ORADEA (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si atunci, Alexia e fata lu' tata.

Cum sunteti? Cum stati cu mucii?

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Raportam amigdale inflacarate si pungi de puroi, nu ma intrebati cum de manca Giulia pe rupte, e un mister si pt mine si pt doctorita. Asa ca suntem pe antibiotic si siropuri, ieri facu` si mandra mea febra 38,6 de bona era alba ca varul si a decretat stare de alerta ca de cand e cu noi Giulia nu a facut febra never. Iar eu m-am ales cu vaccinul antigripal, daca tot am ajuns la pediatra

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris daaa de pe acum Alexia e fata lu tata,ii zambeste ,se alinta cand il vede o smechera ce mai!
A venit si la noi pediatra aseara,Andy a trecut pe antibiotic la 6 ore plus sirop de tuse,Alexia cica n-are nimic,doar se haraie...si mor ca nush ce sa-i dau si sa fac sa nu se mai haraie,muci n-are,doar haraitul ala care ma scoate din minti
Voi Cris cm stati??
Daria deci si voi pe antibiotic?Groaznic..daca dupa acuma incepem ce facem pana la primavara??Multa sanantate Giulei

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Andy-rau suntem si noi.Andrei e palid, tuseste, are muci, dar ca si Giulik, baga la ghiozdan.Mananca foarte bine si bea sucuri facute in casa, ca e acolo maica-mea si toata ziua il cocoloseste.
Dupa amiaza l-am scos la o plimbare prin magazine sa vedem ornamente, beculete, braduti. ABIA ASTEPT CRACIUNUL!!

SANATATE!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andy, io nu ma plang, Giulia a stat fara niciun bolit juma` de an
Sanatate muuulta tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Cris si eu vreau sa merg prin magazine cu Andy dupa masa sa vedem cum au aparut lucrurile de craciun.Mai e asa putin!!!
Daria nici noi n-am bolit da cum vine frigul zici ca suntem aspiratori de virusi
Sa va zic ca Andy deja si-a facut lista ptr mos...vreo 6masini de firma..sa fie decapotabile si cu telecomanda.Dupa ce scriu si ma gandesc sa le dau sarcini si la bunicivine si ma intreaba:Da la Alexia ce o sa-i aduca Mosul?Si tot el raspunde:Cred ca nimic ca nu stie nici sa vorbeasca ,nici sa scrie ce vrea

Andy
Alexia

Mergi la inceput

ioi, nu zi de masini si cadouri, ca noi suntem in febra lor.Vine ziua lui, apoi Sf Andrei, apoi Mos Nicolae, apoi Mos Craciun la gradi si acasa, dar vine si la bunici, unchi, matusi, fini si prieteni.
Are foarte multe masini de colectie, gen bijoux, stii tu despre ce vorbesc, o gramada cu telecomanda.Noi i-am cumparat pt ziua lui volan+pedale si schimbator pt playstation.Apropiatii s-au obinuit sa intrebe ce sa-i cumpere de ziua lui, dar ca sa scap io de stres il pasesz pe Andronica la telefon sa le zica el.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Da da cunosc,nici loc nu mai avem dar inca mai vrem...iar de volan cu pedale ce sa zic,cred ca s-a jucat vreo doua zile cu el si gata,acum se joaca tatisi el ii da indicatii.
ioi am si uitat de sf andrei..noah tre sa incep sa caut cadou.

Andy
Alexia

Mergi la inceput

da' piciu tau e tot Andrei???
Si noi ii spunem Andi la al nostru

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- e o idee faina cu pasatul la telefon .
Sanatate la toata trupa, e f nasol cand au febra si nu scade.

Bia ne termina cu ,,mosul cu baba,, adica mai pe intelesul vostru-mos craciun cu barba. Am fost in lotus la carrfour duminica am prospectat piata pentru mos si normal avem pretentii bia ca cristi e la locul lui si greu scot de la el ce vrea. Deci vrea casuta cu living alea alea si neaparat cu sonerie... ma rog ne am conformat adica i am dus acasa si am revenit singura si am facut cumparaturi ... era la oferta am scapat ieftin.
I am luat lui cristi un glob pamantesc f fain care poate fi folosit si ca veioza noaptea tot la oferta.. ii plac orasele tarile si ma tot intreaba mami tu sti unde se afla cutare tara?la care io undeasta in cazul in care imi scapa...

Mergi la inceput