Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 8
melly23 spune:
hellooooooo fetilor!!!!!!m-am bagat sa va scriu ca sa nu cumva sa raman fara calculator cu noile reinstalari ce le fac azi!!!placa video, hard, dvd writer...sa vedem apoi daca mi se mai blocheaza calculul!!!ca apoi il aruc afara!!!ceapa lui...
am rezolvat ieri cu banii aia de la bancomat...ceapa lor de banci!!!dar ia ziceti si mie de ce radeati ieri asa de binne!??![]()
da ce ziceti de iesirea aia doar noi fetile!!!???sa lasam barbatei cab ei si asa au seara libera de footbal!!!
asa ca cine se baga???astept detalii???hai hai nu ganditi prea mult!!!
avem si pozici noi la album daca aveti chef!!!
am zburat ca ma stiga fluturica!!!striga "bai fluturoasca hai o data sa ne jucam!!!"""![]()
![]()
![]()
v-am tzucat!!!
Noi si fluturica Amelia
melly23 spune:
mai mai mai!!!deci va trageti pe fese!!!
sau nu e nimeni pe aici???ei inca nu o venit domnul cu stiinta de calculatoare!!!mai asteptam dar imi cam pierd rabdarea!!!![]()
Noi si fluturica Amelia
anca81 spune:
Gagici imi cer scuze pentru ieri, promit ca saptamana viitoare sunt doar a voastra 
Mihor, multumesc pentru urari 
Renata, dulce foc piscotelul tau 
Azi am liber, pe Carla a scos-o tata la plimbare. Ma apuc de curatenie ![]()

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Cladewel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihor Cladewel sincer...am renuntat la florea numai pt ca am vrut sa nasc la euromedica...in rest...mi s-a parut cel mai bun medic din cati am fost...am analizat tare bine situatia...poate parea ciudat...dar asta e...e decizia noastra si speram sa fie si cea mai buna Ca sa citezi o persoana, apesi pe butonul care apare in stanga mesajului(e ca si o coala de hartie si are o sagetuta verde- e chiar ultimul) pe care vrei sa-l citezi anca81 la multi ani pt Carla ![]() Burtica de 37 de saptamani ![]() eu nu prea am auzit lucruri bune despre euromedica, dar nu vreau sa sperii pe nimeni. fiecare face cum crede de cuviinta. am mai multe cunostinte care au nascut la siptalul judetean si sunt bine sanatoase si bebe la fel. eu una sunt hotarata sa merg pana la capat pe mana dr. Florea si sa nasc la Judetean in cazul in care dansul va vrea sa asiste la nastere. in caz contrar mai vedem, eventual la cluj sa dea Doamne Doamne sa fie bine pt toata lumea multumim pt lamuriri pupici ![]() |
Cladewel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui radcarmen
Salut fetele! Si eu am renuntat la dr. Flore din acelasi motiv ca si tine Mihor, pentru ca nu vroiam sa nasc in spitalul judetean sub nici o forma. Si eu il consider pe dr. Florea un foarte bun profesionist si pacat ca nu lucreaza si la clinica. Cladewel si nasa mea a reusit sa ramana insarcinata tot datorita d-lui dr. Flore si a nascut in spitalul judetean si a fost destul de multumita, ea a zis ca ar fi nascut si in Baia Sprie numai sa fie cu dr. ei. Deci fiecare stie exact ce o linisteste. ![]() Felicitari Renata pentru baietelul superb, sa va creasca mare sanatos si cuminte. O zi faina tuturor! PS: as vrea sa ne treceti si pe noi in lista daca se poate: Vlad Gabriel Ciupac, 7 aprilie 2007, 2890g, 52 cm, cezariana de urgenta Euromedica, scor Apgar 9/10. Mami - Carmen Ciupac, 24 octombrie 1975. Multumesc anticipat celei ce va efectua actualizarea. ![]() Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007 Vlad de la 0 luni la 1 anisor Vlad 1-2 ani |
intr-adevar e un medic foarte bun
sper sa vina sa ma asiste cand voi naste
melly23 spune:
nu trebuie sa mituiesti pe nimeni doar ca rodica e putin cam prinsa cu treburi!!!sunt sigura ca te va adauga la capitolul urmator!!!nu-ti face griji!!!si ia mai zine de tine!!!cum merge cu sarcina???unde o sa nasti???niste pozici pozte..!!!hai ca te-am pupit!!!
fetelor pe unde umblati???iar sunt alone aici!!!???
anca81 de data asta te iertam!!!dar data viitoare tre sa dai un suc la toate
!!!glumesc!!!ti-a zis cineva ca sotul tau seamana foarte bine cu o vedeta de televiziune!!!e la antena 1!!!mai multe nu zic !!!
Noi si fluturica Amelia
ariana2005 spune:
Adriana,..o sa ma interesez saptamana viitoare..
pe tine si pe Estera..
Fetelor cand va hotarati sa va intalniti fara bebelusi..vin si eu..tare mult as vrea sa va cunosc pe toate..altfel..nu cred ca as rezista sa vad atatea bebelusi..
ariana2005 spune:
Renata,..e tare dragut copilasul..sa va traiasca si sa va bucure viata in fiecare clipa..ma doare sufletul cand ma uit la poze..
Anca,..la multe lunite pentru Carla
Malinka..pupic la Marc si tie..
Melly..mare fluturica
Cladewel,Nikoleta,..sarci usoare in continuare
mihor spune:
Fetelor...bagajul meu de spital e pe final...Am cumparat tot ce imi trebuie numai ca trebuie sa le pun pe toate in geanta...
Vreau sa va intreb daca am nevoie de pahar/tacamuri sau alte chestii de genul asta.
Slapi de care ar fi mai bine sa imi pun? Din aia din plastic(am inteles ca in sala de nasteri astia sunt mai recomandati pt ca se murdaresc usor cu sange si ce alte lichide mai sunt pe acolo) sau din aia mai pufosi?
Doctorul mi-a spus sa-l sun cand am contractii regulate la ~10 minute...La clinica mai trebuie sa sun inainte?sau merg direct acolo?
Burtica de 37 de saptamani