Mamici si burtici de Baia Mare (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

La multe lunite, Marc Alexis! sa cresti mare si sa fii sanatos!

Malinka, nu a fost mai agitat zilele astea Marc? poate de aceea nu a pus asa de mult pe el. In zilele cand Estera e mai agitata si nu doarme ca de obicei se vede si pe cantar...dar mie mi se pare chiar ok 700 de grame pentru luna a treia, nu? tu ii dai si formula? sau alaptezi exculsiv? si oricum Marc este grasunel, nu-ti face probleme...Estera este mai subtirica, dar noi suntem domnisoare si trebuie sa fim mai siluete, nu?

Mihor, ai o burtica foarte frumoasa, si cu siguranta este si mai frumoasa bebita dinauntru! deja ma prinde un dor de burtica....oare cand o sa ami am si eu asa ceva?????? apropo voi la ce distanta de primul vreti sa faceti pe bebe2? eu as vrea la 3-4 ani, dar sotul zice ca e prea mult, fratele lui e mai mare cu 4 ani decat el si spune ca a fost prea mare distanta...si fratele meu e cu 4 ani mai mare ca mine, dar mie mi s-a parut ok...e adevarat ca e mai fain o distanta mai mica, dar si mai greu...

Ariana, nu ne mai spui nimic? sper ca esti bine...poate azi esti prinsa cu pregatirile, maine e ziua ta, nu? iti spun de pe-acum nu cumva sa uit maine...maine sarbatorim si noi, e ziua fratelui meu. inca odata LA MULTI ANI, ALINA pentru maine ...

la toate...

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

e mic orasul asta si descoperim cunostinte vechi...

Marc cel voinic sa cresti mare mare

Malinka sa stii ca poate a crescut in lungime mai mult si de aia nu se vede la cantar, 700 gr in luna a treia e foarte bine, nu te stresa.

n-am inceput fustita ca m-am apucat de o caciulita, azi mi-a adus maica-mea 2 plase pline cu gheme care le mai aveam pe acasa la tara mi-a dat de lucru acuma pot sa fac o mie si una de combinatii

pana la un an am scapat de vaccin, da Infarix am facut si aseara i-am pus un paracetamul sup. si chiciti la ce ora s-a trezit?.....7 dimineata , aveam sanii ca pitroii da am tras un somn bun desi am venit sa o verific de vreo 3 ori azi noapte.

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chiar e interesant sa citesc despre ocupatiile si grijile celor care sunt deja mamici, din aprilie incolo cred ca ma apuc si rascolesc iar topicele astea prin arhiva, ca n-o sa retin tot ce si cum pana atunci (cat trebuie sa creasca, cum ii faci baitza etc.)
Pana acum am pus vreo 15 persoane sa ghiceasca ce am si absolut toate au zis:"fetitza"!! Am ajuns sa ma intreb daca sunt chiar asa de previzibila, mai, dar chiar nimeni n-a zis baiat!
V-am mai zis ca Manole al meu a teecut in top10? Hai sa ne mai mobilizam, ca e singurul baimarean din top(e intrecut de 3 pisici, un papagal si un hamster)
Votaaati
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
PS: Mihor, la Euromedica nasti?

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Malinka felicitari pt progresul lui Marc
AdrianaSM si mie mi-e draga burtica...dar parca astept sa si scap de ea ;))
Eu m-am gandit ca bebe 2 vreau sa-l fac la diferenta mai mare 4-5 ani sau mai mult fata de primul...Dar asta depinde si de cum o sa ma simt eu dupa nastere...Daca o sa ma consider pregatita sufleteste dupa 1-2 ani...e posibil si mai repede...Dar momentan am destule motive(am vazut in jurul meu cunostinte care se descurca mai greu cu 2 copilasi mici...mamica e tot timpul stresata si nu poate sa faca absolut nimic) sa-l vreau la mai multi ani distanta.
Ilinca_M.Mie mi s-a ghicit cand fata...cand baiat :)) Mi s-a zis chiar sa nu imi mai iau lucruri de fetita ca sigur e baiat... Treaba lor... :-j oricum mai am cateva zile si sa o sa imi va si eu bebelasul

Burtica de 38 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mihor super burtica. Mi-e dooooor si mie. Si n-o sa mai am. Oricum, te felicit pt idee. Acum imi pare rau ca nu mi-am facut mai multe poze cu burtica. Uite, special pt tine :
Ilinca nu-ti pot vedea pozele. De ce oare? Oricum, l-am votat pe Manole. Tare ganditor in poza. Se vede ca e un caine inteligent. Eu am un ciobanesc german (care acum s-a mutat cu ai mei la tara), cu care uite aici ce facea Cezara mea cand invata sa mearga. Iti arat ca sa sti la ce sa te astepti. Si-l mai folosea apoi pe post de scara ca sa se urce in pat. Si el nu zicea nimic saracul. Si sa nu uit: felicitari pt fetita.
Irlandeza am reusit in sfarsit sa vad si pozele tale. M-am indragostit de ochisorii Patriciei. Acum inteleg de ce ii lauda Flavia atat. La voi a venit deja Mosu'? Ca am vazut un ciorapel langa Patty.
Malinka pt Marc! Si felicitari pt evolutie! Sa vezi ce repede evolueaza de acum incolo. In fiecare saptamana cate ceva. Si nu-ti face probleme pt greutate. 700g e ok. Asa sunt ei. Uneori iau mai mult, alteori mai putin. Important e sa ia constant. De aia eu il cantaresc pe Dragos doar o data pe luna. E suficient.
AdrianaSM Dragos a venit pe lume la o diferenta de 5 ani fara o luna, fata de Cezara. Si mi se pare super ok asa. Deja Cezara e mare si intelege. Am reusit astfel sa scap mult mai usor de crizele de gelozie inevitabile la orice varsta. Plus ca daca e acasa, ma si ajuta destul de mult, macar ca sta langa el sa nu cada din pat pana ii incalzesc laptele sau ma duc la baie. Altfel ar trebui sa-l pun in patut si ar plange in tot timpul asta. Si intelege ca sunt momente cand ea trebuie sa astepte putin pana pot sa ii acord atentie. Si e mare lucru, crede-ma. Pe de alta parte, cand copii sunt mai apropiati ca varsta, tu scapi mai repede de perioada mai grea, iar ei au mai multe in comun cand mai cresc (ca atunci cand sunt mici se bat oricum).Concluzia? Fie cum or fi, doar sanatosi sa fie.

Mergi la inceput

Ancaurn, eu n-am album de poze inca, am pus linkul de hi5:
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=10018053
Multumesc pentru vot. Cainele tau e frumos tare si asa de haios cum sta el acolo resemnat, parca ar zice:"no, daca-i musai, musai!" Si el isi da seama ca nu poti sa nu-i faci pe plac la asa o mandrete de fetitza. Al meu e blajin tare, e calmul intruchipat, asa ceva mai rar, asa ca-mi inchipui ca va putea fiica-mea sa-l traga de falci cat va vrea

[18+]

Mergi la inceput

IlincaAcum le-am vazut. A trebuit sa ma inregistrez, ca nu aveam cont pe hi5. Mi-a placut asa:
1. Ca te intelegi super cu elevii tai. Predai cumva romana? Ca era o bibliografie in niste poze.
2. Ca ai vizitat atatea tari. Super.
3. Manole, Manole si iar Manole.
4. www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2790762172&albumId=258560989&ownerId=10018053" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Da, Anca, intr-adevar ma inteleg super cu elevii, asta fiindca-mi ador meseria si asta se simte la clasa. Vizitele-n alte tari (Turcia, Estonia) le-am facut anul acesta in cadrul unui proiect international, cea din Budapesta cu alt proiect, fara legatura cu scoala de data asta. Au fost reuniuni de proiect, deci "vizite de lucru" cum ar veni, dar a fost destul timp si pt. vizite turistice, am avut ce vedea si ce invatza...
Vai, daca ai stii ce gust avea prajitura aia.... Pentru prima data am profitat de situatia mea de fomeie insarcinata (eram in 12 sapt. cand am fost in Estonia, era prima saptamana fara vomat la greu si dat duhul de la greatza!!) si am mai cerut o prajitura de-aia, cu toata rusinea (ca era si barosana). Nu stiu ce avea in compozitie dar ceva asa bun n-am mancat nici de la Freddy (e voie cu reclama locala?)

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari fetele

Malinka, lui Marc pentru cele 3 lunite!!! Si felicitari pentru progres. Mi-e dor de voi, ne vedem azi?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

uraaaa! E soare! Pe la ora 13 in parc la Mara? Cine vine? Anca81 vad ca da. Altcineva?

Mergi la inceput