Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Cladewel spune:
pt mihor:
am ales numele Teodora Maria pt fetita, pt ca si pe taica-so il cheama Teodor, iar pe mine Maria si daca tot e a noastra atunci de ce sa-i dam tot felul de nume straine cum se obisnuieste in ziua de azi.
si inca ceva, spune-mi te rog cum fac sa adaug citatele alea?
melly23 spune:
hello
cine vine la o intalneala???da-ti un call
noi iesim pe la 1
Noi si fluturica Amelia
anca81 spune:
Gagici, ne vedem azi in jur de 13.30 in parc la Dacia?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
renataozana spune:
Camelia.t ,pe noi ne cheama Erik Roland.Incet incet imi revin doar ca micutului asa-i place numa in brate si ma termina fizic.Cum il pun in patut parca ar fi pioneze acolo,mai incerc cine stie poate pana la urma reusesc si vom sta si in patut.
nikolleetta spune:
Renata, aveti un scump de bebe 

. Se vede ca cineva e tare smecher de micutz.
36 =
Mateo Rares
noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin
mihor spune:
Cladewel sincer...am renuntat la florea numai pt ca am vrut sa nasc la euromedica...in rest...mi s-a parut cel mai bun medic din cati am fost...am analizat tare bine situatia...poate parea ciudat...dar asta e...e decizia noastra si speram sa fie si cea mai buna
Ca sa citezi o persoana, apesi pe butonul care apare in stanga mesajului(e ca si o coala de hartie si are o sagetuta verde- e chiar ultimul) pe care vrei sa-l citezi
anca81 la multi ani pt Carla
Burtica de 37 de saptamani 
irlandeza spune:
Renata, ai un baietel dragalas, sa-ti traiasca, pacat ca nu se vad pozele calumea, sunt intunecate, doar cele in scaunul de masina se vad mai bine.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
radcarmen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihor Cladewel sincer...am renuntat la florea numai pt ca am vrut sa nasc la euromedica...in rest...mi s-a parut cel mai bun medic din cati am fost...am analizat tare bine situatia...poate parea ciudat...dar asta e...e decizia noastra si speram sa fie si cea mai buna Ca sa citezi o persoana, apesi pe butonul care apare in stanga mesajului(e ca si o coala de hartie si are o sagetuta verde- e chiar ultimul) pe care vrei sa-l citezi anca81 la multi ani pt Carla ![]() Burtica de 37 de saptamani ![]() |
Salut fetele!
Si eu am renuntat la dr. Flore din acelasi motiv ca si tine Mihor, pentru ca nu vroiam sa nasc in spitalul judetean sub nici o forma. Si eu il consider pe dr. Florea un foarte bun profesionist si pacat ca nu lucreaza si la clinica.
Cladewel si nasa mea a reusit sa ramana insarcinata tot datorita d-lui dr. Flore si a nascut in spitalul judetean si a fost destul de multumita, ea a zis ca ar fi nascut si in Baia Sprie numai sa fie cu dr. ei. Deci fiecare stie exact ce o linisteste.

Felicitari Renata pentru baietelul superb, sa va creasca mare sanatos si cuminte.
O zi faina tuturor!
PS: as vrea sa ne treceti si pe noi in lista daca se poate:
Vlad Gabriel Ciupac, 7 aprilie 2007, 2890g, 52 cm, cezariana de urgenta Euromedica, scor Apgar 9/10. Mami - Carmen Ciupac, 24 octombrie 1975. Multumesc anticipat celei ce va efectua actualizarea.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
AdrianaSM spune:
Ariana, as vrea sa ma ajuti intr-o chestie daca se poate. As vrea sa stiu daca la Euromedica se face urmatoarea analiza :HSG (HISTEROSALPITOGRAFIE); nu stiu ce este de fapt,un coleg de-al sotului este interesat de analiza aceasta. sa te interesezi pls daca se face asa ceva la Euromedica, sau daca se face undeva in BM.In SM nu se face. Scuze-ma, nu vreau sa te derajez, dar pe tine te stiu ca lucrezi in sistemul medical, si m-am gandit ca poate m-ai putea ajuta. Multumesc.

salutari la toata gasca!
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM