Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

anca81 in folderul dezarhivat trebuie sa fie fisierul Patch.exe, ruleaza-l cand e inchis programul si da click pe Patch, apoi importa fisierul pcls.exe din folderul unde s-a instalat programul initial.

mihor

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu, am fost la Sasa, am fetitza! A intarziat vreo 50 de minute, cine stie in ce-o fi fost prins, dar eu am fost prima programata asa ca nu a durat mult suspansul;).Bine, eu as fi fost (cred ca) la fel de incantata si de baietel, dar sotzul si mama taaaare isi doreau fetita!
Eu inca nu stiu sa fac album, n-am experimentat toate butoanele, pot cel mult sa va dau link de la hi5
A, dar sa va rog si pe voi sa fiti solidare cu mine si sa-mi votati iubitul caine pe care l-am inscris intr-un concurs:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html
El e roscovanul cu cap mare, iar Laura din Baia Mare sunt eu;). E deocamdata baimareanul cu cele mai multe voturi, dar mai are pana sa ajunga in top10
Va pup!

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cladewel

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Cladewel, Florin , nu am inteles ce-s cu hainutele alea. De vanzare? Noi sau folosite ? Scuzati-mi ignoranta.

sunt noi, aduse din Statele Unite si sunt si de vanzare
daca esti din baia mare, poti sa vii sa le vezi cand doresti

Mary

Frumoase haine. As veni eu, dar sunt cateva mii de km de la mine de acasa la tine acasa.Poate la vara cand vin in vizita in Ro.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
A, dar sa va rog si pe voi sa fiti solidare cu mine si sa-mi votati iubitul caine pe care l-am inscris intr-un concurs:
El e roscovanul cu cap mare, iar Laura din Baia Mare sunt eu;). E deocamdata baimareanul cu cele mai multe voturi, dar mai are pana sa ajunga in top10
Va pup!

[18+]

Felicitari pt. fetita !!!
Si am votat, 304 voturi, sper sa ajungeti in top. In ce consta premiul ?

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mihor, multumesc mult!!!!
laura, votat!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Citat:

Iuhu, am fost la Sasa, am fetitza! A intarziat vreo 50 de minute, cine stie in ce-o fi fost prins, dar eu am fost prima programata asa ca nu a durat mult suspansul;).Bine, eu as fi fost (cred ca) la fel de incantata si de baietel, dar sotzul si mama taaaare isi doreau fetita!
Eu inca nu stiu sa fac album, n-am experimentat toate butoanele, pot cel mult sa va dau link de la hi5
Va pup!

[18+]

Felicitari pentru fetita! sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere rapida si o fetita sanatoasa & cuminte! o sa vezi ce multa bucurie iti poate aduce un copil!

Votat si catelul, cam fioros, dealtfel...

la toate si la bebei...gravidutele care sunteti pe ultima suta de metri, nici o veste???

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Felicitari pt fetita!!! Cred ca te cunosc din vedere ;)) (mi-am dat seama dupa catel si dupa nume-daca pui aici si linkul de pe hi5 o sa iti spun mai sigur daca e asa sau nu)asa ca felicitari duble :P

Din partea mea nicio veste inca...contractii Braxton Hicks si din cand in cand dureroase...Pana una alta sunt cu ceaiul din frunze de zmeur langa mine si astept travaliul ala usor

Citat:

Va pup!

[18+]

Burtica de 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna dimineata tuturor...

Ce e cu vremea asta? O sa tina mult asa? Ieri, la Cluj a fost soare si cald, foarte placut, chiar ma gandeam ca e frumos si in baia mare si ati iesit fara mine... noua ne-a mers bine, am rezolvat ce era de rezolvat...si-am facut cumparaturi, iar am luat-o razna si i-am cumparat piticului o gramada de hainute...si asta in detrimentul meu ca mie nu mi-am luat mare lucru...doar lui marc si lui tati...piticul s-a comportat foarte ok in prima lui vizita la cluj...a dormit multtt si bineeee, seara pe drum a fost cam agitat, nu mai avea rabdare sa stea in scaunelul de masina...oricum nu l-am tinut toata ziua in scaunel, am dus cu noi si caruciorul cu landou sa stea drept...

Anca81...si eu zic sa mai incerci, asta daca vrei cu adevarat sa ii schimbi...nu accepta din prima dar cred ca sanse mai sunt... cred ca nici azi nu iesim, nu? Of, of...deja ne e dor de voi...

Ilinca...felicitari pentru fetita

mihor...tinem pumnii...

melly...la tae bo nu e chiar asa de greu pe cat pare...eu inca sunt hotarata sa merg, acum sa vedem cand se transforma si in realitate hotararea...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Ilinca, sarcina usoara in continuare, pt. fetita si bafta la concurs. Votat 314

Mihor si eu am contractii mai dese decat inainte si cu un picutz de durere. Eu sper sa vrea sa iasa cat de repede, pentru ca nu ma mai suport. Nu stiu daca e normal dar ma scarpin intr-una, ma mananca toata pielea

37 = Mateo Rares

noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, bine ai revenit De abia astept sa vad ce hainute i-ai luat lui Marc.

Flavia, multumesc pentru raspuns, se pare ca am alt kit de instalare, n-am gasit ce mi-ai scris tu acolo.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput