Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

neata!
asa ma uit la obiectiv.
vi se pare ca am ochii mari?
copanele isi ia zborul
sunt moarta de somn, fii-mea doarme o ora si doua le sta treaza. m-a terminat

poze
povestea nasterii

Este absolut superba!!! Sa-ti traiasca!
Andy g multumim, ea mititica e cuminte rau cand n-o doare burtica, desi ne-au cam trecut colicii inca ne mai chinuie gazele, e mai greu cu eructatul. Dar suntem bine, multumim lui Dumnezeu si ne si crestinam duminica. Ma intreb daca Prevenarul se poate face concomitent cu Infanrixul in cazul asta...

Eva cu dormitul avem zile si zile...de ieri si ea doarme mai mult ca nu o mai supara burtica iar astnoapte a dormit de la 11 la 4, a fost super! Chiar vroiam sa te intreb, tie dr ti-a zis ceva ca ziua nu ar trebui sa doarma mai mult de 5 ore? Eu parca asa am inteles de la ea, desi nu e aplicabil la noi, eram curioasa. Voi va pregatiti de aniversarea de maine?

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Edit: Sabinel e mortala fiica-ta. Eva tu ii arati lui Luca toate pozele cu fetite? Ca mi-e teama sa nu-i cada cu tronc altcineva...

nuuuuuuuuuuu, il leg la ochi cand ma uit la poze!
Toooooooot cu ochii pe voi stam, nu scapi!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Edit: Sabinel e mortala fiica-ta. Eva tu ii arati lui Luca toate pozele cu fetite? Ca mi-e teama sa nu-i cada cu tronc altcineva...

stai linistita luca nu va da ochii fetei tale pt nici o alta fata... cred
andreea multumesc

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

rugaminte: vreau si eu un pouch ca-mi rupe spatele la 5 kile jumate ale ei. cu cine tre sa vorbesc si cam cat ar costa? nerantula, ma poti ajuta? un pm te rog

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andreea eu am facut Infarix si Prevenar deodata. La recomandarea mai multor doctori. Pe Rota nu l-am facut deloc si nu o sa-l fac.

Xor stiu !!!! Si la mine la fel, scoate cu limba tetina sau ce pica din greseala din tetina scuipa. Zici ca cine stie ce ar fi acolo, nu tot laptele meu ... Aseara am reusit cu greu (cam 45 min) sa-i dau 70 ml cu biberonul dupa care l-am pus la san bonus ca a fost cuminte. Si azi dimineata m-am chinuit la fel. A baut vreo 50 pana la urma si evident trecut la san pt desert . Mi-e si frica sa ii incalzesc mai mult ca il arunc pe urma . Dar nu vreau sa-l las asa fara biberon ca cine stie daca mai incolo o mai manca ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

rugaminte: vreau si eu un pouch ca-mi rupe spatele la 5 kile jumate ale ei. cu cine tre sa vorbesc si cam cat ar costa? nerantula, ma poti ajuta? un pm te rog

poze
povestea nasterii

Sabinel, eu l-am luat de la prietena Mirunei. Iti trimit un pm cu numarul de tel, dar recomandarea sa ii spui ca vine de la Miruna, te rog.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Boo multumesc. De unde ai luat Prevenarul si cam cat a costat? Stiam ceva de 300ron. Si multumim de tabelul cu pusee cerebrale, noi acum suntem in plin nor negru .

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

de la sensiblu l-am luat. nu stiu exact cat a costat ca l-am luat impreuna cu mai multe.. dar parca pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitolul 3

Mergi la inceput