ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 10
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina22 da' piciu tau e tot Andrei??? Si noi ii spunem Andi la al nostru cristina si Andrei ![]() |
Daa tot Andrei ,numa ii zicem noi Andy
Mercedes deci tu ai inceput deja cumparaturile.
Mai ce bine doarme Alexia,ma tot uit la ceas...
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
szivarvany spune:
Si eu am terminat mare parte din cumparaturi, restul le termin sigur pana la sfarsitul lunii noiembrie.
Azi sau maine vreau sa o cumpar si eu pe Mariposa ... asta pt MoshMikulash ... ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
bine, mah, da' zi-ne si ce anume ai luat, sa furam si noi o idee![]()
Andy-bine ca doarme, sa poti sta un pic pe forum![]()
cristina si Andrei
andy.p spune:
Daria in curand tre sa vin la tine ptr sfaturi legat de cadouri ptr fetitze
,ca nu prea le am..am vazut-o pe Mariposa in carrfour,frumusica foc.
Cris a cam inceput sa se fataie deci gata cu pauza.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
szivarvany spune:
Giulia primeste de Mikulash, Mariposa si puzzleuri mici si muuulte fructe
si alte magarii "Barbie" cu bombonici si "bijuterii" ![]()
De Craciun un set pt papusi (patut, marsupiu, carucior pt gemeni
), cartuliile din colectia Printese si Zane cu autocolante, alte porcarioare "Barbie", costum de balerina cu pantofiori de balerina ... iar finul va primi covoras cu "cars", penar + ghiozdan cu "cars" (sper sa gasesc !!!) si alte chestii tot cu masinile astea
, iar fiul prietenei mele, care sigur vor veni la noi, va primi un cos pt jucarii, el e tare ordonat
si dulcegarii la toata trupa. ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
inca carucior pt gemeni de jucarie n-am vazut! Vreau si eu!!
Cu the cars gasesti si penar si geanta.Bani sa ai![]()
cristina si Andrei
Mercedes spune:
Multe jucarii frumoase...
Bia isi doreste casuta de care va povesteam si cat mai multi cai, i am spus ca tb sa aleaga un singur obiect ca mosu sa poata sa ajunga la toti copiii si ca n are f multi bani.S-o fi gandit ea bine de
mi a raspuns cu non salanta ca lui cristi ii trebuie sigur un cal
La intrebarea dar la cristi ce sa i aduca mosu? ,,mami chisti cal vea,,
Ati vazut pe undeva lego cu rotite si alte chestii in plasuta tip gentuta, nu cred ca erau mai mult de 50 de buc si cred ca se putea face din lego o masina sau ma rog ceva asemanator( tractor sau mai stiu eu ce). Am fost luni la logoped cu bia si i-a dat lacrimile cand s-a terminat ora si a venit un baietel si i-a luat locul. I-am promis ca-i voi lua pentru acasa si acel lego care ii lipseste din colectie
dar nu l am gasit inca, poate aveti idei pe unde l as gasi.
Am luat un puzzle de lemn cu 25 de piese in el si am ramas un picut mirata de faptul ca pe partea din spate a cutiei scria cam cu cate puzleuri ar tb sa faca copii de diferite gr. de varste. De ex pentru bia era gr de varsta 3-5 ani si era scris 8,12( cred ), 25 si 48.La gr de varsta 8-11 ani cred ca de la 200 + . No cam aiurea cel putin pt. a doua gr de varsta scrisa.
szivarvany spune:
Giulia a trecut la alea mici cu 220, depinde de imagine insa
Daca e cu printese le face, daca nu ... stiu sigur ca asta cu puzzleuri n-are nicio legatura cu inteligenta copilului, cat cu rabdarea lui. Aseara a facut vreo doua de cate 48 piese parca, mai are din`alea de 80. Important e sa-i placa imaginea finala ![]()
Cris, stai sa caut linku` ![]()
www.thetoyshop.com/Toys/StarBuys/Girls/PRDOVR~309773/Dora the Explorer 4in1 Twin Stroller Nursery Set.jsp" target="_blank">aici ![]()
Uitai, sus la Crisu` au aparut cartuliile de povesti in format a4, cu 6-7 lei, super faine ! In sfarsit reuseste si Giulia sa asculte o poveste de la inceput pana la sfarsit, cred ca era singura care habar nu avea de clasicele povesti, la tv/dvd nu se uita, daca vroiam sa-i citesc, fugea
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
adi2003 spune:
Sanatate celor bolnaviori!
Dar idei pentru cadou de mos la fetita
de 10 luni aveti? Stiti voi la cine ma gandesc.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
Sanatate bolnaviorilor!!!
Simina, sunt multe jucarii de bebei, de rontait, sau animale de materiale (nu de plus, ca alea-s paroase)
Eu inca nu m-am gandit la "barbosi", voi avea oricum de cumparat si de mos, si de craciun, si de hanuka![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert