Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Cine are nevoie de Exluton poate sa gaseasca aici la "Bazar produse pentru adulti " pozitia 40.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anca81 spune:
Salutari fetelor
Am gasit o alternativa la uscatorul de par ... am pus radio sa caraie intre posturi. Carlei ii place dar e atat de enervant ca trebuie sa inchid usa. Am avut din nou o noapte linistita, culcat la 21 - trezit la 5 fix.
Ieri s-a intors piti de pe burta pe spate, am pus-o in patul meu si am vazut ca se lasa pe o parte iar apoi se impinge pe spate. Oricum n-a facut figura decat o singura data, azi mai incercam. A fost tare scumpa. Ia uitati aici cum isi ia avant
Kid, excelente pozele, Maria a fost superba. Felicitari pentru micuta crestina
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
andy_galro spune:
neata!!! azi a venit randul meu sa-mi laud feciorul ca pana acum l-am parat ca a fost rau daaaar asta noaptea a adormit la 9.30 si s-a trezit doar la 2.30 sa pape si apoi la 8 dimineata.......si acum doarme iar de la 9.....eeeeee asa da!!!! mai merge.....nu stiu cat o sa-l tina dar eu ma bucur pentru noaptea asta ca nu s-a mai trezit tot la 3 ore....mai incolo mai vedem noi...
anca super! felicitari!!! si al meu se intoarce deja de burta pe spate...e tare amuzant
kid sa va traiasca micuta crestina...este foarte frumoasa
moni sa-ti ajute D-zeu si sa-ti indeplineasca toate visele
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Xor spune:
Ratonelu imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente....mergi la diferite controale, fa tratamentele care ti se propun si sunt SIGURA ca putzoiul Sasha va fi un copil perfect!! Noi, mamicile si bebici de pe forum suntem alaturi de tine....deocamdata doar cu o vorba buna si o incurjare dar daca vei avea nevoie nu ezita sa ne ceri ajutorul pentru orice!!!
BOO...se cunoaste ca puii nostri sunt nascuti in aceeasi zi....nici Mark nu accepta biberonul sub nici o forma....nu tipa dar il impinge cu limba afara si nu suge nici o picatura...
baby_boy spune:
Am intrat si eu sa te incurajez Carla, eu sunt convinsa ca nu poate fi asa..si ca Sasha o sa fie bine..cere parerea mai multor doctori, noi suntem aici daca ai nevoie de ceva..de orice.
Claudinna pt. parola .
Raportez si eu 4 ore dormite azi-noapte..record. sper sa ne tina.
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
Muuh spune:
Carla iti tin pumnii a fie bine. Eu i-am facut RMN lui Alexei asa ca pentru intrebari iti stau la dispozitie si aici si pe PM sau la telefon.
Eva iti dau Pm daca vrei si tu slingling din ala ca al Nerantulei. By the way vezi ca sunt pozitii in care iti raman ambele maini libere.
anca suntem bine ne-au taiat net-ul pentru neplata.
Moni multumim ca ai inchis tu Odiseea iti doresc din suflet sa o deschizi pe urmatoarea.
monica_dicut spune:
Am sanse mari s-o deschid
Ma navalira rusii azi. Luna asta stau cuminte si fac analize. Normal, urmatorul ar fi la sfarsit de nov, inceput de decembrie... asa ca dupa calculele mele am toate sansele. Acum... cum o vrea Doamne Doamne.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
300 spune:
Am gasit articolul asta in timp ce picoteam langa anda.
www.breastfeeding.org/articles/reglan.html" target="_blank">vezi ce scrie
Moni sa fie cum vrei tu. Inteleg ca stiu unde vei face revelionul?
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Xor spune:
Mamici stiti cumva daca se poate face vaccinul antigripal daca alaptez? L-as face ca sa-l feresc pe bebe in cazul in care as face gripa dar nu stiu daca nu afecteaza cu ceva lapticul care-i place atat de mult...