Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
Raluca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leah Azi am fost si noi la doctor, a facut fata o bubitza pe umar, care arata ca un furuncul. Nu stiam ca e de la vaccinul din spital si m-am ingrijorat asa ca am dat fuga cu ea la dispensar sa ma linistesc. Am si cantarit-o, la o luna are deja 4,1 kg, papa bine, dar cu dormitul e problematic. Ne cam tine treji pe amandoi noaptea Ziua daca iesim afara doarme cateva ore bune, cat ne plimbam cu carutul. Sambata am fost in parcul Tineretului, pe la lac si a fost absolut superb. O vreme fantastica, iar peisajele arata ca in alta tara. Daca mai prindeti vreme buna va sfatuiesc sa mergeti. E atata liniste si e loc berechet de impins caruciorul. Acum am facut si eu un dus si astept sa se trezeasca mandra sa ii dau biberonul si abia apoi ma culc. N-are rost sa ma mai intind, ca mai rau imi fac. Sfat pentru mamici: mi-am cumparat pt bebe un aparat de scos mucii din nas, o absoluta porcarie, tot pompita e sfanta sau/si batista bebelusului (eu nu mi-am luat ca am o prostie de aspirator plin de praf si vai de capul lui) - oricum sa nu va luati asa ceva, e un aparat care cica si iriga nasul si scoate mucisorii, la vreo 3 milioane, sigur l-ati vazut pe vreun site - sa nu vi-l luati, dati banii de pomana. Eu vreau sa ii iau un bouncer, am vazut www.crazytoys.ro/jucarii/Leagane-si-Scaune-2085/Fisher-Price-91/6551/Baby-Gear-Balansoar-cu-vibratii.html" target="_blank">asa ceva si sper sa ma ajute, ca o mai pun in el si mai reusesc sa fac si eu ceva toata ziua. M-a incantat ca poate fi folosit mai multi ani, fata de cele normale, care pot fi folosite pana la maxim 6 luni sau 9 kg. Si tot pe lista mea de cumparaturi se afla si un termos pentru biberoane. Are vreuna din voi asa ceva? Eu mi-am luat o gentuta din aia cica termoizolanta, dar cum ies afara cum se raceste laptele instant, alta chestie pe care am irosit banii. Am vazut un termos la www.lifebaby.ro/product_info/p-chicco-termos-inox-pentru-biberon-742" target="_blank">chicco, dar nu stiu daca incap in el si biberoanele mele Avent sau o fi facut special pt biberoanele lor. Daca aveti, imi spuneti si mie cam cat de mare e in interior? Printesa Eliza Blogul meu pentru mamici si copii |
Buna
Iti incap biberoanele de la avent, chicco, dr browns... De astea am eu si imi incap, restul nu stiu.
Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina
Raluca83 spune:
Buna fetele,
spuneti-mi si mie ce pot lua pt raceala !!!
Raluca
mamica feticita de Bianca Florentina