Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 15
melly23 spune:
mai fetelor ia uitati voi www.trilulilu.ro/romaniidinafara/8887ca18843711" target="_blank">aici!!!ioioioi ca ma doare capu!!!

![]()
Noi si fluturica Amelia
dflavia spune:
anca81 imi pare rau ca nu papa piticuta, mai insista, poate poate....asa am facut si eu cu Stefi si acuma papa si din sticla.
ancaurn spor la tricotat, o sa iasa super
si o veste super.....fiica-mea mananca, nu-mi vine sa cred, ce dulce e cum casca gura si-mi tine lingurita, ieri dupamasa am mai incercat mar cu piersica si-mi vine ideea sa-i pun o masura de lapte si apa in completare ca sa fie mai moale si asa a mancat si azi dimineata. deci D-soarei nu-i place daca nu are gust de lapte. e bine si asa ca incet incet o sa scad cant de lapte si o sa se obisnuiasca si cu gustul mancarii.
sper sa nu fie ceva trecator ca si saptamana trecuta ca
fetelor, eu ies daca nu ploua la o gura de aer
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
wu cred ca ma apuc de www.trilulilu.ro/blackangel26/c94c2e0185ff02" target="_blank">asta ![]()
Noi si fluturica Amelia
ancaurn spune:
Melly ultimul clip e numai inceputul unei ore normale de tae-bo, primul e continuarea. exercitiile din primul le faceam si la step-aerobic si nu sunt chiar asa grele cum par. trebuie doar putin exercitiu.
Flavia Felicitari. eu credeam ca i-ai pus de la inceput si putin lapte. Daca stiam ca nu-i pui, iti spuneam asta de mult. Iti tin pumnii oricum sa se tina de papa.
dflavia spune:
anca
de pus ii puneam cereale de la milupa care au si lapte si is tare tare bune dar se pare ca alea nu-i placeau...

bine ca m-am prins pana la urma
va doresc tae-bo constructiv 
Mami de
Stefania 11.05.2008
mihor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana iti multumesc, anca 81, dar vreau sa ma mut la alt doctor decat cel pe care l-am avut pana acum, pt ca mi se pare ca nu se ocupa de mine..........e trist, dar, asta e......... pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
La care medic mergi acum si nu esti multumita?
Burtica de 38 de saptamani
nikolleetta spune:
Mihor, ce face bebita ta? Mai sta la caldurica?
37 =
Mateo Rares
noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin
anca81 spune:
Gagici, am incercat si eu programul acela de colaje dar mie imi apare un dreptunghi pe fiecare pagina, scrie "Evaluation Copy". Asta din cauza ca e versiunea free, dar cum ati reusit voi sa listati fara chestia aia?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
mihor spune:
nikolleetta
Mai sta in burtica...desi eu as scoate-o cat de repede afara ;))
Mai am din cand in cand contractii si as vrea sa am ce sa cronometrez dar sunt destul de neregulate...Suntem in asteptare...Intr-un final mi-am facut si eu bagajul pt spital...Am fost si la cosmetica...m-am facut frumoasa asa ca pot sa nasc linistita :))
galliciana sfatul meu e: daca nu esti multumita de un medic, schimba-l! Nu are sens sa nu te simti bine cand mergi la control sau sa ai impresia ca nu te trateaza bine...Nu toate femeile sunt multumite de aceeasi medici.
Burtica de 38 de saptamani