Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Cladewel spune:
cladewel...bine ai venit si felicitari pentru fetita din burtica ta (am citit ca fetita e bebe)
spune-ne mai multe despre tine...la ce doctor mergi, cum o sa se numeasca pitica, etc...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
bine v-am gasit.
eu merg la dr Florea in Baia Sprie. e foarte ok si doar datorita lui am putut ramane insarcinata deoarece sufeream de o infectie urinara urata care tot recidiva dupa ce terminam cu tratamentul prescris de alti doctori.
pitica e in luna a8-a imediat. doctorul ne-a spus ca 80% vom avea fetita. daca va fi asa o va chema Teodora Maria, daca va fi baietel il va chema Tudor.
preferinte nu am atata timp cat bebe va fi sanatos, poate fi sau fetita, sau baietel, ce-o da Doamne Doamne
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia.t Buna fetelor. Am intrat doar sa va spun ca Renata a nascut joi, 6 noiembrie, dupa multe incercari...pana la urma a ajuns la cezariana.Piscotelul este bine, nu stiu mai multe detalii, si astea le-am aflat de la colegul ei de munca. Daca mai aflu ceva, revin. ********************************************************** Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006) www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei |
Felicitari Renata, refacere rapida iti doresc , multa sanatate tie si lui bebe.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
anca81 spune:
Ufff, am racit, ce ma enerveaza. De aseara am simtit ca ma doare in gat si mi se infunda nasul. Sper sa nu se imbolnaveasca si Carla.
Azi avem 3 luni, the party is on ![]()
Malinka, dupa 13 merg la medic, as fi vrut mai repede dar piti a bagat acum la 10 200 ml de lapte (cu circ, asa cum ne-am obisnuit) si doar la 13 ii mai dau sa manance. Dupa aceea iti trimit mesaj, nu stiu cat stau, sa vad cum ma simt, dar ne intalnim sa-ti dau stick-ul, poate ai nevoie de el.
toate burticile si mamicile si bebicii 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dflavia spune:

micuta Carla
sa cresti mare si sa fi cuminte
Felicitari Renata multa sanatate
WAW Patty e din ce in ce mai frumoasa 
nikolleetta, mihor bafta in continuare
Mami de
Stefania 11.05.2008
renataozana spune:
Buna fetelor,
noi suntem din ce in ce mai plini de personalitate,ne place doar in brate si pupacit.
Nicoletta curaj ,chiar daca e nasol rau trece repede mai ales dupa ce-ti ti copilasul mult asteptat in brate.
La multi ani micutei Carla
mihor spune:
Bine ai venit!!!Daca era baiat, si noi tot Tudor i-am fi pus numele si acum ca stim ca e fetita, o sa o cheme Teodora ;)) ne-am potrivit amadoua la nume ;))
si eu tot la Florea am mers o bucata de timp si chiar mi-a plcut mult de el...E un medic in care am incredere
| Citat: |
bine v-am gasit. eu merg la dr Florea in Baia Sprie. e foarte ok si doar datorita lui am putut ramane insarcinata deoarece sufeream de o infectie urinara urata care tot recidiva dupa ce terminam cu tratamentul prescris de alti doctori. pitica e in luna a8-a imediat. doctorul ne-a spus ca 80% vom avea fetita. daca va fi asa o va chema Teodora Maria, daca va fi baietel il va chema Tudor. preferinte nu am atata timp cat bebe va fi sanatos, poate fi sau fetita, sau baietel, ce-o da Doamne Doamne Mary |
Burtica de 37 de saptamani
camelia.t spune:
Renata, super poze cu piscotel.Ia zi aici la popor cum il cheama?
Sa te refaci repede si sa creasca bb mare mare.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei
Cladewel spune:
Bine ai venit!!!Daca era baiat, si noi tot Tudor i-am fi pus numele si acum ca stim ca e fetita, o sa o cheme Teodora ;)) ne-am potrivit amadoua la nume ;))
si eu tot la Florea am mers o bucata de timp si chiar mi-a plcut mult de el...E un medic in care am incredere
ce sau cine te-a facut sa renunti la el?
anca81 spune:
Flavia, Renata
multumim pentru urari 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla