ORADEA (35)
adana (Sebastian)
AdelaP (Tudor)
adi2003
alinaalex (Marc)
AllyMcBeal (Alexia si Medeea)
andy.p (Andy 07.04.2002 si Alexia 07.04.2008)
BlagaNadia (Rares)
Carla28
Cristina22 01.10.76 (Andrei 22.11.02)
cylyche (Edy 16.08.2007)
daraban(Delia)
FlorideCires (Andrei, Maria)
Hobi 28.03.73 (Bogdan 09.06.93)
gabi_j 04.12.77
gabi_k 07.05.67(Robert 20.05.97 si Lili 17.05.02)
goodmommy24 (Cati)
laurahadade (Diana)
lilach
lz_cecilia
mamagiuliei 24.07.78(Giulia 16.08.04)
marius 03.12.67(Daria 26.04 si Ioana 24.04)
moni_or 24.06 (Luca)
oradeanca
ramonzca79
sileriki (Erik)
Trixi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Raspunsuri
cristina22 spune:
Gabi
Andy-langa stadion am stat. Frumos p-acolo.
Merce-e mai bine Bia, asa-i?
Sa avem o saptamana faina!
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
Neatza!
O saptamana super tuturor, cu vreme ca si ieri!
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
O saptamana faina tuturor !
Io vin cu poze , am fost sa inspectam zona pt revelion, eu n-am mai fost pe la PadureaNeagra de vreo douajcinci de ani ... tare fain, ne-a placut !
Voi cum sunteti cu totii ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria-vazut pozicile! Daca sunteti gasca, va fi fain de rev!!!
Gabi-am nevoie de tine!! M-a lovit brusc o idee! Imi iau masina de paine.Zi-mi, te rog, la ce sa ma uit? Ce capacitate are a ta, ca sa saturi familia?O mai folosesti? Mai cumperi paine? Ai gasit la noi mai multe sortimente de faina? Merita? Barbatu' zice ca va sta acolo ca si celelalte scule de bucatarie.Da' ce stie el ce harnica-s io!!?
Stiu, sunt dusa, da' asa ma pocnesc pe mine ideile si-apoi nu ma mai lasa si pace!
Ajuta-ma...

cristina si Andrei
Gabi_K spune:
Cris, eu am alaska (scuze pt reclama) cu 2 paleti. Alea cu 2 paleti au recipientul mai mare, deci painea iese mai mare. Nu mai fac paine fiindca nu am nimerit o reteta buna... in schimb mai fac cate un cozonac, dar foarte rar. Lucreaza cam 3-3,5 ore, si nu prea stau eu atat de mult acasa, ca sa merite efortul.
adi2003 spune:
GabiK, ca sa-ti raspund la mesajul din capitolul anterior, chiar daca nu iti vine sa crezi, iti spun ca se poate sa ne mai si certam din cauza florilor. Bine, la noi cearta se lasa cu suparare. Nu strigam una la alta, doar ne contrazicem. Si totusi, e absurd sa te superi pe cineva din cauza florilor, nu?
Ei nu-i place ca i-am ocupat jumatate din balconul mare cu flori. Imi spune ca datorita lor nu-i mai vine destul aer in bucatarie.
Si totusi, cand imi mai infloreste cate o planta deosebita, o strig si vine sa o vada, deci tot i-am insuflat putin din dragostea mea pentru flori.
Ce sa fac, asa sunt eu, nu ma desparti de gradinarit. E activitatea care ma relaxeaza cel mai mult.
Si ca sa raman la acelasi domeniu, vreau sa va zic ca o prietena de-a mea care e acum in Olanda la doua cursuri de aranjamente florale, mi-a spus ca odata cu inceperea cursului, s-a simtit pentru cateva ore in rai. Pe toti participantii la curs i-au dus intr-un orasel a carui economie e bazata in mare parte pe sere si flori. O minunatie.
Primul curs e bazat pe aranjamente florale pentru masa, al doilea, mult mai scump, va fi pentru aranjamente florale pentru nunta.
Am intrebat-o vineri daca s-a gandit pentru o secunda la mine cand a vazut frumusetile acelea. A recunoscut ca da...s-a gandit la mine si la mama ei.
De-abia astept sa se intoarca in RO, ca sa-si inceapa activitatea pe fotografie si aranjamente florale. Voi avea de la cine invata. Si merita!
Album 1 + Album 2
marius spune:
Salutari. Eu mi-am mutat sediul in Salonta.
Nah? Ce ziceti de asta?
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
cylyche spune:
salut oradeni!!
Poate ati crezut ca m-am mutat sau eventual am murit,tin sa va anunt ...ca nu.
Uite ati ajuns la capitolul 35 ...hmm daca eu nu am mai intrat pe la voi sa va vizitez,sa-mi fie rusine.Dar credeti-ma nu am timp nici macar sa mor.
Edy e mare a implinit un an,are in jur de 12 kg,e inalt bine si a inceput sa mearga .A trecut timpul nici nu imi vine sa cred ca e asa de mare.
M-am cam saturat de statul acasa ,de abea astept sa ma intorc la munca.Presimt ca mai incolo imi va parea rau pt gandurile astea.
Va doresc numai bine si toate bune ...cu drag
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Salutari. Eu mi-am mutat sediul in Salonta. |
Banuiesc ca serviciul te-a impins incolo. Spor atunci!
La multi ani lui Edy! Cylyche, ma bucur ca ai revenit.
Album 1 + Album 2
gabi_j spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Salutari. Eu mi-am mutat sediul in Salonta. Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Sa deschidem subiect 'SALONTA'
Am fost azi la Real, dupamasa. A fost o zi cam moarta. Sper ca la sfarsitul saptamanii sa avem mai multi vizitatori. Haideti si voi ca avem tombola. Sau am mai pomenit de asta??
O seara frumoasa sa aveti, si va las cu asta: