ORADEA (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabij, sper sa ajung si eu pe acolo sa te salutam

Cris, ai vazut pozili din we ? Este acolo una cu ( :-) ) acest titlu

Restu` de oradeni ... pe unde umblati ???

Noi aseara am fost in Carefur Lotus si sa papam inghetata, tare buna e aia de la etaj

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Apuc sa intru si eu sa va salut..doarme galushca si m-a lovit curatenia in loc sa stau sa dorm
Daria..ce face Giulia?Inghetata?Eu as manca da ma bate Andy ca pe el nu-l las..mi-e frica sa nu faca rosu in gat.De fiecare data cand mergem la cumparaturi imi zice cand trecem pe langa inghetata: sa nu-ti iei ca eu nu pot manca
gabij sanatate
tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Noah, Daria-da' sper ca nu te-ai indoit de nasu' meu fin...vazut, placut, tacut!!!!

Andy-pupam frumosii tai!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Da, Andy, papam tot anul inghetata, asta dupa ce cand Giulia avea 2 ani ne-am intors de la mare cu amigdalita pultacee cu tot ce inseamna asta, dupa ce ca nu o adiase nici vantul, nu bause nimic rece etc ... asa ca am hotarat noi amandoua sa nu ne temem de nimic si mereu gasim ocazie sa papam cate un glob, mai o caserola

Cris
Ce mai face Andrei, cum se impaca cu ochelarii ?

Mergi la inceput

Daria, problema e ca ii poarta pentru mine.Dar l-am auzit, chiar ieri, confesandu-se lui taica-meu, ca e ridicol cu ochelari
Mie nu-mi spune.I-am povestit ca sunt tratament, ca e ca si atunci cand ne doare gatul si luam medicamente sa ne facem bine etc.
Off...sunt amarata rau.
Sper sa gasim azi dr-ul cu parerea nr.2...

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Cris, eu doar pe doctora Man o recomand si am vazut ca are consultatii si la optica din centru si piata creanga si pelican din rogerius.
Imi pare rau ca Andrei e amarat, dar ce suflet are si cat o iubeste pe mama lui mumoasa

Mergi la inceput

Daria-multumescAm retinut!
Am facut programarea deja la dr-ul Dragan.
Cel mai probabil o sa-ti cer detalii dupa control.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Am reusit sa fug un pic cu Andy in oras la Lotus asa ca ..am mancat si inghetata..Andy zicea :Ce fericit sunt ca ma lasi sa mananc,iar eu tot cu gura pe el :mai incet,mai incet
Cristina imi pare rau ca e amarat Andrei , si noi tot la Dr Dragan mergem ..e un om deosebit si se comporta ff frumos cu copii.Sa ne spui ce vi-a zis.

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Va rog sa cereti inca o parere dupa vizita la Dragan

Mergi la inceput

Daria sa-mi spui si mie daca crezi ca nu e k dragan ,ptr ca si eu l-am dus pe Andy si mi-a zis ca n-are nimic,eu m-am gandit ca s-ar putea sa ma mosteneasca eu avand probleme cu ochii.

Andy
Alexia

Mergi la inceput