ORADEA (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

io termin cu stagiarele si plec sa duc copilu' la continuarea controlului inceput ieri.La ochi, fireste.
Picata in buda rau!

Dariapentru fata ta zambareata!

Moni-bine ai venit la!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc de primire!! Ziua mea de nastere e 24.06.1980.
Si Luca al meu a dormit mult mai bine azi noapte, se pare ca a trecut influenta de la luna plina, ca noi suntem amandoi racusori si cred ca ne influenteaza fazele lunii...

Ma pun si eu pe citit acum, sa va cunosc mai bine. Tare ma bucur ca exista si o sectiune cu parinti si copii din Oradea pe forum!

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

no fain imi sta. Nici pe Laura n-am trecut-o inca in lista, acum am observat. Mi-e rushiniiiicaaaaaa
Dar spre deosbire de Daria, eu am avut o noapte agitata... si mooor de invidie Lili si-a pus seara peste tricoul de la pijama inca un tricou gros, asa din proprie initiativa, si noaptea i-a fost tare cald, nu putea sa doarma bine, tot i-a fost sete.
Monica bine ai venit!!!!!

Dragii mei, intrebare de baraj: e cineva care ia alocatia pe card de bancpost?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabik, si Giulia a dormit imbracata, k io n-am mai vrut sa ma pun cu ea la harta pt un asa amanunt nesemnificativ m-am bucurat ca a executat siropurile si gata dadaca s-a speriat cand a vazut-o imbracata in trening

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Dragii mei, ati putea sa-mi recomandati si mie un pediatru bun in oradea? As vrea unul care e la curent cu noutatile din lumea medicala, nu stilul acela vechi, ca "asa se facea si pe vremea noastra" si daca se poate sa si vina acasa, ca bebele meu e inca mic si n-as prea vrea sa-l tin la cozi la cabinet, mai ales acum ca e sezonul virozelor...

Si aveti idee, e adevarat ca acum medicul de familie se poate schimba doar dupa 6 luni, nu dupa 3?

Multumesc!

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Moni, eu nu stiam de chestia cu schimbat med de fam in functie de perioada de colaborare ... poate raspund restul fetelor.
Si normal ca o pot recomanda pe pediatra fie`mi (si med meu de fam), dr Anca Cornea, pana bb implineste 1 an la nevoie stiu sigur ca vine acasa. Eu sunt incantata de ea, e deschisa la inovatii si foarte informata si de gashca

Mergi la inceput

Daria, multumesc mult! Suna super doctorita, ai putea sa-mi trimiti un PM cu nr. ei? Si ma mai interesez eu sa vad cum e cu perioada asta, stiu sigur ca exista un interval minim, era de 3 luni pana acum dar asistenta de la doctorita mea de familie (care e diferita de cea a lui Luca) mi-a spus ca s-ar fi schimbat si acum e 6 luni.

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

salutare oradence si oradeni :)
imi cer scuze dar abia acum am descoperit topicul asta - mai scriam si eu un mesaj din an in paste pe forum, mai mult citesc ce scrie lumea dar pana acum nu am vazut topicurile dedicate - mea culpa.
As avea si eu o intrebare - aveti idee cum e cu doctorii homeopati in Oradea? atzi testat cu succes? ma intereseaza pentru baietelul meu de aproape 2 ani, care lunar are ba faringita, ba amigdalita si ne umple dr. de familie cu antibiotice :(

multumesc! o zi buna tuturor si multa sanatate!
Florica

Mergi la inceput

Ceau Oradeanca si bine ai venit si tu
Era un med homeopat renumit pe RomanCiorogariu, nu-mi amintesc cum naiba il cheama ... noi n-am mai mers la el, am mers la Praid

Dragi oradence si Marius , ziceti-mi pls, teatrul de papusi a intrat in vacanta ??? Nu stiti, in we sunt spectacole ???

Si inca ceva: inafara de ClubulPiticilor, Mamrutelor si OraselulCopiilor unde se mai pot tine zle de nastere ??? Mai stiti alte cluburi ? (inafara de McShit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

multumesc mult pentru raspuns.
si noi vrem sa mergem la Praid dar nu am inteles - ati fost pur si simplu la salina sau la un homeopat la Praid? mercic

Mergi la inceput