Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Mihor fffff frumoasa burtica!!!! parca imi e si dor de a mea!!! scoatem agitatele hai bb de mihor ca mami te asteapta!!!

ilinca super pozicile!!!

mai fetelor voi ce ati facut azi in casa ca io nu prea am facut nik!!!decat am facut papica niste salata mexicana cu gratar din ceafa de porc, papa la Amelia!!!si curat binenteles!!!dar am terminat calendarul!!!a sa pun pozici da nu acuma!!!maine!!!ca ma dor spatele !!!vapupi ca ma striga fluturica!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

mihor frumoasa burtica, si mamica de asemenea, mi-am permis sa arunc o privire prin celelalte albume

Ilinca_M. chef de chef in Old cu Willy si Cristina...ai? of ce vremuri......

Melly noi am fost la vaccin si acum am parte de concerte of sper sa doarma la noapte.....

Malinka am vizionat pozele lui Mark, cat poate fi de dulce....

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Flavia si tu "bantuiai" prin Old Times? Acum suntem femei serioase:)) Bine, n-as mai putea merge acum ca nu mai suport fumul deloc (am fumat ca o proasta 11 ani, dinainte de clasa a IX a am inceput, dar m-am lasat cu 5 ani inainte sa raman gravi!)
Fetelooor, o veste buna: organizatorii concursului de care v-am zis au facut "curat" in voturi si le-au sters pe cele frauduloase, asa ca Manole cel cinstit a intrat in top10!! Votati-l pe baimareanul nostru!!
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
(cred ca si fetitza a simtit ceva: pana ieri n-am simtit nicio miscare, parca vag ceva fluturari pe-acolo, slab sesizabile.Acum ca am fost ieri la Sasa, o fi enervat-o ecografia ca acum simt ceva shutuieli destul de "aspre" pt. o fatuca!)

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Ilinca, da Old era super pe vremuri....Willy mi-e coleg de servici

Bravo pt Manole si bravo si pentru fluturasul din burtica pentru ca si-a facut prezenta...

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Atunci transmite-i lui Willy salutari de la Laura din Old Times:)))
Dar tu banuiesc ca esti in concediu de maternitate, nu? Ce nume frumos ai ales pt. fetitza!! Eu inca nu ma pot hotari!

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Evolueaza burtica...dar sa vezi cum creste de repede acum pe final...Imi pare bine ca imi fac poze pt ca asa stiu cat creste si cum creste...imi dau eu seama si dupa cum o vad de sus...dar o poza tot altfel mi-o arata ;))
Buricul nu iese la toata lumea...la inceput nu doream sa imi iasa(am crezut ca doare :D ) dar acum ma distreaza super tare :)) e asa simpatic cand il vad. Totusi ma bucur ca nu mi-a aparut linia aia neagra....de ea am scapat.
Cu un cocker alb cu auriu(gessy)ieseam in parc...dar asta s-a intamplat de cativa ani...Intre timp m-am casatorit si catelul a ramas la mama mea...asa ca ne intalnim mai rar acum.
Vezi ca este o optiune undeva in partea stanga sa vezi albumul meu public si acolo mai am cateva poze facute anul asta in Brasov.

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Wow, mihor, ce evolutie spectaculoasa de burtica! Super. Am mai vazut si-n alte poze: iese buricutzul in afara? Asa o sa mi se-ntample si mie? Ce haios mi se pare.
Cu ce cocker ieseai, auriu, negru?...Si cum il chema? Ca eu cam tin minte toti catzeii.N-ai un album cu poze cu tine, ca numai dupa burta nu te recunosc!
La Euromedica vreau sa nasc, musai.Am auzit destule povesti horror cu spitalul si eu sunt o persoana f. f. comoda care cauta mereu confortul:)) Conditiile "spartane" ma deprima.
Pai intre bebeii nostri va fi diferenta de doar 4-5 luni; putem iesi impreuna cu ei si cu dulaii

[18+]

melly23 si dflavia va multumesc si voua pt aprecieri :P

Burtica de 38 de saptamani

Mergi la inceput

Ti-am vazut profilul de hi5 si mi-am amintit de tine, erai o copiliitzaaaa Am vazut ca ai terminat la Eminescu cu un an inainte sa ajung eu profa acolo

Gessy?! Nu-mi zice ca esti sora Anei

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ti-am vazut profilul de hi5 si mi-am amintit de tine, erai o copiliitzaaaa Am vazut ca ai terminat la Eminescu cu un an inainte sa ajung eu profa acolo

Gessy?! Nu-mi zice ca esti sora Anei

[18+]

Ai vazut ca ma cunosti? :))
Chiar eu sunt :D

Burtica de 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

mihor...m-am uitat si eu la pozele tale, esti o viitoare mamica tare draguta...si burtica la fel...cat ai sa te mai uiti la pozele astea dupa ce o sa nasti...
buricul, intr-adevar nu iese la toata lumea...mie nu mi-a iesit desi am avut o burta super uriasaaaaa...si nu mi s-a facut nici dunga aceea neagra...deci depinde de la graviduta la graviduta...

flavia...multumim frumos macar in poze il vedeti si voi treaz pe piticul meu, nu? :) ai inceput fustita? cum se mai simte stefania? tu infarix i-ai facut? a facut febra sau ceva? la tine e al treilea vaccin, nu? cu asta ai cam terminat, nu?

fetelor...eu sunt cam suparata...marc a crescut intr-o saptamana doar 40 de grame...si intr-o luna 700 grame...si saptamana asta a mancat foarte mult...ma asteptam sa creasca mult peste cat a crescut saptamana trecuta, adica 205 grame si cand l-am cantarit aseara am ramas afis...doar 40 de grame...offf...de ce asa putin?
azi implinim deja 3 luni...e ziua noastra...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

aaa...am uitat sa va mai spun ceva...ieri piticul meu si-a ridicat pentru prima oara capul, sustinut de maini...si n-a mai vrut decat sa stea in fundulet, sa-l ridic...cum il puneam pe spate cum incepea concertul...cum il prindeam de maini isi ridica capul si-ncepea sa rada...mare realizare pentru el...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Mergi la inceput