Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eva iti dau Pm daca vrei si tu slingling din ala ca al Nerantulei. By the way vezi ca sunt pozitii in care iti raman ambele maini libere.

Miruna, vreaaaaaaaaaaau, pretty please!
Il pot pune in pouch, cam pana cand mai sta el asa lungit? Tu ai?

Legat de sling, ma lupt cu diverse pozitii,aranjamente dar nu iese decat asta

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Anca, ptiu nu fi de deochi!

multumesc mult fetelor pt pareri. cu crema de galbenele incepusem si eu sa o dau, de cand am ajuns acasa. dar pe urma am facut nenorocita de piodermita. acum e aproape vindecata si nu stiu daca sa mai incerc galbenelele.

musette sa va traiasca micuta crestina.

xor nu stiu de vaccin, dar ma intereseaza si pe mine. tati l-a facut.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miruna, tu de pouch spuneai ca sunt pozitii in care raman mainile libere? Cel mai probabil nu sunt de aplicat la mine, Gruia nu suporta nimic pe cap (greu si cu caciulitele ), si asa numai daca e calm il pot pune in pouch, in rest vrea numai sus pe umar, la observator .

Mi-a venit si mie ieri marsupiul Baby Bjorn, insa cred ca il vom folosi numai cand va putea sta cu fata la directia de mers, din acelasi motiv de mai sus, trebuie sa supravegheze tot si cu fata la mine se enerveaza. Eva, Luca sta cumintel tot timpul in marsupiu?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da Ramo... la buda cu testu de sarcina

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Carla mamico suntem alaturi de tine iar tu trebuie sa fii puternica pentru Sasha. Nici tu nici el nu aveti nici o vina si ma rog ca totul sa fie bine cu voi pana la urma!
Andy_g pupam Andreiutul frumos si agitat! Ma bucur ca in sfarsit a dormit mai mult!
Boo tin pumnii sa iasa bine coprocultura!
FELICITARI ILIA! BINE AI VENIT PE LUME MAX, SA FII SANATOS SI NECOLICIOS!
Anca, Eva ce copii cuminti aveti voi, o sa faca o pereche minunata!
LA MULTI ANI cu intarziere aly_c , sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii!
Nerantula ce pui frumos ai tu acolo in pouch!
Monica iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca visul si sa deschizi odiseea de septembrie-octombrie 2009!
Musette, Kid, ce copii si ce mamici frumoase! Sa va traiasca micutii crestini!
Xor noua medicul pediatru ne-a zis ca vaccinul antigripal nu se face daca alaptezi.

Astazi am facut si noi doua luni, ne-a zis dr ca putem face vaccinul saptamana viitoare dupa botez. Bine ca l-am gasit. Stiti cumva daca pot face si Prevenarul sau Rotarixul acum? Sau care din ele ar fi mai bine?

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Mi-a venit si mie ieri marsupiul Baby Bjorn, insa cred ca il vom folosi numai cand va putea sta cu fata la directia de mers, din acelasi motiv de mai sus, trebuie sa supravegheze tot si cu fata la mine se enerveaza. Eva, Luca sta cumintel tot timpul in marsupiu?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Daaaaaaaaaaaa, ii place maxim si cu fata catre mine, ca sta cu burtica lipita de mine si e cald si bine. Intoarce lateral caputzul, analizeaza oamenii vreo jumatate de ora, apoi adoarme dus!

Andreea_andDoarme bine pitica ta? Al meu vad ca s-a indagostit de somn,mai nou! :)))

Monica_dicut, ce frumos ai incheiat Odiseea! Esti o scumpa

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
asa ma uit la obiectiv.
vi se pare ca am ochii mari?
copanele isi ia zborul
sunt moarta de somn, fii-mea doarme o ora si doua sta treaza. m-a terminat. va salut din mers.

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreea_and la cat mai multe lunite si Mina sa fie sanatoasa si cuminte...multi pentru amandoua.....in legatura cu vaccinul eu stiu ca rotarix-ul nu se face impreuna cu al vaccin ci doar singur...si noi il vom face la 3 luni.

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Xor, nu face vaccinul antigripal. Chiar am urmarit o emisiune pe tema asta si nu e recomandat gravidelor si femeilor care alapteaza.

Andreea_and, Iepu

Si Carlei ii place pe umar lipita de mine dar si invers o tin destul de des, sa vada si ea lumea. Gata, am papat si plecam afara. E soareeeeee!

Edit: Sabinel e mortala fiica-ta. Eva tu ii arati lui Luca toate pozele cu fetite? Ca mi-e teama sa nu-i cada cu tronc altcineva...

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula da eu il tin si culcat dar nu e asa suparat pe partea aia de vine pe cap. O sa pun poze sa vedeti.

Mergi la inceput