ORADEA (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

buna dimineata.
Cris ati stat la pensiunea cea noua..ma gandesc ca e ff frumos.
Daria deja va pregatit de rev??Ce fain!E ff dragutza locatia.Cum se numeste pensiunea?
Noi suntem bine,plangacioase si certarete ,da bine.Andy s-a dus la gradi..asa ca doar noi doua.
Am mai pus niste poze sa vedeti cum ne relaxam ..asa vreo 5 minute
tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, am o mare rugaminte la voi, stiti unde gasesc un magazin cu schiuri second hand in Oradea? Acum 2 ani am cumparat de la un magazin de pe Cuza Voda, am fost acolo saptamana trecuta si au mutat toata oferta pe internet si nu vreau sa comand pana nu incearca fiul meu claparii, asa ca as prefera sa putem vedea si incerca inainte de a cumpara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare oradeni !
Danamiha, noah nici n-am stiut, as vrea si eu asemenea informatii ! Poate ne ajuta cineva ... eu nu am vazut nicaieri.
Cylyche, sa-ti traiasca umblaretul !
Andy, ce copii frumosi ai ! Sa ti traiasca !
Restu` ... treceti la semnat condica !
Marius, la Salonta ai net ? Ne vezi ?

Io am gatat de dat comanda pt calendare cu plozii, sunt incantata, abia astept sa le vad

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Salutare oradeni !
Danamiha, noah nici n-am stiut, as vrea si eu asemenea informatii ! Poate ne ajuta cineva ... eu nu am vazut nicaieri.
Cylyche, sa-ti traiasca umblaretul !
Andy, ce copii frumosi ai ! Sa ti traiasca !
Restu` ... treceti la semnat condica !
Marius, la Salonta ai net ? Ne vezi ?

Io am gatat de dat comanda pt calendare cu plozii, sunt incantata, abia astept sa le vad

www.freeyeti.ro/magazin/Schi/Ocazie/117/126/" target="_blank">Aici au toata oferta, dar habar nu am cum sa comand claparii, adica ce numar, of unde o fi un astfel de magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dana, eu as alege modelul si le-as scrie e-mail sa cer detalii, altfel nu vad cum, eventual as sna sa intreb daca sunt siguri ca nu i pot vedea live :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

GabiK-adica pe scurt are dreptate omu' din dotare....hmmm.
Mersi

Gabiciu-am fugit pana-n real, da' nu stiu unde esti.La parter?
Apropo de Salonta, "in tinereti, fara ganduri, deci", mergeam des in plimbari pana acolo si mancam o inghetata.

Daria ,pentru operativitate

E vara!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cris... imi pare rau. Dar se poate programa ca pe cand va treziti tocmai sa iasa painica fierbinte:) Dar cum la noi dimineata se consuma cereale, nu fac paine peste noapte:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Da, la parter chiar langa Jysk, vis-a-vis cu 'say' si eta2u. Azi a venit o doamna si mi-a zis ca a citit aici pe forum despre noi, dar mi-a fost jena s-o intreb 'buey... tu cine esti?' sunt timida...

Despre clapari si skiuri second am sa intreb o prietena. Eu stiam de ceva magazin pe undeva langa sirul canonicilor.

Am racit... de nu mai pot vorbi, ca nasul mi-e infundat. E bine ca macar durerea de gat a trecut si 20 x stranuturi/minut.

O seara placuta sa aveti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi_j

Despre clapari si skiuri second am sa intreb o prietena. Eu stiam de ceva magazin pe undeva langa sirul canonicilor.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
bloguletul meu

Gabi, mii de multumiri Te rog sa o intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Dana, nu dau de prietena mea aia... altii zic sa incerci la Sport Expert, str. Avram Iancu . Poate au ei, sau stiu ei pe cineva care sa aiba...

Mergi la inceput