ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina22 spune:
Simi-gasesti la metro, selgros etc, jucarii din acelea cu butoane, care canta, fac in totate felurile
, se aprind beculete, cu receptor de tf etc. Sunt tare dragute.
Aci, ceva de genul asta http://www.mytoys.ro/jucarii/filtru/varsta-2/pgn/8
Gabi-deci nu ai inceput cautarile. Spor, atunci!
Daria-io vin la voi la joaca
!
Chestia ca nu asculta povesti nu o cred, pt ca li se citesc la gradi povesti clasice si chiar fac comentarii pe tema lor.Fata, pur si simplu, nu are chef sa te asculte.Si e numa' inceputu'
.
Merce-ia o herghelie de cai si o imparti la amandoi
.
Maica-mea i-a cumparat de la carrefour lui Andrei telescop si microscop.Poate i-ar place lui Cristi. Andrei era tare fericit ca "devine om de stiinta"!
Andy, Gabiciu asteptam raportu'!
cristina si Andrei
Mercedes spune:
cristina- are microscop dar nu acela de la carrfour ci alt model si sta degeaba pe etajera.
simina- sunt f multe jucarii si cum spuneau si fetele sunt alea cu multe sunete sunt convinsa ca nu vei da gres cu ele.
Idei ceva sa scap de intrebarea cand vine mosu? vine cand va fi zapada si va fi mai rece mai e un pic... ,,mami e ece(rece),, R:- dar nu e zapada
acum cred ca o voi da in bara daca va ninge si nu vine inca vremea mosului ...
Ce vrei bia de la mosu? R:- ,,casa si calu mami si gata mami,,nu- i mai pune in carca lui cristi calu deci am scapat de herghelie vorba cristinei
.
Asa ca fapt divers mai avem vreo 4 cai in casa pe culori...
andy.p spune:
Buna dimineata.Eu tocmai m-am intors de la dr ..am reusit sa fac o laringita acuta,vorbesc prin semne si stau cu masca pe fata sa nu ia Alexia de la mine,daca n-a luat deja
.
Andy e mai bine merge la gradi..mi-a zis ca nu mai poate lipsi ca pierde ce fac ceilalti copii,plus ca ma streseaza sa-l duc la inot..a fost toata vara si i-a placut tare mult.
Mercedes nici Andy nu intelege cand vine Mosu ..si el e mai mare,dar tot ma streseaza cu intrebarea asta.
tuturor si sanatate.![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Siminel, ii poti cumpara jucarii muzicale cu lumini, butoane
Andy, sanatati la tine 
Gabik, ce curaj pe tine sa lasi pe ultima suta de metri ![]()
Noi aseara am cumparat-o pe Mariposa
si am ascuns-o ![]()
O zi faina, treceti la semnat condica 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Andy-sanatate!
Rad un pic de tine-parca vad ce ochisori face Alexia cand te vede cu masca a la michel jackson![]()
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
Si lui Lili ii plac caii... nu ma mir, e nascuta in anul calului![]()
Laura multa sanatate!!!
Azi am fost singura in birou, am avut o zi nasoala, sunt cam pierduta in spatiu... abia astept sa fie seara sa prind un somn sanatos...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Daria multumesc ,la fel si voua.Cum e Giulia?
Cristina sa o fi vazut ce ochi a facut cand m-a vazut prima data,mi-a fost frica ca o apuca plansu.
Gabi multumesc.Imi pare rau ca ai avut o zi nasoala
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
szivarvany spune:
Gabik 

Andy, am ajuns acasa si am gasit-o pe Giulia dintotdeauna "mami, ce mi-ai adus, am fost cuminte, am papat, am alergat, am primit gumitza de la Kati (dadaca)"
Noroc ca aveam oo kinder in buzunar din`alea in staniol ca alea ii plac.
Voi cum sunteti ?
Restul de oradeni ? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
moni_or spune:
Salutare, mamici si tatici! Primiti o mamica noua din Oradea? Sunt Monica, iar puiutul meu se numeste Luca si e nascut pe 17 iulie 2008. Bine v-am gasit!
Monica, mami de Luca
szivarvany spune:
Monica, bine ati venit !
Sa ne spui si cand e ziua ta sa te putem felicita 
Gabik te va trece in listuta 

Noi raportam o noapte de sooomn neintrerupt 

Sunt alt om si mai e si vineri
so, cam asta
e fatza mea.
Pe unde sunteti, cum sunteti ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16)