa vezi

Mami de Stefania 11.05.2008

multumesc pt listuta
cunosc multe persoane care au nascut la spital si totul a fost ok.
nu vreau la clinici private (cel putin nu din Baia Mare) pt ca n-am incredere in cei de-acolo si in plus n-am auzit lucruri bune despre acestia.
mai am putin dar ar fi cazul sa ma apuc sa completez bagajelul.
multu mult inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neatza!!!si azi dau o cu laptic cu frisca cum va place voua !!!moaaaaaammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaa ce vreme de kk!!!

deci cum ramane cu intalneala aia???doar noi fetele????ati vb cu barbatei!!!pan acu se baga doar ancaurn, eu binenteles restu???si de tae boo ne mai bagam????

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

buna dimineata, doamnelor!!!
Va rog frumos sa ma ajutati, daca se poatr: stie cineva ceva de doctorul Costin de la Euromedica?? multumesc.pupici la pitici!!
o zi buna!!

A fost (si este) medicul meu, l-am ales dupa indelungi preumblari pe la medicii din Baia Mare si sunt multumita de alegerea facuta. Nu am nascut cu el pentru ca am avut probleme cu sarcina si m-a trimis la un prieten de-al lui de la o maternitate din Cluj. Eu il recomand cu incredere. Cred ca vei auzi doar review-uri pozitive in ceea ce-l priveste.

Sarcina usoara!

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Ancaurn, moaca mea nu papa din biberonul Nuk Bine ca nu i-am cumparat si l-am incercat intai. Isi baga limba in tetina si o scoate afara. S-a facut tare smechera.

Malinka

Azi stam in casa, e prea urat afara, voi iesiti?

Ce hainute sunt de vanzare? Unde le pot vedea?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

iti multumesc, anca 81, dar vreau sa ma mut la alt doctor decat cel pe care l-am avut pana acum, pt ca mi se pare ca nu se ocupa de mine..........e trist, dar, asta e......... pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buuuuna dimineata!
Malinka as fi vrut eu! Da' tot am reusit sa fac jumate. Sper ca azi o sa fie gata.
Anca81 imi pare rau ca nu-i place tetina. Ai incercat si cu tetina de latex? Din cate stiu eu sunt mai moi decat cele de silicon. Poate alea sa-i placa.
Ce vreme aiurea! Suntem consemnate la domiciliu! Poate asa reusesc si eu sa calc, ca deja dulapurile-s goale.
pt toti bbii si mamicile lor.

Mergi la inceput

Anca, nu-i nimic, ramana la biberoanele mele Dr. Brown's. Numai de n-ar avea tija aceea nenorocita, se spala cam greu

Piti mic se face mare

Mergi la inceput