ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
La Praid la salina
, ne-am inspirat si am gasit cazare dp site-ul www. cazarepraid.ro sau poti "vorbi" direct pe id de mess cazare_praid.
Ce ma nerfeaza ca nu mi vine in minte numele doctorului ... uoofff ... help care stiti !
am gasit: dr Mesesan , Str. Ciorogariu Roman, Nr. 7, Apt. 6. Tel, 0746/100285, traiasca google 
Pe el ni l-a recomandat pediatra. Dar n-am mai mers.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Violete pentru fete sau noutati de pe balcon:
Violeta1; violeta2; Violeta3; violeta4.
Maine fotografiez muscatele si craciunitele. Ieri m-au lasat acumulatorii.
Bun venit noilor mamici, Moni si Florica!
Album 1 + Album 2
andy.p spune:
Intru si eu in sfarsit,am avut o zi
,Alexia n-a dormit deloc,deloc...eu asa ceva n-am mai vazut,copil asa mic si sa nu doarma toata ziua,acuma a cazut franta de oboseala![]()
Adi ce-mi plac florile tale,le-am bagat si eu pe ale mele inauntru...acuma ma gandesc sa le trimit la maica-mea peste iarna![]()
Daria ma bucur ca sunteti bine,ce dor imi de noapte dormita de la cap la coada![]()
Noi am fost la ziua unui copil la Kangorooo land,fainut da scumputz![]()
Bun venit oradeanca si moni.
Oradeanca noi mergem la DR.Baba,homeopat.
Gabi
Las ca stiu ca esti ocupata.
Cris cum sunteti?Ce a zis Dr?Cum e Andrei?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Ceau Oradeanca si bine ai venit si tu ![]() Era un med homeopat renumit pe RomanCiorogariu, nu-mi amintesc cum naiba il cheama ... noi n-am mai mers la el, am mers la Praid Dragi oradence si Marius Si inca ceva: inafara de ClubulPiticilor, Mamrutelor si OraselulCopiilor unde se mai pot tine zle de nastere ??? Mai stiti alte cluburi ? (inafara de McShit). Daria & GIULIA(2004 08 16) |
Intai de toate bun venit noilor sositi
Daria - habar n-am! Sunt pe dinafara.
Pt restul salutari, eu scriu asa mai rar ca sunt destul de obosit...
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andy.p spune:
AA si am uitat,va invit la
....azi am facut si noi doua luni
..cred ca fiica-mea a sarbatorit azi si eu n-am inteles
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
gabi_j spune:
Eu am fost la Dr Mesesan, si cred ca el mi-a rezolvat o problema pe care o aveam de ani de zile. O singura data am fost la el, dar de atunci nu am avut probleme. Nu stiu daca e coincidenta sau nu... Ideea e ca o prietena de a mea umbla la el de ceva vreme. A avut probleme cu nervii. Medicii nu au reusit sa faca cu ea mare lucru, dar dr asta a pus-o pe picioare. La consultatie te intreba o gramada de chestii fiziologice si psihologice. Ca tratament iti da apa in care dilueaza diverse chestii (niste bilutze albe
) pe care trebuie sa o bei in fiecare dimineata. Eu il recomand oricui pentru orice probleme.
Bun venit 'prospaturilor' pe aici
.
Larua, la multi ani fetitei tale! 
Pfoai!! Era sa uit piesa de vineri seara!
E vorba despre fetite in ea...
Sanatace si pace!
Gabi_K spune:
Oradeanca bine ai venit! Noi am fost la dr.Baba, e de treaba, dar se asteapta cam mult la el.
Daria, vrei doar locatie sau ceva cu program organizat?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mercedes spune:
Bun venit moni or si oradeanca!
daria-am vazut ca astia de la teatreu au fost la ceva festival la galati saptamana trecuta , no acum pt sapt. asta..
andy p -multi anisori si lunisori inainte cu sanatate
simina-si biei ii place movul este cand doreste sa apara in lume doar in mov ![]()
daria- chiar nu stiu alta locatie...apropo clubul mamarutelor s-a mutat undeva spre paleu