Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Anca81 uite de aici poti downloada programul care il folosesc eu.

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Anca81...incearca sa iei programul de unde zice flavia...eu am incercat de acolo dar imi dadea ceva eroare la instalare si pana la urma mi l-a instalat un prieten cand a fost la noi dar tot de acolo...n-am stat langa el, deci nu stiu ce-a facut...:) vezi tu daca e vreo diferenta intre ce ti-am dat eu si linkul de la flavia...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Flavia multumesc, in kit-ul pe care il aveam eu nu aparea Patch-ul si mergea doar varianta trial. Gata, l-am instalat.

Malinka, am reusit acum, daca vrei iti pun pe stick kit-ul pe care l-am folosit eu.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

ok, pune-mi...
Anca, eu ma gandesc sa ies un pic afara...tu ce zici? macar o ora...ca n-am stare sa stau toata ziua in casa...fetelor, voi ce ziceti?

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, nu ies, ma cam doare capul. Carla doarme acum. Plimbare placuta

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

pana la urma nu ies nici eu...e tare frig si ma tem sa nu ploua...ma cam enerveaza ca nu pot sa ies dar fac cate ceva prin casa si e ok asa...sa speram ca nu dureaza mult vremea asta urata...
marc se joaca pe salteluta, loveste jucariile alea cu putere, noroc ca nu ajung la el ca s-ar lovi cam rau...:)

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

anca81 bravo si spor la "colajit"

Fetelor am iesit eu azi sa scot bani de pe card ca aveam nevoie la VACCIN , am fost si la vaccin cu Stefi si a plans un pic, sper sa nu avem reactii dar afara cam sufla vantul si e rece brb.

pupicesc bebeii consemnati acasa

burticile ce mai fac?

Irlandeza Patty e o scumpa, ma vrajesc in continuare ochii ei albastri

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce vreme urataaaa la noi!!
Eram prin oras si aveam impresia ca-i vreo ora 17, asa intunecat era, si cand colo 14.30!
Multumesc fetelor care l-au votat pe Manole, va asigur ca merita, e cel mai bun si bland caine din univers.
Mihor, 38 de spatamani...ce departe par pentru mine! Hai ca pun linkul de hi5:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=10018053&photoFuid=003935220303006i1M8n352203
Eu ma bucur c-o sa nasc primavara (sper sa nu m-apuce chiar de Paste, sa nu ma bage nimeni in seama:))). Eu nu suport iarna, daca ar fi dupa mine as hiberna precum cea mai lenesa ursoaica!!
Nu uitati de Manolache, inca nu e in top 1o
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

nikolleetta si eu as vrea sa iasa cat mai repede...Acum chiar ca ma simt cat un tanc sovietic....De un singur lucru mi-e un pic frica...apa aia sa nu mi se rupa acasa...Chiar azi am povestit cu cineva si imi spunea ca a fost foarte calma si abia astepta sa nasca...pana cand i s-a rupt apa si a intrat in panica...Sper totusi sa imi pastrez calmul chiar daca o sa mi se rupa si mie membranele...

Ilinca_M. te-am recunoscut! ;)) pe vremuri ieseam si eu cu catelul(un mic cocker) in parc si acolo ne-am cunoscut cat de cat. Normal ca l-am votat si eu pe Manole :P
Si de mine tare departe par sa fie cele 18 saptamani ale tale...Abia imi aparea si mie putin burtica atunci..ce vremuri...Si acum sunt micul tanc...Eu mi-am facut un mic album de poze cu burtica. In fiecare joi dimineatza de la 10 saptamani mi-am facut cate o poza. Aici e linkul http://picasaweb.google.com/mihasabou/BurticaDeLa10SaptamaniLa40#
Tu nasti la Euromedica sau la spital? Am vazut ca mergi tot la Sasaran.
Nici mie nu imi place iarna...Nu ma deranjeaza ca ninge la munte...dar sa nu ninga in oras...Cred ca am ramas traumatizata de cand imi aruncau baietii bulgari de zapada in cap si ma "spalau"cu zapada...

Burtica de 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, mihor, ce evolutie spectaculoasa de burtica! Super. Am mai vazut si-n alte poze: iese buricutzul in afara? Asa o sa mi se-ntample si mie? Ce haios mi se pare.
Cu ce cocker ieseai, auriu, negru?...Si cum il chema? Ca eu cam tin minte toti catzeii.N-ai un album cu poze cu tine, ca numai dupa burta nu te recunosc!
La Euromedica vreau sa nasc, musai.Am auzit destule povesti horror cu spitalul si eu sunt o persoana f. f. comoda care cauta mereu confortul:)) Conditiile "spartane" ma deprima.
Pai intre bebeii nostri va fi diferenta de doar 4-5 luni; putem iesi impreuna cu ei si cu dulaii

[18+]

Mergi la inceput