Mamici si burtici de Baia Mare (12)
Raspunsuri - Pagina 5
AdrianaSM spune:
Mihor, ma bucur ca sunteti in grafic si totul este ok...sunteti pe ultima suta de metri...eu la 37 de sapt am nascut, m-a luat putin pe nepregatite, nu ma asteptam asa devreme...dar totul a fost minunat!la Sasaran ai fost? sa stai linistita ca e super la nastere cu el. Eu cel putin am fost foarte multumita.Nu vb el foarte mult, dar te incurajeaza mereu.
Nikoleta, te asteptam cu vesti bune despre baietelul din burtica!
Malikna, ce mai face ginerelul meu? sunteti bine? Estera ii transmite un
...:))
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
Malinka spune:
nikolletta..bafta la doctor...:)
mihor...ne bucuram ca e totul bine, sarcina usoara cat mai e si o nastere si mai usoara...
adrianasm...noi suntem bine, avem 2 luni si jumatate si 6200 grame...
desi suntem cam mofturosi la mancare (aceeasi, lapte, lapte, lapte, parca e de inteles)
imi pare tare rau ca a fost dureros...dar nu prea inteleg de ce...la mine a fost normal, disconfortul obisnuit dar nu durere...si cusatura e super vindecata, deja de multa vreme...oare are sasaran mana mai mare?
(glumesc, fac haz de necaz)
pupici esterei...ma tot minunez de pozele ei, e o frumoasa...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Malinka spune:
cladewel...bine ai venit si felicitari pentru fetita din burtica ta (am citit ca fetita e bebe) 
spune-ne mai multe despre tine...la ce doctor mergi, cum o sa se numeasca pitica, etc...
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
melly23 spune:
ziua buna si de la noi!!!
baimarencelor bagam de o intalneala???cine vrea sa vina la o plimbarica ????noi iesim cam pe la 13 pe la 13 30 vom fi in parc la mara!!cine vrea sa ma sune la 0742458946!!
roxanaz am vazut ca ai scris ca esti din baia mare!!!dar la profil e scris constanta!!!te-ai mutat??bine ai venit printre noi!!!
mihor ma bucur ca sunteti in grafic!!!doamne ajuta sa treceti cu bine!!!
malinka unde-s restu pozelor sau am orbit eu???

fug ca plange fluturica!!!
Noi si fluturica Amelia
nikolleetta spune:
fetelor!
Si pe noi ne-a laudat nenea Dr. A zis ca suntem bine si ne mai vedem la inceput de decembrie. Daca nu mai repede ![]()
Suntem aproape gata si cu bagajul
.
36 =
Mateo Rares
noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin
mihor spune:
Multumesc mult fetelor!
Ma simt tare incurajata de voi aici.
La sasaran merg.
Dupa controlul de ieri, asa sunt de linistita...abia astept nasterea...nu mai simt frica aia...Ma simt foarte bine ca stiu ca o sa nasc intr-un mediu prietenos(sau cel putin eu asa imi inchipui ca va fi la Euromedica)si ca sotul poate sa stea alaturi de mine in travaliu...Daca si nasterea o sa treaca cu bine, atunci chiar ca o sa fiu cea mai fericita mamica ![]()
Si chiar si asa...bagajul tot aman sa-l fac :)) Sper sa nu ma ia si pe mine pe nepregatite...
Burtica de 37 de saptamani 
renataozana spune:
Buna fetelor
Am ajuns insfarsir acasa dupa 1 saptamana groaznica in spital.
Fetelor care nu ati nascut mergeti in alta parte,nu merita nimeni asa conditii mizere ca si la noi in spital mie imi pare rau ca nu m-am dus laluj desi sotul meu a insistat sa mergem dar eu nu si nu ca e mai aproape de casa daca stam aici.
In rest am un baietel minunat si sanatos ,poze voi pune dar nu azi ca ne cam grabim,nu-i place numai la mami in brate
va pup pe toate si mai scriu in pauzele de somnic
anca81 spune:
Renata, bine ai revenit. Imi pare rau pentru conditiile din spital, bine ca s-a terminat totul OK si piscotelul vostru e sanatos. Asteptam poze.
Malinka, am vazut pozele, sunt super. Ce frumos se joaca Marc pe salteluta si ce fericit e
Acum vreau si eu ![]()
Gagici, www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=862&c_id=153&cf_id=156" target="_blank">aici e leaganul acela smecher de care va ziceam. Mai dati o tura pe site si poate punem o comanda impreuna. Livrarea e in jur de 40 euro pentru mai multe chestii (am facut o simulare), deci merita.
Yupeee, maine implinim 3 luni, ce repede a trecut timpul. Parca ieri am iesit din spital...Mergem la pediatru, sa ne tineti pumnii.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
nikolleetta spune:
Renata, felicitari 

si 

la bebe.
Ooofffffff...nu stiu ce sa fac
!!! Eu care nici nu ma gandeam la momentul acela si nici nu imi era frica, dar la cate aud nu mai sunt asa de curajoasa.
Acum oricum nu cred ca am tare multe optiuni!
36 =
Mateo Rares
noi 2 si "o burtica"
mai avem atat de putin
Malinka spune:
renata...ma bucur ca e totul bine, in ciuda faptului ca spitalul e cum e...
nikolletta...pana la urma, cred ca conditiile din spital au o importanta prea mica fata de importanta sanatatii bebelusului tau...gandeste-te ca e vb de un timp relativ scurt de stat acolo si...daca trebuie, trebuie...
cat despre frica...si mie imi era tare frica...cu cat ma gandeam mai mult cu atat eram mai panicata...dar imi repetam intruna "mi-e frica sau nu de nascut tot nu scap" si nu ma mai gandeam la asta...pur si simplu am lasat sa mearga totul de la sine...timpul inapoi nu se mai poate da, important e sa privesti cu incredere inainte si sa iti dai seama ca e doar un hop peste care trebuie sa treci...sa speram doar ca "hopul" sa fie unul foarte mic si usor...![]()
anca81...sa iti dea doctorul doar vesti bune...
pitica...
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi